Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
taky vám nadává?
To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.
Ne.
Jdu dočíst diskuzi, zatím reaguji jen na tenhle příspěvek.
@BohunkaP píše:
Ne, nenadává.
Lidi si k Tobě dovolí jenom to, co jim dovolíš Ty sama.Když svému partnerovi tento způsob komunikace toleruješ…
Jo, s tímto souhlasím
A jinak ne, nenadáváme si ![]()
@Anonymní píše:
netoleruji mu to to je snad jasny. jen proste si uz nevim rady co a jak dal. takove chovani me silne urazi a ponizuje ale proste ja nevim jsem asi slepa a naivni, ze se to zlepsi a my budeme zit jako hezka harmonicka rodina
Netoleruješ?
To myslíš jak, když si necháš obden nadávat?
![]()
..taky jsem zila s agresorem, ktery se ke me choval hrube, urazlive.. nebyl to zadny primitiv.. oba jsme vysokoskolaci.. a kdyz jsem se konecne odhodlala ho kopnout do pr.. chapu, jak je to tezke, zejmena pokud uz je clovek ve fazi, kdy veri tomu, ze bez takoveho partnera je nic a ze by ani lepsiho nenasla a ze to vlastne neni tak hrozne.. hodne se mi ulevilo.. a zjistila jsem, ze svet neni plny debilnich chlapu.. ze svet je plny zejmena tech normalnich.. uz bych tohle nikdy netolerovala!!!
@Anonymní píše:
To mi to ráno krásně začlo…Dozvěděla jsem se, že jsem pi.., dementní atd. A to jen proto, že se mi nechtělo ráno vztát k malé. Že jsem na mateřské a nejsem schopná se postarat o malou a blbá blbá blbá. Přitom to jsem já, která dělá vše kolem malé. Stejnak jsem věděla, že vztanu já a né on. Ale tady nejde o situaci ale o to, že mi tak hnusně dokáže můj partner říct. Partner s kterým mám dítě. Je to na denním pořádku a když né na denním tak obden a to vždy když mu nejsem po vůli. Je mi 27 a mu 28.
@Anonymní píše:
Takze vidim, ze chovani meho pritele je ojedinele a ze se tak chlapi k vam nechovaji
Ano, je to ojedinělé. Tvůj chlap se chová jako hovado ![]()
@araw píše:
Netoleruješ?To myslíš jak, když si necháš obden nadávat?
![]()
Taky jsem si rikala, jak se projevuje to „netoleruji mu to“
Jsme spolu 10let a mala ma 20mesicu. je to tezke zahodit tolik let vztahu a vybudovaneho majetku ktery se stal mym domovem. ale ponizovat a uraz se nechci nechat
ANONYMNÍ 2: Promiň, ale tohle vážně nepochopím. Ty odejít proste nechceš, v tom případě, tě nemohu ani litovat, asi te takovy život baví…
ANONYMNÍ 2: Promiň, ale tohle vážně nepochopím. Ty odejít proste nechceš, v tom případě, tě nemohu ani litovat, asi te takovy život baví…
@dani24687 píše:
Taky jsem si rikala, jak se projevuje to „netoleruji mu to“
Dam mu najevu, ze se mi to nelibi a ze by se tak ke me chovat nemel. urcite ho za to jeste nepochvalim a nereknu jsem moc rada ze jsem pro tebe pica, nevdecny hajzl, debil…
Zase jsem nedočetla až na konec, tak reaguji jen na začátek. Ne, nenadává. Já nenadávám jemu. Nejsme zvířata ve chlévě, ale slušní lidé, tak nevidím důvod proč si sprostě nadávát. Kdyby mi toto řekl můj chlap, asi bych vážně uvažovala o tom, že co nejdříve mým chlapem nebude. Jako promiň, ale aby mi člověk, kterého miluju a mám s ním děti, můj nejbližší, o kterého se mám opírat, když je mi ouvej, po ránu řekl že jsem dementní p. ča, tak by šel asi rychle.
Holky, co to máte za hovádka doma? Šílený, co tady poslední dobou čtu.
@beckie píše:
Zase jsem nedočetla až na konec, tak reaguji jen na začátek. Ne, nenadává. Já nenadávám jemu. Nejsme zvířata ve chlévě, ale slušní lidé, tak nevidím důvod proč si sprostě nadávát. Kdyby mi toto řekl můj chlap, asi bych vážně uvažovala o tom, že co nejdříve mým chlapem nebude. Jako promiň, ale aby mi člověk, kterého miluju a mám s ním děti, můj nejbližší, o kterého se mám opírat, když je mi ouvej, po ránu řekl že jsem dementní p. ča, tak by šel asi rychle.Holky, co to máte za hovádka doma? Šílený, co tady poslední dobou čtu.
tak z domu bych sla urcite ja s ditemem nez on. barak je napsany na neho
@Anonymní píše:
V žádném případě mu nenadávám. Příčí se mi sprosté slova v pusi. A taky mi vadí, že to slyší malá
tak mu řekni at vypadne, jako s takovým bych nebyla a myslím že to bude horší a horší.
@beckie píše:
Zase jsem nedočetla až na konec, tak reaguji jen na začátek. Ne, nenadává. Já nenadávám jemu. Nejsme zvířata ve chlévě, ale slušní lidé, tak nevidím důvod proč si sprostě nadávát. Kdyby mi toto řekl můj chlap, asi bych vážně uvažovala o tom, že co nejdříve mým chlapem nebude. Jako promiň, ale aby mi člověk, kterého miluju a mám s ním děti, můj nejbližší, o kterého se mám opírat, když je mi ouvej, po ránu řekl že jsem dementní p. ča, tak by šel asi rychle.Holky, co to máte za hovádka doma? Šílený, co tady poslední dobou čtu.
Souhlasííím rychle od něj opryč..lepší už to nebude
a promiň jestli to vyzní hnusně, ale pokud si myslíš, že ho změníš tak jsi hodně naivní…