Častý kontakt mezi mým přítelem a jeho kolegyní

Anonymní
5.7.13 00:32

Nesnesu jednu ženskou

Ahojky, omlouvám se že píšu anonymně ale nechci aby se to někdo dozvěděl ráda bych slyšela názor ostatních řeším ted takový problém. Bude to trošku delší než se dostanu k tomu nejnověšímu povím Vám jak to celé začlo.
Přítel pracuje ve škodovce a pracuje tam už čtyři roky vlastně od tej doby co jsme brali jakoby náž vztah vážněji. Asi tak před dvěma roky jsem zjistila že si píše s jednou ženskou nevěděla jsem o co jde přišla jsem na to náhodou leželi jsme ráno v posteli a přišla mu smska ležela jsem mu na rameni a on jí otevřel a já tam viděla jasný mohla jsem se podívat jinam ale koukla jsem se tam a přečetla jsem to : Dobré ráno jak se těšíme do práce? zajdem spolu na kávu?. psala mu nějaká Hanka vysvětlil mi to že je to jen kolegině z práce jenže todle vysvětlení mi nestačilo a rozzuřila jsem se že dal nějakej cizí ženský z práce telefoní číslo a on že si píšou i na dobrou noc jen tak ze srandy že v tom není níc víc jen že si povídaj a že i na facebooku si píšou dost často, neřešila jsem to, pokud jsou jen u psaní ale začla jsem se zajímat více a to jsme asi neměla dělat:( Zjistila jsem že se seznámili asi pul roku co tam začal pracovat že spolu chodej na jídlo a k autu dokoce jí parkrát vezl i domu, proč mi to ale neřekl že si našel novou kamarádku? proč mi neřekl pravdu? a tím to začlo začla jsem jí nesnášet uplně jsem na ní byla alergická a tím jsem to zhoršila začal mi lhát před tím mi aspon říkal že s ní byl v kantýně když jsem se zeptala ale ted mi tvrdil že se dlouho neviděli atak…Akorát že jedna kámoška tam taky pracuje chodí na směnu po nich tak je vždycky míji :( uběhlo dalších pár měsícu a já to přestala řešit jelikož jsem byla bez práce měla jsem přehled kdy se vrací domu :) ale mobil jsme mu nekontrolovala k tomu bych se nesnížila bohužél se prozradil sám :( omylem mi poslal smsku která byla pro ní a to bych přežila kdyby tam nebylo už mi radči nepiš zachvilku budu doma tak aby to ona nezjistila…začla jsem chodit do práce a to ještě bylo horší dost jsem to nezvládala a pěkně jsme se pohádali a rozešli ale né moc na dlouho po měsíci jsme se zase dali dokupy a on se za všechno omluvil a že už se sní scházet nebude že mě nechce trápit asi před pul rokem jsem se začli snažit o miminko myslela jsem že je všechno fajn bylo to užasný opravdu krásnej vztah ale zakřikla jsem to :( a ona se znovu oběvila v našem životě a já to psychicky nezvládám :( jsme na ní alergická a kvůli ní se jen hádáme, někdy mám chut mu i zkontrolovat mobil… nevím jak dál? můžu si za to sama? přeháním to? co mám vůbec dělat? mám chut se jí nějak pomstít? nechci stratit svého přítele :( když mu to budu tolerovat co když to zajde ještě dál? bojím se a nevím co dělat?
Omlouvám se za chyby psala jsem to se slzama v očích

