Nešťastná v životě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
4.7.13 21:02

@AdaNaty No tak to my jezdíme všichni a pokud nějak rencá tak ho sjedu hned ze startu a pak je klid. Někdy má takové ty hloupé připomínky a ještě zbytečné pak to sám přiznává, ale k čemu mi to je že. Já potřebuji klid. Dneska jsme šli na pivko všechno jsem nachystala, nahradní oblečení, pití atd.,ale jak jsme sedli tak mě sjel, že jsem mu nevzala autíčka na písek :cert: No hlavně jak on vše nachystal že :zed:.A tak to máme skoro pořád, ale vždy mu to vytmavím. Manža je super jen rychleji mluví než uvažuje a pak toho lituje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
4.7.13 21:04

Já už tež potřebuji jít do práce bo mi ten rodičák vymetá mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.7.13 06:34

@gsimča řekla bych mu-myslela jsem že jsi to vzal ty!!!ty jo tak kdyby mě sjel na veřejnosti tak by viděl, naštěstí u nás to tak není. jo vlastně včera večer jsem sedla k Pc a myslí si že někoho mám, tak jsme si o tom promluvily a je klid.chce to asi jen mluvit ne řvát, ale to samozřejmě musí vědět i chlapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
5.7.13 09:49

@AdaNaty no nahlas to nebylo, no to by viděl :cert: :mrgreen: To on si nedovolí a kdyby mu to ujelo tak ujedu i já :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.7.13 11:47

@gsimča ty jo ale stejně to můj chlap vždycky řekne,,měly jsme jim vzít to a to,,a ne mělas jim to vzít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
5.7.13 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
10.7.13 17:12
@Gladys píše:
Jak může být manželství bez políbků, bez sexu, když se chlap dožaduje polibků, mazlení, to mizní, že ta „brzda“ jsi ty :nevim:

Tohle nechápu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
10.7.13 17:13
@AdaNaty píše:
Holky, doufám že tady někoho neurazím, ale nechcete po těch chlapech trochu moc? pokud ho milujete jak píšete atd atd. nějaká kapka na stole, snad nevadí, pokud to těm chlapům neřeknete a nevysvětlíte, co vám vlastně vadí, tak vám ten chlap nepomůže, myslím že to půjde do háje. chce to jn mluvit a neřvát. vím to z vlastní zkušenosti, ale u mě to dělala hodně HA, vysadila jsem a je klid, nedělala mi dobře

Upřímně taky nechápu, jak nekdo může řešit kapky na lince :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
10.7.13 17:17
@Seizdra píše:
@AdaNaty Hele ono pokud mu to s láskou opakuješ každej den, tak po roce už prostě vybuchneš… A to je furt něco, já to po něm vždycky uklízela a minulej týden se mi rozsvítila kontrolka a říkám „už ani hovno“… Takže už druhej den tu je na PC stole hrnek od kafe a obal od oplatku. A seru na to, ať to tu je třeba do Vánoc.. Protože když to uklidím já, tak jemu nedocvakne, že něco nedělá… A to po něm doma nic nechcu, jako aby vysával, utíral prach nebo tak, jen aby mi nepřidělával zbytečnou práci… Ukázka z minulýho týdne: Vydrhnu celou vanu, on přijde z venku, umyje si ve vaně ruce, všude černá špína (dělá auta)… Říkám mu, viděl jsi tu vanu… On: Je špinavá, že…? No jako ještě mi řekni, že tohle by vás všechny nechalo v klidu, ještě když to je den co den.. :nevim:

Ukázka z minulýho týdne: Vydrhnu celou vanu, on přijde z venku, umyje si ve vaně ruce, všude černá špína (dělá auta)… Říkám mu, viděl jsi tu vanu… On: Je špinavá, že…? No jako ještě mi řekni, že tohle by vás všechny nechalo v klidu, ještě když to je den co den

Tak to už je něco jiného…na hranici ztráty respektu… docela by mně zajímalo, jak takovou situaci řešit, aby si to po něm ani nemusela uklízet ani nebyla za histerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
10.7.13 17:21
@Seizdra píše:
@AdaNaty Nebo klíče. Nemáme takový ty věšáčky, ale misku na botníku, kam se ty klíče mají dávat.. A denodenně jsou na stole v kuchyni, ještě ideál když pro ně jde a nevyzuje si boty… :zed: Opravdu, každej den mu to jak debilovi opakuju. Jeho výmluva? Že v té misce by je dlouho hledal :zed: :pocitac:

tak tohle bych nechala na něm, at si je dá tam, kde mu to vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106944
10.7.13 19:47
@Kamča.dalmatinka píše:
Zakladetlko nekoukáš moc na tv? Mě přijde že většina žen si vysní nákou pohádku či prince a pak se diví že se nemá jako esmeralda :mrgreen:
Jinak na vztah jsou vždy dva. Snažíš se aby ten sex byl? Rajcuješ ho a nebo jen čekáš že přinese pugét a při svíčkách ti bude držet ručičku a pak se pomilujete za světla měsíce při romantické hudbě?
Pardon, ale mě to tak prostě fakt přijde že většina lidí nežije realitou a nebo je pro ně krutá.

Rajcuješ ho

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.5.14 17:39

Jsem nešťastná

Už nevím kudy kam :(
jsem furt zavřená doma s prckem..není nikdo kdo by pohlídal..
málý je 13měs a ja zatim snad neměla chvíli pro sebe..
joo jednou jí tchýně hlídala, ale to jsme se od nich stěhovali, takže žádný volno, ale stěhovačka.
Navíc nemám jedinou kamarádku nebo kamaráda, nikdy mi nikdo nenapíše nebo tak :(
telefon mám jen na to že mi obcas zavola mam ci babicka..ale tak to je tak 1 za měsíc..
už nevim co dál.. navíc nejsme moc v dobré finanční tak jsem si našla brigádu, roznos letáků..jenže to mě psychicky ještě víc dodělává :(
peníze žádný, ale práce skoro celý týden..po-út nosim letáky..v po se privazi nekdy az navecer :(
ve ctvrtek mi privazi dalsi pulku varku, kterou v patek dovezou zbytek..roznos sobota a v nedeli mi privazi pulku letaku na po.
ktaže jediný den mam ve středu :(
je mi ze všeho špatně, nejradši bych skočila pod vlak, ale to kvůli malé neudělám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.5.14 17:41

Řešíš číčoviny. Proč jsi si pořizovala dítě, když nejsi schopna zvládat všechno kolem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.5.14 17:45

@berry4 myslis že jsem ho chtěla? až do čtvrtého jsem nevěděla že jsem v tom! měla jsem norm. menstruaci.. spatně mě nebylo..nic..takže bohužel, bohudik jiné řešení nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
12.5.14 17:46

No a kdo za to může, že nemáš kamarády? že by ty sama? buď ráda, že máš aspoň nějakou brigádu. život není peříčko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí