Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se zeptat na nestranný názor, jestli jsem divná já nebo ne.
Jde o to, že manžel jel kempovat se svým vlastním bratrem a nevlastní sestrou. Sestra je o něco starší než můj manžel, milá, společenská, atraktivní žena. Moc se nevídali s ní doposud, nevyrůstali spolu. No a v kempu bratr manžela si postavil stan dost velký (dvojložnicový) kde s ním můj manžel v klidu mohl spát v samostatné ložnici ale radši si vybral a spal v karavanu na jedné posteli (letiště) se svou nevlastní sestrou.
Mě to přijde trochu divné ale manžel říká, že na tom nic divného není. Tak se chci zeptat ostatních co si o tom myslí. ![]()
Nepřijde mi to divné. I já mám nevl. bratra a taky jsme spolu spaly na jednom letišti
A ne jednou, většinou po nejaké kalbě ![]()
Myslis, ze ji tam obtahne?
Vlastni/nevlastni segru?… To by mi prislo divny ![]()
Tak to asi je normální ale já bych radši asi preferovala soukromí ve stanu než se mačkat na úzké posteli v karavanu zvlášť když si bral výbavu do stanu (spacák apod.)
Já nevím, co je to nevlastní sestra, mají společného jednoho z rodičů? Mně to divné nepřijde, taky bych se nacpala komukoliv do karavanu, než spát ve stanu
být to brácha, ani nemrknu.
@Flora111: A nevlastní sestra znamená co? Mají jednoho rodiče společného nebo je jen vyženěná/vyvdaná? V prvním případě bych se nebála, asi prostě manželovi karavan připadá pohodlnější. Ve druhém bych asi taky jisté podezření pojala.
@Tiger-lily oni jeli za svým otcem jako jeho děti ho navštívit v kempu, kde on kempuje skoro celoročně. Otec spal sám v takové svojí boudě, manžel v karavanu s tou svojí nevl. sestrou a jeho bratr teda sám ve velkém stanu. Navíc tam pařili do noci, mě ani nenapsal jak se má a ještě mi k dobru povídal historku jak ostatní účastníci kempu, kteří je tam viděli poprvé a neznali je si mysleli, že můj manžel a ta jeho sestra jsou manželé
Ukazoval mi manžel teď i fotky a na té večerní pařbě jsou u sebe namačkaní oni dva. Mě to přijde zajímavé sourozenecké souznění. Ale já sourozence nemám, takže to jemožná normální ![]()
No když se nevídali a nevyrůstali spolu, je to defakto cizí ženská…jak moc je NEVLASTNÍ???Mají společného jednoho rodiče nebo vůbec žádného?
Připadá mi to normální. Divné by mi to bylo spíš v opačném případě. Že by byly volné místa v karavanu a on se nacpal někomu do stanu ![]()