Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My, když se hádáme, tak hodně a i tyhle slova padnou, ale naše hádky stojej opravdu za to, ale NIKDY by mi tohle neřekl kuli tomu, že nechci vstát k malému
a že to je skoro vždy, když je doma
A jestli to říká i před malou? Kolik jí je? I když to je jedno, tohle by nemělo slyšet dítě žádného věku
Promluvila bych si s ním, jestli si myslí, že je tohle v pořádku ![]()
Nenadává..řekl mi asi 3× v hádce, že jsem hloupá a mě to strááášně urazilo
já mu taky nenadávám a od té doby co máme děti jsem na nadávky a vůbec hodně sprostý slova háklivá. jediný co doma povolím říkat je hovínko a pr*el ![]()
@Anonymní píše:
Jaktoze nemas silu?
Jsem uz totálně na dne. ( psychicky, fyzicky)
@Kies píše:
V životě jsem neslyšela vůči mé osobě sprosté slovo a ani já jsem ho nepoužila.. To není umění se navzájem urážet… A neumim si to vůbec představit! Ale určitě byl takový i předtím, než jste měli dítě, tak čemu se divíš?! Bude jenom hůř
uz jsem tady rikala, ze mi predtim nenadaval az ted
@Anonymní píše:
Jsem uz totálně na dne. ( psychicky, fyzicky)
a odejit nehodlas?
@Anonymní píše:
uz jsem tady rikala, ze mi predtim nenadaval az ted
podle mě to buď člověk v sobě má, nebo ne… Ale tedy… Musí to mít nějakou příčinu… Něčím ho štveš, city opadly, nemá zájem, přepracování a myslení si, že ty na mateřský nic neděláš… Ovšem já osobně bych to nebyla schopná za žádných okolností tolerovat! Si o tom buďto promluvte, proč je takový, pokud to nevíš a nebo ho pošli do p*dele taky a jeď si svoje
![]()
@Anonymní píše:
a odejit nehodlas?
Ja jsem na tom bohužel tak špatně, ze si myslim, ze lepšího chlapa ja nepotkam. Jsem totálně preplastikovana, takže normální chlap se mnou nebude a o magory další nestojím. A manžel je asi zlaty stred, kterého bych si měla vážit, protože to určitě nemyslí tak špatně.
@Anonymní píše:
Ja jsem na tom bohužel tak špatně, ze si myslim, ze lepšího chlapa ja nepotkam. Jsem totálně preplastikovana, takže normální chlap se mnou nebude a o magory další nestojím. A manžel je asi zlaty stred, kterého bych si měla vážit, protože to určitě nemyslí tak špatně.
Typicky hystericka reakce..
nezlob se.. ale tady to tragicky hrdinstvi a fatalismus neuznavam..
v tom pripade dobre ti tak..
kazdy strujce sveho stesti i nestesti.. sorry..
@Anonymní píše:
jak mam chapat preplastikovana?
@Anonymní píše:Cože to jsi?
Jsem totálně preplastikovaná
protože to určitě nemyslí tak špatně.
Když něco takového řekne, tak to asi znamená to, že k tobě nemá jako k partnerovi úctu.
Pokládáš absenci úcty za něco snesitelného?
@Anonymní píše:
Prsa, rty, nos, v cele botox, liposukce aj.
aha.
Takze vidim, ze chovani meho pritele je ojedinele a ze se tak chlapi k vam nechovaji
@Anonymní píše:
Takze vidim, ze chovani meho pritele je ojedinele a ze se tak chlapi k vam nechovaji
Ke me se chova jeste hůře…
Můj se tak nechová nikomu, kdyby to zkusil na mě, už jsme rozvedení.
Ale znám dva, co se tak chovají. Jeden je primitiv nevalné inteligence, kterou navíc zhoršil jeho těžký alkoholismus. Ten druhý je pro změnu naprostý asociál bez jediného přítele.
Nikoho normálního s takovým chováním neznám.