Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A tohle psala 27.6.2013
Tak já se taky podělím, taky si vzpomenu na svoji první lásku a občas se mi o něm i zdá bydlí kousek od nás a kolikrát jsem si říkala že bych mu napsala ale mi to blbé ![]()
Ježiši co to je za diskuzi? Koukala jsem jak vyvoraná myš na založené téma, teď čumim jak debil na poslední příspěvky, zakladatelko, jsi asi nějaká rozdvojená, dej se do kupy holka ![]()
@Tiger-lily píše:
Mám dojem, že tě nechce ani jeden a oba si z tebe jen dělají legraci. A ty se vztahově chováš jako ve třetí obecné.
@SussieS píše:
To jsem jediná, které přijde divné, že cizí chlap chce dobrovolně platit na cizí děti?
Ne, to me taky napadlo, ze piskotek musi bejt poradna hvezda, nebo strycek pohadkar.za me spis to druhy!
Nejsem zadny pohadkar, ani hvezda, ano neuměla jsem si představit jak by to bylo kdybych byla sdětmi sama i teď se toho trochu bojím. S novým jsem o tom mluvila o samote a vyplynulo z toho ze ma strach kdyz bude pryc ze se nám to rozpadne a že me ztrati uplne ze casem by nas to stvalo oba ze je treba 3 mes pryc pak 14 dni doma pak zase 1 meisc nebo mozna i 6 mesicu pryc i to se muze stat podle jeho slov, pisete co ty deti, ony o sveho tatu neprijdou muze je videt kdykoli bude chtit, myslete si co chcete ve svych citech i v tom koho chci mam jasno takze jsme zrusili nejake bez kontaktu ano kontakt bude telefonicky. Mozna si myslite ze jsem hloupa ze chci jit do vztahu s muzem ktery tady vecne nebude protoze ma praci jakou ma ale me za to stoji si pockat vzdyt tam nebude vecne ma smlouvu jeste na 2 roky dokud ta smlouva plati odejit nesmi, ale pak si muze vybrat najit si praci tady nebo nekde bliz kde nebude pryc az takovou dobu. A na to ja si klidne pockam i za cenu toho ze tady bude vzdy jen kratce.
A to ze jsem psala ze je mi blbe mu napsat tak ano bylo ale ja nebyla ta kdo se ozval jako prvni byl to on a od doby co se ozval jsme spolu byli kazdy den. Samozdrejme venku s detmi nebo na kafe u nas. tak tady ze me nedelejte uplneho trotla budte tak hodne. Necekala jsem ze se to takhle vsechno zamota.
@piskotek11 Jak můžeš ve svém věku být tak přelétavá a nevědět co vlastně chceš? Nechápu tvé smýšlení. Jsi o dva roky starší, máš o jedno dítě víc a já mám jasně v hlavě dáno, co chci a jakým směrem půjdu. A ne od chlapa k manželovi a od manžela k chlapovi. Přeju ti jen dobré a tvým dětem taky, ale nechápu Tě a doufám, že nikdy nepochopím ![]()
To je dobrý fór. ![]()
Vzhledem k tomu, že dočítám pozdě, mám to i s rozuzlením.
@piskotek11 Nemyslím si, že jsi hloupá, protože chceš být s někým, kdo „je pořád pryč“, ale proto, jak se chováš a nad čím vůbec uvažuješ. A vzhledem k tomuto (mysleme si, že příspěvek je pravdivý
):
@Petullka82 píše:… můžu říct, že zcela chápu tvé myšlenky na rozvod a věčnou lásku, po asi 14 dnech „intenzivního“ vztahu…
A tohle psala 27.6.2013Tak já se taky podělím, taky si vzpomenu na svoji první lásku a občas se mi o něm i zdá bydlí kousek od nás a kolikrát jsem si říkala že bych mu napsala ale mi to blbé
PS: Dodatek za citací je opravdu ironický.
@Alichi Taky jsme měli období kdy byl manžel často pryč. A? Nehledala jsem intenzivní 14denní vztah
a ani bych ho nechtěla. Nedala bych rodinnou pohodu za nějakýho jinýho chlapa! Prostě ne! Vzhledem kolik a na jaké téma zakl. zakládá diskuze soudím, že dospělost u ní určuije pouze věk, nikoliv chování…
@SussieS píše:
To jsem jediná, které přijde divné, že cizí chlap chce dobrovolně platit na cizí děti?
Ne, nejsi jediná
Většina ani neplatí na ty svoje, ale zakladatelka má holt štěstí a cizí chlap jí bude platit na její děti
No nic, zkusím venku odchytnout pár cizích chlápků, jestli by třeba také nechtěli platit na mé děti
![]()
To je scenar nejake nove knihy? ![]()
Kdyby ne, poslala bych je do haje oba.Jaka by tam byla duvera, kdyz ti neveri, ze to vydrzis sama? Nebo se spis ridi heslem: podle sebe, soudim tebe…