Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je zajímavé- u nás tady na Jižní Moravě této kombinaci říkáme- nevlastní sestra
@kotýsek píše:
Trochu odbočím- když má paní, co kempovala jinou matku, ale všichni společného otce-tak je to nevlastní sestra.
Sestra vlastní, polorodá.
Teda tak ted´nevim, jestli je tahle diskuze myšlena vážně nebo si z nás někdo dělá dobrej den teda spíš večer ![]()
mě na tom teda nic divnýho nepřijde…sama mám dvě nevlastní (pardon dle wikipedie vlastní polorodé sestry)…s jednou mám společnou mamku, s druhou tátu a tu od táty jsem poznala až někdy v mých 12-ti letech, jelikož jeho bejvalka tátovi odpírala kontakt s dcerou
a taky sme spolu nevyrůstaly, stýkáme se sporadicky, ale máme fajn vztah a když je příležitost tak se moc rády vidíme…řekla bych, že manžel zakladatelky to má stejně…
@Flora111 no myslim, že by ses v tom neměla rejpat a měla bys být spíš ráda, že má fajn vztah se sestrou…né vždy to tak bývá…asi bys potřebovala trochu víc zaměstnat, né ![]()
@kotýsek píše:
Tak to je zajímavé- u nás tady na Jižní Moravě této kombinaci říkáme- nevlastní sestra
Jasně, říkat tomu můžete jak chcete. U nás se říká bramborám erteple a neznamená to, že to je správně ![]()
@Štěpánka8713 píše:
@Flora111 sestava mi přijde divná, jako by mu ji předhazovali
proč jsi nejela taky?
Co je divné na „kombinaci“ tří sourozenců? ![]()
@Ester13 píše:
Co je divné na „kombinaci“ tří sourozenců?
jo to by mě taky zajímalo
ale zas si říkám, ještě že nejsem chlap..to by mi sestru od táty taky předhazovali ![]()
Přijde mi to divné, ale neznám ho, ani jeho morální zábrany. Pokud je nemá, klidně může se sestrou něco mít. Jako sestru ji třeba ani nebere, pokud spolu nevyrůstali, je pro něj jako kterákoliv cizí ženská.
Co by jsi si vybrala ty? Stan kde budeš sama a nebo letiště kde by jsi byla se svým bráchou?
Včera jsem spala se segrou v posteli, je to divné?
@brumdinka je to myšleno vážně, ta diskuze, nežertuji.
Já vím, ta myšlenka sama o sobě je úchylná ale bohužel po zkušenstech kdy si sám skoro začal s tou kolegyní z práce, kde jsem na to přišla, provalilo se to i v práci (a to jsem byla těhotná
), že spolu možná něco mají a tak to utli, protože to jinak nešlo si až tak nejsem jistá jeho morálními zábranami, zvášť když byli oba opilí s tou jeho sestrou po pařbě spolus sami v tom karavanu, a v opilosti člověk udělá různé věci.
@Prcek88 píše:
Co by jsi si vybrala ty? Stan kde budeš sama a nebo letiště kde by jsi byla se svým bráchou?
Včera jsem spala se segrou v posteli, je to divné?
To je snad rozdíl, ne?
Ne, je to sestra vlastní. Jak už jsem jednou psala, je vlastní polorodá.