Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deniel píše:
Zakladatelko a tak nám řekni, co jsi dneska všechno dělala??? Pro inspiraci
tak tomu říkám dráždit hada bosou nohou ![]()
@stazinka09 píše:
tak tomu říkám dráždit hada bosou nohou
ale jdi, já si chci jen ověřit, jestli náhodou taky nebudu super žena..
co ty víš, třeba příjdu na to, že jsem toho zvládla ještě víc
![]()
no ne, ale fakt, mě by to fakt zajímalo ![]()
@stazinka09 píše:
tak tomu říkám dráždit hada bosou nohou
taky si myslím… ![]()
@Deniel píše:
Zakladatelko a tak nám řekni, co jsi dneska všechno dělala??? Pro inspiraci
jedno vím jistě, sex to nebyl ![]()
@Anonymní píše:
S manželem jsme 6let, máme dvě děti. Jsem velmi tolerantní, starám se o děti, jezdím na výlety, do školky chodí starší jen dopo pak si ji beru domů, mladší půjde od září. Z mateřské jsem nakoupila veškeré potřeby pro miminka, oblékám je, kupuji jídlo pro celou rodinu, drogerii a ještě jsem si ušetřila na to, abych mohla být 9měsíců na neplaceném volnu. Od září nastupuji do práce na poloviční úvazek, abych mohla být s dětimi co nejvíc. Dům je pořád uklizený, navařeno, napečeno, dělám domácí sirupy i zavařuju, pčču chleba… sex miluju, jsem pohledná a štíhlá, mám ráda modu..
Manžel pracuje, splácí hypotéku na dům a veškerý provoz domu + dovolené. Chceme třetí mimčo a ON NENÍ SCHOPNEJ ANI DOJÍT NA TEN SEX, KDYŽ MÁM OVULACI A MÍSTO TOHO LÍTÁ PO TENISE, BEACH VOLEJBALU NEBO BADMINTONU…
Raději anonym, nechci aby někdo věděl, že se snažíme přece jen
Vidím mezi námi dvěma dva rozdíly - nejsem úplně super štíhlá, zato sexu mám přehršel, tak ti nevím, nechceš trochu přibrat? Třeba to bude v tom.
Mně se chlap moc po tenisu netoulá a chce kdykoli.
![]()
@Deniel píše:
se mrkni na google, ten umí najít všechno![]()
Fakt jo, jsem to teď zkusila a našel mi tuhle diskuzi
…
Mimochodem, zakladatelka mi připomíná mojí kamarádku, ta se umí vychválit úúúplně bááááječně…a už několik let je bez chlapa
, asi je odrazuje být s někým tak úžasným a dokonalým
.
Ovšem pokud je to opravdu tak, jak píše, je dobrá, kvůli nepřijetí do školky asi budu nucená od října na neplacené volno nastoupit a ušetřit na ty krušné časy jsem si fakt za ty tři roky nezvládla
.
@levanda píše:
Fakt jo, jsem to teď zkusila a našel mi tuhle diskuzi…
Mimochodem, zakladatelka mi připomíná mojí kamarádku, ta se umí vychválit úúúplně bááááječně…a už několik let je bez chlapa, asi je odrazuje být s někým tak úžasným a dokonalým
.
Ovšem pokud je to opravdu tak, jak píše, je dobrá, kvůli nepřijetí do školky asi budu nucená od října na neplacené volno nastoupit a ušetřit na ty krušné časy jsem si fakt za ty tři roky nezvládla.
tak to jsme na tom s tou školkou stejně jako my ![]()
@Deniel, no je to tragédie, já vlastně ještě pořádně nevím, jak dopadnu, ale tohle je bohužel jedna z možností..mám sice vyhlídnutou jednu soukromou, kde bychom platili podle dní v týdnu, což by při provozu krátký- dlouhý týden bylo ještě únosné, ale vyplatila by se mi pouze za předpokladu, že mě vezmou na staré místo a to ještě není jisté
..
Holky teď nevím jestli nemám mít deprese, já teda rozhodně nejsem štíhlá ani dokonalá ani super žena, nemám gelové nehty, jsem ráda když si stíhám umýt vlasy, bordel tu mám jak v tanku, nemám vytřeno ani umytý nádobí, natož vyžehleno, ráno ke mě přijde na kontrolu sociálka, aby se ujistily že se dobře starám o dítka ale oproti zakladatelce se mi manžel necourá po tenise ani nikde jinde, abych mohla zůstat s dětmi doma místo práce vydělá a ušetří on a to třetí dítko jsme si taky zvládly pořídit ![]()
@tonj píše:
Hele, já už se bojím, abych se pak nedozvěděla, že jsem analfabet
no boooooze ![]()
Pokud ano, ale neverim ze diskuse je pravdiva
…Ja mam doma pedanta na cistotu, uklid, poradek a klid, proste perfekcionista ve vsem-opravdu.Jak sem docilila spokojene rodiny, vztahu, lasky? Presny opak
.Jsem sobecka(kavicku na balkonku si neodepru at treba schnou susenky polite cajem na konferaku, rozlita polevka na stole atd
).A co muj drahy vidi? Realitu, proto kdyz vleze domu a vidi tu spoust(ktera se udela za pul hodiny a socialka by protacela panenky) je si vedom, kolik usili me stoji to vratit do stavu, ktery ma rad, rad pomuze a nikam nezdrha. Odmenou mi je sex(hec
),jidlo(kdyz uvarim a zbyde i na nej
)..do oken me potom opravdu nenuti, jen rejpe humorne, ze nejde poznat jestli svito slunko, nebo je tma a kde je cif a hadra uz odeme mockrat slysel
,naopak je nadseny ze je udelam, kdybych je lestila 1× tydne, tak si nevsimne.No jednoduse, chlap ktery nevi, co stoji za drinu uklizet, te neoceni.Taky po me vyzadoval 100%,dnes je to on, kdo rika ze nejsem sluzka, uklizecka, chuva, kucharka, pradlena ani jeho matka
.Za to si me vazi, miluje, nezdrha, jsme spolu uz celkem dost let, dve dcery, pracovity vic nez dost, zamestnany otec(chapej:kdyz je doma deti jsou spolecny),plno sexu, pozornosti,volnosti.Doma zadnou dojonalou zenskou nechce!!!Na verejnosti to je jina
.Celkove mi vadi, ze zenska si mysli, ze kdyz jede jak robot je k pomilovani ![]()
Hele, já už se bojím, abych se pak nedozvěděla, že jsem analfabet