Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě zitra je pěkně podusím oba maji prijit rano dodelat ty postele tak si je tady pekne posadim pred sebe a budu chtit poradne vysvetleni
@piskotek11 tak je to jasné - chlapci se zamilovali do sebe a a) mají rádi i tebe a jsou oba bi, takže čekají, že zůstanete spolu bydlet ve třech a budete šťastná rodinka, b) chtějí utvořit pár, ale o tebe a tvoje děti se budou starat a ty budeš jejich velmi dobrá kamarádka ![]()
@jannina1 píše:
Oni vystupují jako sehraná dvojka..To je nějaký divný
Jako Rendl a Hopkirk
![]()
@piskotek11 píše:
Ještě zitra je pěkně podusím oba maji prijit rano dodelat ty postele tak si je tady pekne posadim pred sebe a budu chtit poradne vysvetleni
A každýmu dej před tvář rozsvícenou lampičku at je náká prde..l
![]()
@ynax píše:
@piskotek11 tak je to jasné - chlapci se zamilovali do sebe a a) mají rádi i tebe a jsou oba bi, takže čekají, že zůstanete spolu bydlet ve třech a budete šťastná rodinka, b) chtějí utvořit pár, ale o tebe a tvoje děti se budou starat a ty budeš jejich velmi dobrá kamarádka
@Kamča.dalmatinka píše:
Počkej kolik že vám je?![]()
![]()
Hustý řekla bych to zkráceně. Tvuj manžel tě nechce, tvuj milenec tě už taky nchce proto že zjistil že by vás musel asi živit všechny a že mu to za to nestojí ale oboum je blbí tě jen tak poslat do prd… tak vymysleli plána nebo žijete v beverlihils 90210 a chvilku budeš z brendnem, chvilku ze stewem a budete to takle střídat než přijde náká Valerie
tak s timto musim plne souhlasit…jeste bych dodala, ze z vlastni hrdosti bych se vyprdla na ne oba
musim uznat, ze manzel to pobral skvele, takze nelaska je asi oboustranna.Ale Martin mi prijde zvlastni, nechce zadny kontakt, nechce z „lasky“ projevit ucast na budoucim spolecnem chodu domacnosti…no, me nekdo v lasce klast nesmyslne podminky a podrobovat me zkousce? ja nevim. MATURITA ze vztahu, nebo co to je??? a navic, takove kamaradickovani mi neprijde v takove situaci normalni ![]()
@78mamina píše:
Jako Rendl a Hopkirk![]()
Lenže jeden z nich bol mŕtvy, ak si to nepletiem
![]()
@piskotek11 Mám pocit, že sa nás tu zase niekto snaží utiahnuť na varenej nudli… Neverím, že je všetko pravda. Martin, keby ťa miloval, tak ak by musel odísť, volal by ti x-krát denne. Výhovorky neberiem. Zamilovaný muž by ťa rozhodne takto nepohodil.
Manželovi si totálne voľná, ak je tvoj potencálny milenec pre neho taký kamarát (a nie sok, ako by bolo normálne).
A pochybujem, že ty miluješ kohokoľvek z nich, tiež mi pripadá, že viac než záujem oceníš to, aby posielali obaja prachy… Inak by si sa o zmienke, že nevydržíš bez milého 3 mesiace, pekne vytočila, kdežto teraz mám pocit, že zvažuješ, či predsalen nemajú pravdu…
Nerikam ze nejsem vytocena a neni to vtip co se penez tyce bylo receno s nadsazkou kdyz ten druhy chce posilat tak at si posila ja se o to neprosila
@piskotek11 Ok, hovoríš, že si vytočená, pretože Martina miluješ a všetko je pravda.
V tom prípade akurát zostáva fakt, že oni teba proste nemilujú. Nie tak, ako si myslíš, skôr spôsobom - sex ok, ale city nie. S chlapmi mám o 15 rokov viac skúsenosti, a hovorím, že takto sa normálny milujúci chlap nechová. ![]()
Piškotku, je ti 24, k manželovi, se kterým jsem 6 let láska vypršela, máte dvě děti. Teď chceš druhého. Chováš se jak pubertačka, co ty děti? V 18 se zavazovat je dost brzo. Jinak nová-stará láska se asi domluvila s manželem a dává Vám tři měsíce, aby jste to dali znovu do kupy. Je rozumný, vidí, že máte děti a že manžel asi není tak špatný. Navykládali ti tyto blbosti, ale věřím, že ta tvá láska se zalekla povinností spojených s rodinou a manžel má zájem to slepit. Tak se na tebe chlapci domluvili.
To jsem jediná, které přijde divné, že cizí chlap chce dobrovolně platit na cizí děti? ![]()
Tohle psala zakladatelka v jiné diskuzi 26.6.2013 ![]()
Zdravím všechny
Je to sice delší doba co jsem tuhle diskusi založila ale nějak mi to nedá nenapsat jak to s námi dopadlo. Naše odloučení trvalo asi 1,5 měsíce, manžel se dal do kupy a našel si práci, vzala jsem ho zpět ale o byt jsme i tak přišli nicméně v tu chvílí už mě to tak neštvalo protože vydělal dost abychom si mohli najít něco jiného, seká latinu a jsme spokojení. Se svojí tchýní jsem si to vyříkala, abyste to nechápali špatně ona je úžasná ženská vždycky jsme si rozuměli, myslím si jen že tenkrát to byl prostě nápor pro všechny, samozřejmě mi nakonec dala za pravdu že jsem udělala dobře a manžel si uvědomil že v dnešní době si člověk nemůže dovolit být dlouho bez práce. Jsem ráda že to dopadlo takhle upřímně si nedovedu představit kdybych měla být s dětmi teď sama. A co vy ostatní jak jste dopadly vy s vašimi drahými polovičkami podělíte se? ![]()