Jsem divná, nebo ne? Dovolená manžela a nevlastní sestry

116
7.7.13 21:14

Jsem divná nebo ne ?

Chci se zeptat na nestranný názor, jestli jsem divná já nebo ne.
Jde o to, že manžel jel kempovat se svým vlastním bratrem a nevlastní sestrou. Sestra je o něco starší než můj manžel, milá, společenská, atraktivní žena. Moc se nevídali s ní doposud, nevyrůstali spolu. No a v kempu bratr manžela si postavil stan dost velký (dvojložnicový) kde s ním můj manžel v klidu mohl spát v samostatné ložnici ale radši si vybral a spal v karavanu na jedné posteli (letiště) se svou nevlastní sestrou.
Mě to přijde trochu divné ale manžel říká, že na tom nic divného není. Tak se chci zeptat ostatních co si o tom myslí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1825
7.7.13 21:18

Nepřijde mi to divné. I já mám nevl. bratra a taky jsme spolu spaly na jednom letišti :mrgreen: A ne jednou, většinou po nejaké kalbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.7.13 21:18

:palec: :lol: Myslis, ze ji tam obtahne? :lol: Vlastni/nevlastni segru?… To by mi prislo divny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
7.7.13 21:19

Postel je proste pohodlnejsi nez stan. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 21:20

Můj ex to táhne z vlastní ségrou :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
35438
@Lolllo píše:
Postel je proste pohodlnejsi nez stan. :mrgreen:
:pankac: :pankac: Tím to bude.
Na ségru bych asi nežárlila :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309

@Flora111
divná nejsi Ty ale manžel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.7.13 21:21

Tak to asi je normální ale já bych radši asi preferovala soukromí ve stanu než se mačkat na úzké posteli v karavanu zvlášť když si bral výbavu do stanu (spacák apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.7.13 21:21

Co je na tom divnýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.7.13 21:22

Proč vlastně jeli kempovat v téhle sestavě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.7.13 21:25

Já nevím, co je to nevlastní sestra, mají společného jednoho z rodičů? Mně to divné nepřijde, taky bych se nacpala komukoliv do karavanu, než spát ve stanu :mrgreen: být to brácha, ani nemrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
7.7.13 21:26

@Flora111: A nevlastní sestra znamená co? Mají jednoho rodiče společného nebo je jen vyženěná/vyvdaná? V prvním případě bych se nebála, asi prostě manželovi karavan připadá pohodlnější. Ve druhém bych asi taky jisté podezření pojala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.7.13 21:27

@Tiger-lily oni jeli za svým otcem jako jeho děti ho navštívit v kempu, kde on kempuje skoro celoročně. Otec spal sám v takové svojí boudě, manžel v karavanu s tou svojí nevl. sestrou a jeho bratr teda sám ve velkém stanu. Navíc tam pařili do noci, mě ani nenapsal jak se má a ještě mi k dobru povídal historku jak ostatní účastníci kempu, kteří je tam viděli poprvé a neznali je si mysleli, že můj manžel a ta jeho sestra jsou manželé 8o Ukazoval mi manžel teď i fotky a na té večerní pařbě jsou u sebe namačkaní oni dva. Mě to přijde zajímavé sourozenecké souznění. Ale já sourozence nemám, takže to jemožná normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

No když se nevídali a nevyrůstali spolu, je to defakto cizí ženská…jak moc je NEVLASTNÍ???Mají společného jednoho rodiče nebo vůbec žádného?

• Citovat
  • Upravit
evill

Připadá mi to normální. Divné by mi to bylo spíš v opačném případě. Že by byly volné místa v karavanu a on se nacpal někomu do stanu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky