Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dojem, že tě nechce ani jeden a oba si z tebe jen dělají legraci. A ty se vztahově chováš jako ve třetí obecné. ![]()
Raději bych byla sama, než mít takové chcípáčky v srdci nebo kdekoliv jinde
![]()
Chvíli mi trvalo, než jsem to pochopila, že to je fakt tak, jak to vypadá.
Teda takhle dělat z holky blbce, no nevím nevím. Taky by mě zajímalo jak Ti to řekli? jestli spolu jako jeden muž, nebo každej zvlášť. Jako že ten Martin musí dostát pracovním závazkům, to bych chápala, ale co to je za debilní podmínky s tím nulovým kontaktem? Osobní kontakt asi nebude možný, ale snad aspoň si zavoláte, nebo přes skypa, pokud je samozřejmě možnost. Pokud není, tak ok, ale stavět to jako podmínku!!!
Manžela asi chápu, k tomu se nevyjadřuju, ale s tím Martinem je to fakt divný.
No beztak ti nezbyde nic než ty tři měsíce sama vydržet a pak uvidíš co bude dál, s jakou se Martínek vrátí z cest ![]()
Já se svojí povahou bych je poslala dopryč oba dva, manžel alimenty samozřejmě platit musí, martin ať si je nechá. tak asi tak.
A.
to snad není možné, já myslela, že tohle se děje jen v seriálu
Sdílím názor většiny, ani jednomu na tobě nezáleží.
Potkám starou lásku, milujeme se a on mi navrhne, že si tři měsíce nenapíšeme ani sms, jestli naše láska vydrží i bez použití moderní technologie? ![]()
Buh vi, co mu manzel nakukal. A ty ted bydlis sama nebo s manzelem? 3 mesice utecou jako voda. A nemyslim si, ze na tebe Martin kasle, proc by ti daval penize?
A s tim Martinem jste ted byli jak dlouho spolu nez odjel? Nez se poznal s manzelem, tak byl v pohode?
Řekli mi to oba společně že prostě potřebuju čas si všechno přebrat udělat si v sobě pořádek atd. Ja vím že v tom mám jasno že nechci manžela ale toho druhého, Martina chápu v jedné věci že si chce být jistý že prostě mu neuteču když bude pryč a tím fyzickým kontaktem bylo myšleno jako jestli vydržím na něj čekat a nebo si najdu jiného. Bylo mi od nich obou řečeno že mě mají rádi oba a možná ani nevím jak moc. Dnes tady byli oba aby dětem udělali postele a mě přestavěli obývák tak jak jsem chtěla, zeptala jsem se jich na rovinu že mám pocit že to dělaji jen pro to že je jim blbe me poslat do haje, jejich odpovedi bylo ze snad je znam natolik dobre abych vedela ze kdyby me nemeli radi a chteli poslat nekam uz by to udelali oba a co se tyka kontaktu ta mi bylo od Martina receno ze internet neni moznost a telefo ze uz na to vecer neni sila po praci tak nevim co kdyz je to pravda a ja na nej pockam a bude to dobry a co kdyz si nekoho najdu a tim ho ztratim jsem z toho zmatená. jak lesni vcela fakt ![]()
@janet9 píše:
Buh vi, co mu manzel nakukal. A ty ted bydlis sama nebo s manzelem? 3 mesice utecou jako voda. A nemyslim si, ze na tebe Martin kasle, proc by ti daval penize?
A s tim Martinem jste ted byli jak dlouho spolu nez odjel? Nez se poznal s manzelem, tak byl v pohode?
S manželem už nebydlím a vlastně jsou spolu teď druhy den včera si Martin chtěl promluvit s manželem o samotě a pak jsme mluvili všichni dohromady a vylezlo z nich tohleto, dnes byli spolu pulku dne protoze mi predelavali obyvak a holkam delali poschodovku jeste pridou zitra aby to dokoncili rekli mi proste ze si potrebuju odpocinout od nich obou, premyslet a po tech 3 mesicich se sejdeme znova a budeme resit jak to bude dal takze mi rekli ze vicemene to zalezi na me pro koho se rozhodnu Martin mi opakoval ze 3 mesice jsou dlouha doba a muze se stat ze tam bude treba i pul roku tak asi proto chce abych vydrzela bez kontaktu nebo fakt nevim
@piskotek11 takhle čekala kamarádka na svého přítele, měli spolu dítě. On že vydělá prachy aby splatil dluhy… Ze 3 měsíců byl rok a jedna milenka.
Aby ještě nebyli gayové ![]()
A to je jako realita, nebo nějaká nevydařená telenovela?
Oni ti tam oba makaj na bytě, navzájem si notujou, jak tě milujou a to ti jako přijde ok?
A on ten Martin bude tři měsíce tak unavený, že ti nebude moct poslat ani sms? Ty jsi asi dobrá mistryně ve skoku na špek, co?
V tom láska asi holka nebude, od nich určitě ne.
@Kamča.dalmatinka píše:
Počkej kolik že vám je?![]()
![]()
Hustý řekla bych to zkráceně. Tvuj manžel tě nechce, tvuj milenec tě už taky nchce proto že zjistil že by vás musel asi živit všechny a že mu to za to nestojí ale oboum je blbí tě jen tak poslat do prd… tak vymysleli plána nebo žijete v beverlihils 90210 a chvilku budeš z brendnem, chvilku ze stewem a budete to takle střídat než přijde náká Valerie
@piskotek11 píše: Řekli mi to oba společně že prostě potřebuju čas si všechno přebrat udělat si v sobě pořádek atd. Ja vím že v tom mám jasno že nechci manžela ale toho druhého, Martina chápu v jedné věci že si chce být jistý že prostě mu neuteču když bude pryč a tím fyzickým kontaktem bylo myšleno jako jestli vydržím na něj čekat a nebo si najdu jiného. Bylo mi od nich obou řečeno že mě mají rádi oba a možná ani nevím jak moc. Dnes tady byli oba aby dětem udělali postele a mě přestavěli obývák tak jak jsem chtěla, zeptala jsem se jich na rovinu že mám pocit že to dělaji jen pro to že je jim blbe me poslat do haje, jejich odpovedi bylo ze snad je znam natolik dobre abych vedela ze kdyby me nemeli radi a chteli poslat nekam uz by to udelali oba a co se tyka kontaktu ta mi bylo od Martina receno ze internet neni moznost a telefo ze uz na to vecer neni sila po praci tak nevim co kdyz je to pravda a ja na nej pockam a bude to dobry a co kdyz si nekoho najdu a tim ho ztratim jsem z toho zmatená. jak lesni vcela fakt
Tak snad ti ten Martin věří že mu neutečeš nebo ne? Mě to přijde od něj docela divný hele a to že ti ani nemuže večer po práci zavolat ještě divnější
Nezlob se na mě, ale já bych nebyla ani z jedním už jen proto že se dobře znaj a určitě se o tobě oba dost bavily
![]()
Nevim kdyz sem jim rekla ze to neni normalni tak oni mi rekli ze je nechapu atd ze kdyz tady budou oba tak si nevyberu atd ja nerekla ze tomu verim oni az kdyz se videli zjistili ze se znaji a vite co ja se na ne muzu vysrat k chlap paltit musi a ten druhy kdyz chce posilat prachy tim lip prome tak at si posila.
@piskotek11 píše:
Nevim kdyz sem jim rekla ze to neni normalni tak oni mi rekli ze je nechapu atd ze kdyz tady budou oba tak si nevyberu atd ja nerekla ze tomu verim oni az kdyz se videli zjistili ze se znaji a vite co ja se na ne muzu vysrat k chlap paltit musi a ten druhy kdyz chce posilat prachy tim lip prome tak at si posila.
no vidíš
![]()
@Lakynka píše:
Aby ještě nebyli gayové
No, si možná uhodila hřebíček na hlavičku
budou mít klid, pošlou peníze na děti a čas od času si je vezmou na výlet.