Taky vám partner nadává?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.7.13 08:15
@ncc1701 píše:
My si vynadat umime, ale rozhodne to neni kvuli tomu, ze jeden z nas nechce vstat. Pokud to jen nezvelicujes a ten problem nebyl uplne jinde (treba jsi ho vytocila svyma recma), tak nechapu, proc jsi s nekym, kdo se k tobe takhle chova. Ja rozhodne nefandim rozchodum kvuli kravinam a baleni kufru po jednom konfliktu, ale nechat si denne nebo obden nadavat, na to bych asi nemela energii.

A řekla jsem mu něco…Brbral :tady se zas nedá v klidu vyspat (malá brecela ať už vstavam ) tak na to konto jsem mu řekla ať je potichu, že by taky mohl on vstát a postarat se o ní a tím to vše začlo

• Citovat
  • Upravit
4666
6.7.13 08:15

K tomu nemám jinou radu než dát hodně rychle a důrazně najevo že si tohle k tobě dovolit nesmí. Ale myslím že se to s pěkným vztahem moc neslučuje. Pokud o něj ještě stojíš nastol hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 08:19

My si taky nadáváme a to nevybíravě. Víme, že to není vážně, prostě každý se ventiluje jinak.Za 5 min o tom nevíme. Ale rozdíl je ten, že my si nadáváme oba. Já si do té dr…taky nevidím. Prostě každý žije jinak a je jinak choulostivý. Samozřejmě před děckama se nehádáme.

• Citovat
  • Upravit
36504
6.7.13 08:19
@Anonymní píše:
On je takovej opravdu až po narození dcery

To říká každá. Nevěřím na náhlé změny. Tohle by si normální mužský nedovolil před ani po porodu. Buď ten slovník v sobě má nebo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 08:22
@Anonymní píše:
My si taky nadáváme a to nevybíravě. Víme, že to není vážně, prostě každý se ventiluje jinak.Za 5 min o tom nevíme. Ale rozdíl je ten, že my si nadáváme oba. Já si do té dr…taky nevidím. Prostě každý žije jinak a je jinak choulostivý. Samozřejmě před děckama se nehádáme.

Pokud si oba hrubě nadáváte, tak nevím, na co si stěžuješ. Svůj k svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.7.13 08:25

@Burj Chalifa myslím, že to je jiná anonymní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 08:26

Proč by se mělo TAKÉ nadávat? Každý nežije ve slovníku 4.cenové skupiny.Jsou i normální slušné vztahy, kde žena píčou nazývána není a to ani ve sporu.Jak říkám, cosi to svědčí o úrovni chlápka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 08:26
@Burj Chalifa píše:
To říká každá. Nevěřím na náhlé změny. Tohle by si normální mužský nedovolil před ani po porodu. Buď ten slovník v sobě má nebo nemá.

Vážně mi dřív nenadával. Prostý je to ano ale nikdy ty slova nepoužil na mĕ

• Citovat
  • Upravit
598
6.7.13 08:27

Vůbec si nenadáváme…Jsme manželé 20 let, občas se pohádáme trochu, semtam hodně, měli jsme i krizi, že jsem přemýšlela o odchodu, ale nikdy jsem neslyšela nadávku a ani já jsem ji nepoužila, ani v hádce jsem neječela třeba ‚ty idiote, blbečku…‘
Ale jak se tu psalo, každý to má jinak a někdo nadávky používá a nebere to tragicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
6.7.13 08:28

Nenech si to líbit, kvůli sobě, ani dceři. :zed:

Chápu, že plačící dítě po ránu chlapovi moc nepřidá, ale je to vaše dítě a starat byste se měli oba. To, že jsi na mateřské snad neznamená, že musíš péči 24hod. zajišťovat sama? On snad pracuje 24hod/7dní v týdnu bez pauzy?
Taky máš právo si na chvíli oddechnout nebo se dospat!

Když je sobota a chlap má volno, seber se a někam zmiz bez malé (třeba nakoupit), ať se chvíli musí postarat sám a zkusí si, že to je docela náročné…třeba pochopí :think: a bude si Tvé péče víc vážit a občas pak pomůže bez nadávak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.7.13 08:29

To je strašný. Dělal to i před otěhotněním? Takhle mi v životě nenadává. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 08:30

Ani sprostýho chlapa bych nechtěla :nevim:.Sprostota se obvykle neomezuje jen slovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
6.7.13 08:32

Nikdy si nenadáváme ani mírnějšími slovy.
S mužem, který by mě nazval p**** bych nebyla ani minutu, dítě nedítě. Těžko si mě může vážit, když mi říká takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.7.13 08:33
@Novire píše:
Nikdy si nenadáváme ani mírnějšími slovy.
S mužem, který by mě nazval p**** bych nebyla ani minutu, dítě nedítě. Těžko si mě může vážit, když mi říká takhle.

Souhlas, to je otázka vkusu výběru partnera. Někomu stačí málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 08:34
@kuti píše:
Nenech si to líbit, kvůli sobě, ani dceři. :zed:

Chápu, že plačící dítě po ránu chlapovi moc nepřidá, ale je to vaše dítě a starat byste se měli oba. To, že jsi na mateřské snad neznamená, že musíš péči 24hod. zajišťovat sama? On snad pracuje 24hod/7dní v týdnu bez pauzy?
Taky máš právo si na chvíli oddechnout nebo se dospat!

Když je sobota a chlap má volno, seber se a někam zmiz bez malé (třeba nakoupit), ať se chvíli musí postarat sám a zkusí si, že to je docela náročné…třeba pochopí :think: a bude si Tvé péče víc vážit a občas pak pomůže bez nadávak. :kytka:
přesně tak. Ho samotného nenapadne někam vzít malou atd. Jenže já to do něho liju pořád ať mi nenadava ať se zapojí víc do chodu rodiny.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky