Milostný trojúhelník

184
7.7.13 14:05

To nevymyslíš

Takže předem vás všechny zdravím :-) Jen tak na okraj potřebuju se trochu vypovídat a i slyšet co co tom myslíte vy které, jste nestranné. Jsem vdaná a mám s manželem dvě děti. Víceméně jsem s ním byla už jen kvůli dětem ta láska se postupně vytratila a zbyla jen přátelská náklonnost z mé strany. Byli jsme spolu s manželem 6 let ale teď jsem potkala svoji první lásku přeskočila jiskra a já se postupně zamilovala znovu vím že je to oboustranné ale ten důvod proč vám to píšu je mnohem složitější, doma jsem se přiznala že miluji jiného a shodou náhod se ti dva znají takže jsme se s manželem rozhodli že pujdeme od sebe, jenže se stalo něco co by mě v životě nenapadlo ti dva si celkem padli do noty ani mi to nijak nevadí ale nejhorší na tom všem je že se dohodli spolu že mi teĎ prostě dají volnost, Martin (1 laska) jede pracovně pryč na 3 měsíce podle něj nebo tedy poje jich obou je to dlouha doba a nevydržím být sama se dvěma dětma aniž bych si někoho našla, prostě mi nevěří že to zvládnu ale já jsem si jistá že to zvládnu protože chci s Martinem být a on se mnou taky, jinou práci tady v okolí teď hledat nemůže je zavázán pracovat ještě 2. roky tam kde teď je. Jak byste to pobraly vy? Vím že ať už se rozhodnu jakkoli tak si pujdou navzájem z cesty, má někdo z vás s touhle situací zkušenosti? Nevím jestli jde o zkoušku nebo jak to nazvat ale pravidlo je jednoduché během těch 3 měsíců co bude pryč nebude mezi námi žádný kontakt prostě nic a uvidíme se až po těch 3. měsících až se prostě vrátí mezitím si pánové usmysleli mi pomáhat manžel musí platit na děti a mě a Martin to tak prostě chce prizpívat mi na děti atd. nemám tušení co si o tom myslet co si tom myslíte vy? Stalo se tohle některé z vás? Budu ráda za každý názor či jiný úhel pohledu děkuji že jste do´četli až sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
7.7.13 14:07

Omluvám se za chyby psala jsem to v rychlosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
7.7.13 14:11

Ne, tak tohle se mi teda naštěstí nestalo. Nějak se mi nezdá, že ten Martin to s tebou myslí vážně, když ti dává 3 měsíce a ještě si myslí, že si někoho v té době najdeš…

Příspěvek upraven 07.07.13 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
7.7.13 14:12

8o teď nevím jestli se mám smát a nebo kroutit hlavou :lol:

No pro tebe je to asi v obou případech plus… nechala bych všemu volný průběh a žila si dál po svém s dětmi.. Buď za ty tři měs (což si myslím není taková dlouhá doba) někoho najdeš a nebo ne… V tuhle chvíli bych to moc neřešila..

Spíš mě zaráží to jak se domluvil manžel s novým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.7.13 14:13

@piskotek11 8o 8o 8o kdyby vám bylo 15 let, tak to ještě pochopím, ale takhle? Stručně řečeno - manžel tě rád už nemá, ty jeho taky ne. Tvoje obnovená láska taky ne, jinak by nenavrhoval 3měsíční odloučení, nehledě na to, že zřejmě podle sebe soudí tebe - on si bude 3 měsíce užívat a ty tu sedět s dětma na zadku…
Ty jo, poslední dobou jsou tu samé lepší diskuze - Cirkusová láska, Pohádali jsme se… Mám nabídku…a teď ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
7.7.13 14:20

@piskotek11 Mě to tak trochu přijde, že ten dový doufá, že se dáš za ty 3 měsíce zpět dohromady s manželem a on bude mít klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.7.13 14:31

Počkej kolik že vám je? :lol: :lol: :lol:
Hustý řekla bych to zkráceně. Tvuj manžel tě nechce, tvuj milenec tě už taky nchce proto že zjistil že by vás musel asi živit všechny a že mu to za to nestojí ale oboum je blbí tě jen tak poslat do prd… tak vymysleli plán :lol:

a nebo žijete v beverlihils 90210 a chvilku budeš z brendnem, chvilku ze stewem a budete to takle střídat než přijde náká Valerie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
7.7.13 14:31

On si nebude užívat ty 3 měsíce ale bude v práci pracuje jako stavař, pry mě milujou oba dva, taky jsem z toho jelen pry se mám rozmyslet koho vlastně chci myslí si oba že v tom mám guláš, buď je to tak a nebo se mi manžel chce pomstít zato že už ho nemiluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
7.7.13 14:37

Mě je 24 a jim oběma je 27. Taky mi tohle hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
7.7.13 14:37
@piskotek11 píše:
On si nebude užívat ty 3 měsíce ale bude v práci pracuje jako stavař, pry mě milujou oba dva, taky jsem z toho jelen pry se mám rozmyslet koho vlastně chci myslí si oba že v tom mám guláš, buď je to tak a nebo se mi manžel chce pomstít zato že už ho nemiluju.

Nějak se mi nezdá, že by milující manžel jen tak vyklidil pole a přenechal tě nějakýmu jinýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
7.7.13 14:43
@Levandulina píše:
Nějak se mi nezdá, že by milující manžel jen tak vyklidil pole a přenechal tě nějakýmu jinýmu…

podle něj mi chce dát svobodu a chce abych byla šťastná. Mám sto chutí je poslat do háje oba ale co když mluviv pravdu a mysleli to vážně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.7.13 14:52
@piskotek11 píše:
podle něj mi chce dát svobodu a chce abych byla šťastná. Mám sto chutí je poslat do háje oba ale co když mluviv pravdu a mysleli to vážně??

pokud ani jeden nebojuje a tohle boj není, tak jim na tobě nezáleží.
Pošli je oba do prd… a najdi si někoho kdo to myslí vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.7.13 15:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To je dobrý teda tohle :lol: :lol: :lol: :lol:.
To mi připomíná jedno přísloví - Kdo chce moc, nemívá nic.

Nevím, co si představuješ pod pojmem nestranného radílka nebo pozorovatele, ale možná jsme to všechny zde. Nebo nikdo :mrgreen:.

Já nevím, co bys chtěla slyšet ale :think: :nevim:. Radu pro tebe nemám, snad jen tu, abys sama vyčkala, co si ti dva na tebe upekli.

Oni ti oba dali volnost? No, tak si najdi jiného.
Co vlastně chceš ty? Manžela? Přítele?
Celé to na mě působí nějak zvláštně, ale třeba je to jen můj dojem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.7.13 15:17

Takze tvuj manzel kamaradi s tvym pritelem a davaji ti oba svobodu a mas si vybrat, s kym chces byt? New ti neveri, ze vydrzis tri mesice sama a old by te bral zpet, kdybys chtela? To mi na chlapa nejak nesedi, dva kohouti na jednom smetisti se chovaji jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.7.13 15:21

Mají Tě oba dost a přemýšlí, jak se tě zbavit. :mrgreen: Pokud by Tě Martin miloval, šel by do toho jinak a ne 3 měsíce bez jakýhokoliv kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí