Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K tomu nemám jinou radu než dát hodně rychle a důrazně najevo že si tohle k tobě dovolit nesmí. Ale myslím že se to s pěkným vztahem moc neslučuje. Pokud o něj ještě stojíš nastol hranice.
My si taky nadáváme a to nevybíravě. Víme, že to není vážně, prostě každý se ventiluje jinak.Za 5 min o tom nevíme. Ale rozdíl je ten, že my si nadáváme oba. Já si do té dr…taky nevidím. Prostě každý žije jinak a je jinak choulostivý. Samozřejmě před děckama se nehádáme.
@Anonymní píše:
On je takovej opravdu až po narození dcery
To říká každá. Nevěřím na náhlé změny. Tohle by si normální mužský nedovolil před ani po porodu. Buď ten slovník v sobě má nebo nemá.
@Anonymní píše:
My si taky nadáváme a to nevybíravě. Víme, že to není vážně, prostě každý se ventiluje jinak.Za 5 min o tom nevíme. Ale rozdíl je ten, že my si nadáváme oba. Já si do té dr…taky nevidím. Prostě každý žije jinak a je jinak choulostivý. Samozřejmě před děckama se nehádáme.
Pokud si oba hrubě nadáváte, tak nevím, na co si stěžuješ. Svůj k svému.
Proč by se mělo TAKÉ nadávat? Každý nežije ve slovníku 4.cenové skupiny.Jsou i normální slušné vztahy, kde žena píčou nazývána není a to ani ve sporu.Jak říkám, cosi to svědčí o úrovni chlápka.
@Burj Chalifa píše:
To říká každá. Nevěřím na náhlé změny. Tohle by si normální mužský nedovolil před ani po porodu. Buď ten slovník v sobě má nebo nemá.
Vážně mi dřív nenadával. Prostý je to ano ale nikdy ty slova nepoužil na mĕ
Vůbec si nenadáváme…Jsme manželé 20 let, občas se pohádáme trochu, semtam hodně, měli jsme i krizi, že jsem přemýšlela o odchodu, ale nikdy jsem neslyšela nadávku a ani já jsem ji nepoužila, ani v hádce jsem neječela třeba ‚ty idiote, blbečku…‘
Ale jak se tu psalo, každý to má jinak a někdo nadávky používá a nebere to tragicky.
Nenech si to líbit, kvůli sobě, ani dceři. ![]()
Chápu, že plačící dítě po ránu chlapovi moc nepřidá, ale je to vaše dítě a starat byste se měli oba. To, že jsi na mateřské snad neznamená, že musíš péči 24hod. zajišťovat sama? On snad pracuje 24hod/7dní v týdnu bez pauzy?
Taky máš právo si na chvíli oddechnout nebo se dospat!
Když je sobota a chlap má volno, seber se a někam zmiz bez malé (třeba nakoupit), ať se chvíli musí postarat sám a zkusí si, že to je docela náročné…třeba pochopí
a bude si Tvé péče víc vážit a občas pak pomůže bez nadávak. ![]()
To je strašný. Dělal to i před otěhotněním? Takhle mi v životě nenadává. ![]()
Ani sprostýho chlapa bych nechtěla
.Sprostota se obvykle neomezuje jen slovník.
Nikdy si nenadáváme ani mírnějšími slovy.
S mužem, který by mě nazval p**** bych nebyla ani minutu, dítě nedítě. Těžko si mě může vážit, když mi říká takhle.
@Novire píše:
Nikdy si nenadáváme ani mírnějšími slovy.
S mužem, který by mě nazval p**** bych nebyla ani minutu, dítě nedítě. Těžko si mě může vážit, když mi říká takhle.
Souhlas, to je otázka vkusu výběru partnera. Někomu stačí málo.
@kuti píše:přesně tak. Ho samotného nenapadne někam vzít malou atd. Jenže já to do něho liju pořád ať mi nenadava ať se zapojí víc do chodu rodiny.
Nenech si to líbit, kvůli sobě, ani dceři.![]()
Chápu, že plačící dítě po ránu chlapovi moc nepřidá, ale je to vaše dítě a starat byste se měli oba. To, že jsi na mateřské snad neznamená, že musíš péči 24hod. zajišťovat sama? On snad pracuje 24hod/7dní v týdnu bez pauzy?
Když je sobota a chlap má volno, seber se a někam zmiz bez malé (třeba nakoupit), ať se chvíli musí postarat sám a zkusí si, že to je docela náročné…třeba pochopí
Taky máš právo si na chvíli oddechnout nebo se dospat!a bude si Tvé péče víc vážit a občas pak pomůže bez nadávak.
A řekla jsem mu něco…Brbral :tady se zas nedá v klidu vyspat (malá brecela ať už vstavam ) tak na to konto jsem mu řekla ať je potichu, že by taky mohl on vstát a postarat se o ní a tím to vše začlo