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
5.7.13 00:43

Mnooo, take bych to nekousla. I ja jsem v praci chodila na jidlo s opacnym pohlavim, ale nikdy jsme si nepsali SMSky, urcite ne s pranim dobreho rana a hezke noci, max. se domlouvala prace nebo doprava do prace… Jako kdyby mel 2 partnerky: zivotni a pracovni.
Neslo by se nejak uklidnit a promluvit s nim? Jestli je to jeho kamaradka, proc nechodi na kafe k vam, ze ji zves na obed nebo neco takoveho podobneho mu nadhodit.
To, ze konverzaci taji, ze varuje aby nepsala, je spatne. Je jasne, ze aspon ona pise nejake pikanterie. Nemuze ti kamoska zjistit o ni neco vic? Pozici? Jestli je zadana? Sveho nepritele je treba co nejlepe znat. Pak se to da vymyslet lepe.
Miminko bych asi zatim odlozila, aspon dle mych zkusenosti s pozorovanim „pracovnich“ vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
5.7.13 00:44

A nebrec, za chlapy a tramvaji nebeham - vzdy bude dalsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
5.7.13 00:46

Jo, a dokud jeden z nich nezmeni pracoviste, asi to bude trvat… dokonce znat notoricke pripady, jeden z nich se 2× ozenil „v praci“, pokazde ty zeny mel paralelne, delsi dobu. Vzdy to byva „kolegyne, co ma problemy doma nebo v praci a potrebuje vyslechnout“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.13 00:53

Všechno jsme si zjistila pracuje ve skladu vozí jim materiál na linku je jí 37 a je čerstvě vdana… Vím že by mě nepodvedl ale o ní je prej známo že je to pěkná koketa…nemůžu po něm chtít aby změnil zamněstnání… já se snažím to s ním probrat ale pokaždé se nasere že mu nevěřím…vím že by mě nikdy nepodvedl ale jí nevěřím a hlavně jí nesnesu je to uplná alergie :( a hlavně jsem ho žádala aby si jí smazal jak s fb tak i z mobilu a omezil to jejich scházení v práci že si všichni myslej dový co spolu maj… jenže on jakoby jí chránil prej mu nemůžu nic a nikoho zakázat :( asi mu je jendo že se trápím mám chut se jí nějak pomstít :( a to se těd ještě stěhuje blíž k nám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.13 01:12

Lenka

Řekla bych mu at si vybere já nebo ona. Takový chlap za to nestojí mojí kamarádky přítel měl něco podobného, jednou jí řekl o půlnoci že se kolegyně rozešla s chlapem a potřebuje podporu, vůbec ho nezajímalo že jí to vadí a odešel. Dva měsíce na to se rozešli a dnes ten jantar je s tou ženskou ženatej a mají miminko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.13 01:39

Doufala jsem v nejake povzbuzeni :-( nechci mu ji zakazovat nechci byt tou mrchou ktera dela zarlive sceny jen chci aby tolik nebyl s ni at si povidaj v praci ale jen kdyz se nahodou potkaji :-( nechci se s nim hadat ale je to prvni osoba kterou nesnesu :-( trapi me to

• Citovat
  • Upravit
2401
5.7.13 01:49

Tohle bych taky nesnesla, takze se ti ani trochu nedivim. Ale narozdil od tebe ja bych teda trvala na tom aby se utlo uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.7.13 02:08

Vôbec to nie je prehnaná reakcia, spýtala si sa ho, akoby reagoval on, kebyže sa denne vídaš s jedným a tým istým kolegom, píšeš si s ním smsky na dobrú noc a atď? Určite by som sa snažila nastaviť isté mantinely, možno sú ženy, ktorým by to nevadilo (síce žiadnu takú nepoznám, ale isto sú), ale to neznamená, že to nemusí vadiť tebe. Môžeš mu veriť, že ťa nepodvedie, ale to tiež neznamená, že sa preto má takto kontaktovať so ženskou, ktorá nie je jeho partnerka.
Ak to ten chlap nechápe, kopni ho do zadku a nájdi si nejakého, čo si ťa bude vážiť. (Sms typu - nech na to ona neprijde, mi príde ponižujúca, to si o tebe hovoria čo? Že si blbá žiarlivá semetrika?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.13 02:25

Moc dekuju za radu to se ho zkusim zeptat co by na to rekl ksybych si taky s kolegou psala na dobrou noc… Taky jsem napsala ji aby se vzila do me situace a zamyslela se nad sebou ze tu nici krasnej vztah a taky jsem ji trosku pohrozila jestli o tom vy jeji manzel a jestli by se mu libilo se dozvedet jaka je koketa… Moc diky za podrzeni bala jsem se ze prehanim a ze jsem silena zarlivka… Jakmile mi napise a jakmile si odpoledne promluvim s pritelem napisu vam

• Citovat
  • Upravit
2401
5.7.13 03:13

Teda uz se stalo, ale tu zenskou bych ja na tvym miste nikdy nekontaktovala- prislo by mi to ponizujici, ale jemu bych dala kudlu na krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.13 04:35

Kdyz vy ho neznate je to takovej stydlin nikdy by sam za zneskou nesel ani tenkram me nerekl o cislo musela jsem udelat prvni tah ja… Urcite za to muze ona

• Citovat
  • Upravit
17095
5.7.13 06:18
@Anonymní píše:
Kdyz vy ho neznate je to takovej stydlin nikdy by sam za zneskou nesel ani tenkram me nerekl o cislo musela jsem udelat prvni tah ja… Urcite za to muze ona

určitě? Na nevěru musí být vždy dva. Tvůj drahej by měl nastavit rozumné mantinely. To, že se budeš mstít jí, ti fakt nepomůže. Víš jak to dopadne? Až zas půjdou spolu na oběd, tak si madam postěžuje, jak si na ní vyjela, co jsi na ní nachystala, ona bude za chudinku, tvůj drahej jí bude litovat a jen si začnou dávat ještě víc bacha, pač tohle je nerozdělí, ale udělá z nich spojence. (trochu nadneseně, ale je to tak)
Něco je tu špatně. Ona by neměla psát zadanému kolegovi, když leží doma s partnerkou v posteli, ale hlavně ON by jí k tomu neměl dávat podnět.

Moje zkušenost: Jistá madam se taky snažila nějak dostat drahému „pod kůži“. Udělal si to ale sám, pač si jí párkrát vylil srdíčko, blbec, ona si to špatně vyložila. Udělala jsem scénu, on přísahal, že o nic nešlo a přestali se bavit.
Po čase napsala zprávu, že viděla, že něco řešili v práci. Zprávu jsem přečetla, řekla jsem mu, že se to nehodí a že jí odepíšu za něj. Souhlasil. Napsala jsem jen: Ahoj, nepiš prosím tě, nehodí se to. /schálně bez určení pohlaví, neměla bych problém říct, že jsem to já z jeho telefonu, pokud by nedala pokoj/ Odpověděla, že si myslela, že když je to o práci ale pardon. Moje odpověď: To je jedno, prostě se to nehodí.
Od té doby je klid, vím, že se max pozdraví, ale už nepíše a hlavně ten můj blbec už si nevylévá srdíčko a nestěžuje si na manželku po „kamarádkách“

Takže za mě, uhoď na svého drahouška, ať udělá pořádek. Kamáradka v práci OK, ale doma je doma s tebou a i ona by měla respektovat vaše soukromí, stejně tak jak tvůj drahoušek to jejich manželské.

Jesti to tvému stydlínovi nelichotí, právě proto, že sám se stydlivej, ale když ho nějaké nakopne, tak pojede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.13 06:44

No já bych mu klidně do mobilu vlezla. Po mých zkušenostech už jo. Taky mému příteli přišla ráno SMS. Přesně jako ty jsem kousek viděla, pak to rychle schoval. Přání dobrého rána. Prý známá. Milenka to byla. Ještě chodil se mnou a s ní si už udělal dítě… :cert: Přeji Ti, ať se to všechno vyřeší a máš v dušičce klid.

• Citovat
  • Upravit
1504
5.7.13 06:59

Jenom jednu? 8) to je jeste dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat