Taky vám partner nadává?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
6.7.13 11:19
@Anonymní píše:
taky vám nadává?
To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.

Ne.

Jdu dočíst diskuzi, zatím reaguji jen na tenhle příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.7.13 11:27
@BohunkaP píše:
Ne, nenadává.
Lidi si k Tobě dovolí jenom to, co jim dovolíš Ty sama.Když svému partnerovi tento způsob komunikace toleruješ… :nevim:

Jo, s tímto souhlasím :palec: A jinak ne, nenadáváme si :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.7.13 11:28
@Anonymní píše:
netoleruji mu to to je snad jasny. jen proste si uz nevim rady co a jak dal. takove chovani me silne urazi a ponizuje ale proste ja nevim jsem asi slepa a naivni, ze se to zlepsi a my budeme zit jako hezka harmonicka rodina

Netoleruješ? 8o To myslíš jak, když si necháš obden nadávat? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
6.7.13 11:29

..taky jsem zila s agresorem, ktery se ke me choval hrube, urazlive.. nebyl to zadny primitiv.. oba jsme vysokoskolaci.. a kdyz jsem se konecne odhodlala ho kopnout do pr.. chapu, jak je to tezke, zejmena pokud uz je clovek ve fazi, kdy veri tomu, ze bez takoveho partnera je nic a ze by ani lepsiho nenasla a ze to vlastne neni tak hrozne.. hodne se mi ulevilo.. a zjistila jsem, ze svet neni plny debilnich chlapu.. ze svet je plny zejmena tech normalnich.. uz bych tohle nikdy netolerovala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
6.7.13 11:35
Ahoj, tak přidám mou zkušenost…My s manželem nikdy a to opravdu nikdy jsme se nepohádali tímto způsobem, partner je to co tě má držet a být tvou oporou a né člověk, který tě dokáže takovýmhle způsobem urážet…ale na druhou stranu chápu pokud od něj nechceš odejít…Já žila 4 roky s mužem, který byl hodný atd…ale rád se napil a to pak byly narážky, výhružky…když to došlo do fáze kdy mu vubec nevadilo mě uhodit bylo toho už moc sbalila jsem se a šla k rodičům..poté jsem poznala mého manžela a bylo to jako 100 a 1…váží si mě a jak jsem řekla nazačátku nikdy bychom si neřekli špatně a teď vím, že sbalit jsem si měla už daleko dříve…Za mě ten chlap je tak akorát na :poblion: uteč dokud můžeš, všichni chlapi nejsou jen hova*a
@Anonymní píše:
To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
6.7.13 11:45
@Anonymní píše:
Takze vidim, ze chovani meho pritele je ojedinele a ze se tak chlapi k vam nechovaji

Ano, je to ojedinělé. Tvůj chlap se chová jako hovado :cert:

• Citovat
  • Upravit
15404
6.7.13 11:47
@araw píše:
Netoleruješ? 8o To myslíš jak, když si necháš obden nadávat? :roll: :zed:

Taky jsem si rikala, jak se projevuje to „netoleruji mu to“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 11:48

Jsme spolu 10let a mala ma 20mesicu. je to tezke zahodit tolik let vztahu a vybudovaneho majetku ktery se stal mym domovem. ale ponizovat a uraz se nechci nechat

• Citovat
  • Upravit
42
6.7.13 11:50

ANONYMNÍ 2: Promiň, ale tohle vážně nepochopím. Ty odejít proste nechceš, v tom případě, tě nemohu ani litovat, asi te takovy život baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.7.13 11:51

ANONYMNÍ 2: Promiň, ale tohle vážně nepochopím. Ty odejít proste nechceš, v tom případě, tě nemohu ani litovat, asi te takovy život baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 11:52
@dani24687 píše:
Taky jsem si rikala, jak se projevuje to „netoleruji mu to“

Dam mu najevu, ze se mi to nelibi a ze by se tak ke me chovat nemel. urcite ho za to jeste nepochvalim a nereknu jsem moc rada ze jsem pro tebe pica, nevdecny hajzl, debil…

• Citovat
  • Upravit
4132
6.7.13 11:59

Zase jsem nedočetla až na konec, tak reaguji jen na začátek. Ne, nenadává. Já nenadávám jemu. Nejsme zvířata ve chlévě, ale slušní lidé, tak nevidím důvod proč si sprostě nadávát. Kdyby mi toto řekl můj chlap, asi bych vážně uvažovala o tom, že co nejdříve mým chlapem nebude. Jako promiň, ale aby mi člověk, kterého miluju a mám s ním děti, můj nejbližší, o kterého se mám opírat, když je mi ouvej, po ránu řekl že jsem dementní p. ča, tak by šel asi rychle.

Holky, co to máte za hovádka doma? Šílený, co tady poslední dobou čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 12:03
@beckie píše:
Zase jsem nedočetla až na konec, tak reaguji jen na začátek. Ne, nenadává. Já nenadávám jemu. Nejsme zvířata ve chlévě, ale slušní lidé, tak nevidím důvod proč si sprostě nadávát. Kdyby mi toto řekl můj chlap, asi bych vážně uvažovala o tom, že co nejdříve mým chlapem nebude. Jako promiň, ale aby mi člověk, kterého miluju a mám s ním děti, můj nejbližší, o kterého se mám opírat, když je mi ouvej, po ránu řekl že jsem dementní p. ča, tak by šel asi rychle.Holky, co to máte za hovádka doma? Šílený, co tady poslední dobou čtu.

tak z domu bych sla urcite ja s ditemem nez on. barak je napsany na neho

• Citovat
  • Upravit
941
6.7.13 12:06
@Anonymní píše:
V žádném případě mu nenadávám. Příčí se mi sprosté slova v pusi. A taky mi vadí, že to slyší malá

tak mu řekni at vypadne, jako s takovým bych nebyla a myslím že to bude horší a horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
6.7.13 12:06
@beckie píše:
Zase jsem nedočetla až na konec, tak reaguji jen na začátek. Ne, nenadává. Já nenadávám jemu. Nejsme zvířata ve chlévě, ale slušní lidé, tak nevidím důvod proč si sprostě nadávát. Kdyby mi toto řekl můj chlap, asi bych vážně uvažovala o tom, že co nejdříve mým chlapem nebude. Jako promiň, ale aby mi člověk, kterého miluju a mám s ním děti, můj nejbližší, o kterého se mám opírat, když je mi ouvej, po ránu řekl že jsem dementní p. ča, tak by šel asi rychle.Holky, co to máte za hovádka doma? Šílený, co tady poslední dobou čtu.

Souhlasííím rychle od něj opryč..lepší už to nebude :cert: a promiň jestli to vyzní hnusně, ale pokud si myslíš, že ho změníš tak jsi hodně naivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí