Jsem divná, nebo ne? Dovolená manžela a nevlastní sestry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
7.7.13 21:35

Tak si asi sadli..asi by si to nemala riesit, lebo Ta z toho klepne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
7.7.13 21:36
@svycarka píše:
Tak tohle bych neresila..snad veris svemu muzi ne? haloooo zensky, vite proboha, co jste si vzaly ne??? :roll:

Bohužel, někdy to člověk zjistí až později, jaky ten člověk doopravdy je.Ale to ted nemyslím na manžela zakladatelky, ale tak obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.7.13 21:38
@chrpa píše:
Bohužel, někdy to člověk zjistí až později, jaky ten člověk doopravdy je.Ale to ted nemyslím na manžela zakladatelky, ale tak obecně.

taky asi pravda..jsem rozestvana z jinych diskusi, tak jsem asi reagovala malinko hrrrr :oops: :mrgreen: Nicmene v otazce nevlastni sestry bych byla klidna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116

TAk holky ok, asi jem divná já a manžel je normální. Ale před časem si málem začal se starší kolegyní z práce kdybych na to včas nepřišla tak z toho možná i byla nevěra, tak kolegyně byla taky starší, milá, atraktivní žena, tak možná v hloubi duše je trošku nedůvěra k němu. Ale tohle je jeho polorodá sestra takže když mě napadlo, že je to divné, tak jo, jsem asi divná já. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

@chrpa Proboha, tady se bavis o incestu! :-D

Tak snad trochu tem svym chlapum verite, ne?

Jako kdybych mela chlapa podezirat z toho, ze susti vlastni segru, tak proc jsem si ho brala..

• Citovat
  • Upravit
14309
7.7.13 21:40

@Flora111
nejsi divná..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
7.7.13 21:41
@chatwenna píše:
@chrpa Proboha, tady se bavis o incestu! :-D

Tak snad trochu tem svym chlapum verite, ne?

Jako kdybych mela chlapa podezirat z toho, ze susti vlastni segru, tak proc jsem si ho brala..

Nechápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
7.7.13 21:41

Ještě takový dodatek, měli tam jet na víkend (na dvě noci) a brat druhý den odjel sám předčasně vlakem a prý se choval divně. Tak asi jsem fakt paranoidní ale kdyby se mezi nimi něco odehrálo (mezi manželem a tou jeho sestrou) a třeba to ten manželův bratr zahlédl a přišlo mu to zcestné a tak předčasně odjel. Ale to asi moc kombinuji a vidím tam něco co tam není. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
7.7.13 21:46

Môjmu manželovi by pripadalo divné spať na posteli spolu s vlastným bratom, nieto s nevlastnou sestrou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
evill
7.7.13 21:46
@Flora111 píše:
Ještě takový dodatek, měli tam jet na víkend (na dvě noci) a brat druhý den odjel sám předčasně vlakem a prý se choval divně. Tak asi jsem fakt paranoidní ale kdyby se mezi nimi něco odehrálo (mezi manželem a tou jeho sestrou) a třeba to ten manželův bratr zahlédl a přišlo mu to zcestné a tak předčasně odjel. Ale to asi moc kombinuji a vidím tam něco co tam není. :think:
:roll: takové teorie… paranoia :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1825
7.7.13 21:47
@Flora111 píše:
Ještě takový dodatek, měli tam jet na víkend (na dvě noci) a brat druhý den odjel sám předčasně vlakem a prý se choval divně. Tak asi jsem fakt paranoidní ale kdyby se mezi nimi něco odehrálo (mezi manželem a tou jeho sestrou) a třeba to ten manželův bratr zahlédl a přišlo mu to zcestné a tak předčasně odjel. Ale to asi moc kombinuji a vidím tam něco co tam není. :think:

Hle, přijde mi že mu prostě nevěříš a spíš by jsi měla řešit, tedy otázku Vašeho vztahu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.7.13 21:48
@Flora111 píše:
TAk holky ok, asi jem divná já a manžel je normální. Ale před časem si málem začal se starší kolegyní z práce kdybych na to včas nepřišla tak z toho možná i byla nevěra, tak kolegyně byla taky starší, milá, atraktivní žena, tak možná v hloubi duše je trošku nedůvěra k němu. Ale tohle je jeho polorodá sestra takže když mě napadlo, že je to divné, tak jo, jsem asi divná já. :)

to by mě zajímalo, co to znamená málem začal? a že jsi to utla a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štěpánka8713
7.7.13 21:49

@Flora111 sestava mi přijde divná, jako by mu ji předhazovali :nevim:
proč jsi nejela taky?

• Citovat
  • Upravit
2069
7.7.13 21:51

Trochu odbočím- když má paní, co kempovala jinou matku, ale všichni společného otce-tak je to nevlastní sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
7.7.13 21:52
@Štěpánka8713 píše:
@Flora111 sestava mi přijde divná, jako by mu ji předhazovali :nevim:
proč jsi nejela taky?

Jako by mu ji předhazoval kdo? Jakože, že by otec předhazoval synovovi svou dceru a brácha svému bratrovi svou sestru? :lol: To je teda něco, že tak někdo uvažuje :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky