Taky vám partner nadává?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
19.7.13 13:55
@Anonymní píše:
Hele takový keci jako jako že má doma to co má je její problém tady fakt číst nepotřebuju. Je fajn že máš muže, který si tě váží, ale my co jsme v téhle diskuzi to štěstí prostě nemáme a ty tu píšeš takový jedovatý kecy který mě, ikdyž příspěvek nebyl určen mě, dost uráží.

Na rovinu -proč to štěstí nemáte. Prostě jste si blbě vybraly.Vy jste si vybraly. Přiznejte si to. Nevěřím na masové změny povahy - ona chudinka a anděl a on nejprve skvělý a pak dobytek k zabití. Povaha člověka se tolik nemění. Dá se to odhadnout z mnoha projevů, sklonů, minulosti.To jste jen byly slepé nebo naivně a velkoryse přehlížející.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
19.7.13 20:33
@Burj Chalifa píše:
Na rovinu -proč to štěstí nemáte. Prostě jste si blbě vybraly.Vy jste si vybraly. Přiznejte si to. Nevěřím na masové změny povahy - ona chudinka a anděl a on nejprve skvělý a pak dobytek k zabití. Povaha člověka se tolik nemění. Dá se to odhadnout z mnoha projevů, sklonů, minulosti.To jste jen byly slepé nebo naivně a velkoryse přehlížející.

Změna může nastat v chování ze dne na den. Změna povah může přijít, v tomhle nemohu s Tebou souhlasit (milenka, ztráta zaměstnání, atd. těch příběhů je tady dost, chlapi jsou na náladovost horší nežli sexuálně neukojená ženská :mrgreen: ). Jen mě spíše zaráží to, že když ta změna u muže nastane, proč holky s nima vůbec nadále ztrácí čas. Ještě přeci neznamená, že když s někým má žena dítě, že si „musí“ nechat vše líbit. Muž sáhne tam, kam mu žena dovolí. Já byla také dříve blbá, ale život naučil a díky za ty kopance. Znám svou cenu, mám svou hrdost a nese to své ovoce. A jsem samoživitel. Prostě nechci hlavně dítě nechat vyrůstat mezi někým, kdo si nerozumí, protože jsem v tom vyrůstala já u mých rodičů a nechci, aby v hádkách, násilí, atd. vyrůstalo i mé dítě. Zatím se daří, protože jsem chtěla a žádnému chlapovi nedovolím, aby mě a mému dítětu naši harmonii narušoval. Buď budeme šťastni všichni, nebo ať si chlap táhne… :pankac:. Hlavně nechci, aby můj kluk mi v budoucnu něco vytýkal, jako já dnes mé matce.

Takže vy, co tady říkáte, že máte děti a těžko se odchází, je to jen alibismus, za který se skrývá „NECHCI NIC ŘEŠIT, CITOVÁ ZÁVISLOST NA DRUHÉM, NESAMOSTATNOST, ŽÁDNÁ HRDOST A NESCHOPNOST ŽÍT SVŮJ ŽIVOT, ATD…). Ženy se nenarodily proto, aby dělaly špalky na kterých si budou "páni“ štípat dříví. A když v hnusu dokážete žít i s dětma, tak věřte, že jste jako matky selhaly, a to vám bude jednou děckem vyčtenu, byť mu bude 15, či 35let… Vím o čem mluvím, tehnle scénář se opakuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.7.13 20:42

…Takže vy, co tady říkáte, že máte děti a těžko se odchází, je to jen alibismus, za který se skrývá „NECHCI NIC ŘEŠIT, CITOVÁ ZÁVISLOST NA DRUHÉM, NESAMOSTATNOST, ŽÁDNÁ HRDOST A NESCHOPNOST ŽÍT SVŮJ ŽIVOT, ATD…). Ženy se nenarodily proto, aby dělaly špalky na kterých si budou "páni“ štípat dříví. A když v hnusu dokážete žít i s dětma, tak věřte, že jste jako matky selhaly, a to vám bude jednou děckem vyčtenu, byť mu bude 15, či 35let… Vím o čem mluvím, tehnle scénář se opakuje…
Pod to se podepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.7.13 20:55

Za své štěstí jsme si zodpovědni jen my sami sobě… takže kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody… ale všechno se dá řešit… stačí jen chtít a začít něco dělat… protože nikdo to za nás neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 21:03

Jo s tím souhlasím, uznávám že se mi to nechce řešit a víte proč? nic nemám, kromě nějakého vybavení domácnosti(mixér, vysavač, nádobí..) a můj měsíční přijemn činí cca 4500,–, a nemám kam jít a z toho příjmu si podnájem nemůžu dovolit. Hold budu ta blbka co si nechá s+át na hlavu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
19.7.13 21:08

Tohle by mi chlap řekl jednou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.13 21:16

Ale náhodou už dělám pokroky, už se bráním, ještě před rokem jsem sklopila hlavu a mlčky odešla z místnosti abych byla sama, teď se dokážu ozvat.

• Citovat
  • Upravit
29350
19.7.13 21:17
@Anonymní píše:
Jo s tím souhlasím, uznávám že se mi to nechce řešit a víte proč? nic nemám, kromě nějakého vybavení domácnosti(mixér, vysavač, nádobí..) a můj měsíční přijemn činí cca 4500,–, a nemám kam jít a z toho příjmu si podnájem nemůžu dovolit. Hold budu ta blbka co si nechá s+át na hlavu :zed:

V nejhorším případě se dá jít do azylového domu nebo do podobného zařízení, máš nárok na výživné od otce dítěte (předpokládám, že tento příjem máš na mateřské či rodičovské dovolené)a pak bys měla nárok na další sociální dávky, příspěvek na bydlení, přídavky na dítě… ale taky nebudeš pořád bez peněz, až budou děti větší, budeš pracovat a pak už to je zase o něčem jiném… jen se člověk nesmí vzdát… když už to žena začne řešit, ona se ta pomocná ruka většinou taky v okolí najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 21:38

Azylový dům je jediná možnost, ale manžel mě nebije ani nebere drogy a takový věci, takže na azylák to není.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
19.7.13 21:41
@Burj Chalifa píše: …Takže vy, co tady říkáte, že máte děti a těžko se odchází, je to jen alibismus, za který se skrývá „NECHCI NIC ŘEŠIT, CITOVÁ ZÁVISLOST NA DRUHÉM, NESAMOSTATNOST, ŽÁDNÁ HRDOST A NESCHOPNOST ŽÍT SVŮJ ŽIVOT, ATD…). Ženy se nenarodily proto, aby dělaly špalky na kterých si budou "páni“ štípat dříví. A když v hnusu dokážete žít i s dětma, tak věřte, že jste jako matky selhaly, a to vám bude jednou děckem vyčtenu, byť mu bude 15, či 35let… Vím o čem mluvím, tehnle scénář se opakuje…
Pod to se podepíšu.

Já taky :palec:

• Citovat
  • Upravit
29350
19.7.13 21:51
@Anonymní píše:
Azylový dům je jediná možnost, ale manžel mě nebije ani nebere drogy a takový věci, takže na azylák to není.

nevím, co ti dělá nebo nedělá manžel, existuje i psychické týrání… ale netuším, jak to máte doma vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
20.7.13 07:57

Pořád ty peníze…kdy se ženské konečně naučí mít rezervy, aby pak nemusely psát, že nemají kam jít a nemají na jídlo? Proč se vdávají bez vzdělání, bez peněz, proč mají víc dětí, než které uživí? Nechápu, nechápu, nechápu.

• Citovat
  • Upravit
36504
20.7.13 08:24
@nepř. G12 píše:
Pořád ty peníze…kdy se ženské konečně naučí mít rezervy, aby pak nemusely psát, že nemají kam jít a nemají na jídlo? Proč se vdávají bez vzdělání, bez peněz, proč mají víc dětí, než které uživí? Nechápu, nechápu, nechápu.

Protože jsou prostě hloupé a naivní. Umí jen počít, nikoli domyslet následky. Neuvažují hlavou. Bohužel. Je jich tu plný net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.7.13 08:56

@madrianova : a v takove „rodine“ chces nechat vyrustat deti? V tomhle pripade lepsi spokojena, vyrovnana a hrda matka nez nefunkcni kompletni rodina. A rodina, ve ktere muz ponizuje zenu JE nefunkcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.17 01:06

Jak byste reagovaly na to že Vám partner při konfliktu říká Drž hubu nebo tě zlátím, seš kráva hloupá apod.. i když ho stále dokole upozornuji že takhle se mnou mluvit nebude je jak hluchý a nejvíce mně vadí že to dělá i před dětma, na jakýkoliv můj názor (samozřejmě jiný) reaguje jen neslyším, neslyším jak blázen, nebo utíká a vůbec nedokáže přijmout i jiný názor než ten svůj. Už si s ním fakt nevím rady, myslím si že to má ze své rodiny všešchno řeší jen křikem a násilím. Máte někdo radu a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky