Nešťastná v životě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
12.5.14 18:57

@sabinta no jenže ona se nebude venku mezi lidmi chovat jinak dokud si na to nezvykne, pokud s ní budeš zavřená doma tak si nezvykne. Pokud dělá tvůj chlap v zahraničí za tak mizerný peníze, že ty musíš na rodičáku skládat letáky tak ať se na to radši vybodne. Může dělat doma a střídat se s tebou u dítěte a ty můžeš mít normální brigádu, pokud budeš chtít. No a o té únavě, nevím jestli to mám psát, ale myslím že nemáš takovou práci z které bys měla být takhle unavená fyzicky, takže to bude spíš tím že máš blbou náladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30985
12.5.14 18:59

@sabinta pokud ta 1000 z letaku neni pro vas existencni, tak bych se na to vykaslala, zasahuje ti to do denniho programu, mas mene casu na dcerku, jsi jiste nervoznejsi a je to opravdu malo penez. Pokud pro vas dulezita je, tak zatni zuby a vydrz. Co prace po rd, mas se kam vratit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.14 19:17

Kdyby si neplácala časem tady, tak sis parádně odpočinula… ono to s tím časem pro sebe nebude tak horké, co? :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.14 19:18
@WTFF píše:
Jakmile se něco nehodí do krámu, nastupuje vyhazování a sprostá mluva? Velmi dospělé 8)
A proč si vlastně nic nenašetřila před dítětem?

Určitě selhala anitkoncepce… jak jinak, přeci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
12.5.14 19:25

@sabinta jo a ještě mě napadlo když dělá v zahraničí tak pokud tam dělá dlouhodobě tak by mohl mít nárok na nějaké přídavky na dítě ne?

holky nevyplašte mi zakladatelku zrovna dneska jsem se rozhodla že budu sluníčková a když jsem zjistila že někdo nezvládá ještě víc než já tak mě dokonce přestalo trápit nevyžehlený prádlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.5.14 19:25

Ono se to těžko chápe. Stejně jsem se cítila, když jsem měla jedno dítě, rodina k prdu, chlap permanentně v zahraničí :? Kamarádky sice měly děti, ale neměly čas každý den a občas se mi nechtělo vylézt ani z domu a pak na mě padala dobrá depka.

No ale to jsem neměla net, milion programů v telce a pod :lol:

Teď je to všechno jinak. Jedno dítě v pubertě, barák, zahrada, topení, práce…nestíhám se ani otočit a je večer.
@sabinta Neboj, jak povyroste dítko, najdeš práci, kamarádky a bude líp :kytka: Zkus při tom roznášení letáků občas s někým hodit řeč ;) Je fakt, že to co vysíláš se ti vrací, takže zkus popřemýšlet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.5.14 19:37
@Katchus píše:
Ono se to těžko chápe.

Já spíš těžko chápu, že někdo těžko chápe, že někdo jiný může mít obyčejnou depku? To fakt jako nikdo neznáte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
12.5.14 19:43
@radkka píše:
Určitě selhala anitkoncepce… jak jinak, přeci? :nevim:

Jste fakt k smíchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
12.5.14 19:57
@Takyjedna píše:
Já spíš těžko chápu, že někdo těžko chápe, že někdo jiný může mít obyčejnou depku? To fakt jako nikdo neznáte? :think:

Přesně tak…sem si zajdeš se špatnou náladou pro trochu povzbuzení a pochopení…a až dočteš do konce, tak jdeš a vytáhneš flašku vodky a naleješ ji do sebe s pocitem, že jsi ta nejhorší žena, manželka i matka na světě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
12.5.14 19:58

@taibi hele není to tak že by byli všichni zlí, vždyť tu padlo i dost rad co a jak a navíc mě tahle diskuze zrovna mojí depku pomohla vyléčit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.5.14 20:03

@radkka šla jsem se sem vypsat kdyz to neni komu rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
12.5.14 20:05

@sabinta ale jo to je řešení, tady taky můžeš potkat kamarádky, už ti to tu holky psali, nezkoušela jsi třeba najít nějakou skupinu kde by byli holky z tvého města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.5.14 20:06

Děkuji všem co se mi snazili pomoct..vypadalo ze mi je lip..ale jsou tu bohužel jedinci kteří dokaží jen srážet..takže ve finale je mi jeste hur @taibi a ty mas pravdu a úplnou! ano jsem ten nejhorsi clovek na svete!! podle nějakých lidí tady!! nevim co z toho máte… @anickadomnik se mas že ti to tady vylecilo depku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.14 20:08
@sabinta píše:
@radkka šla jsem se sem vypsat kdyz to neni komu rict

Mohla sis udělat hezký večer u vína a filmu, hodit nohy nahoru, nabaštit se čipsů a být spokojená… nebo si lehnout třeba do vany s knížkou a odpočinout si. Čas na to očividně máš, tak proč to nejde? Místo toho se rozčiluješ tady (nic ve zlém, ale tady se vyvolá hádka snad i v diskuzi o vaření, natož pokud jde o témata jako je tohle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.5.14 20:09

@anickadomnik snazila jsem..ale nic tu neni..akorat same stare diskuse..sama jsem se snazila, ale to je fuk..me by stačilo si proste jeden den ofrknout od vseho..A e jak nekdo pise kdyby jsem nebyla tady tak by jsem si odpocla..ja nesedim jenom u PC totiz takze kdyby jsem tu nebyla tak si stejnak neodpocinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí