Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si asi sadli..asi by si to nemala riesit, lebo Ta z toho klepne..
@svycarka píše:
Tak tohle bych neresila..snad veris svemu muzi ne? haloooo zensky, vite proboha, co jste si vzaly ne???
Bohužel, někdy to člověk zjistí až později, jaky ten člověk doopravdy je.Ale to ted nemyslím na manžela zakladatelky, ale tak obecně.
@chrpa píše:
Bohužel, někdy to člověk zjistí až později, jaky ten člověk doopravdy je.Ale to ted nemyslím na manžela zakladatelky, ale tak obecně.
taky asi pravda..jsem rozestvana z jinych diskusi, tak jsem asi reagovala malinko hrrrr
Nicmene v otazce nevlastni sestry bych byla klidna…
TAk holky ok, asi jem divná já a manžel je normální. Ale před časem si málem začal se starší kolegyní z práce kdybych na to včas nepřišla tak z toho možná i byla nevěra, tak kolegyně byla taky starší, milá, atraktivní žena, tak možná v hloubi duše je trošku nedůvěra k němu. Ale tohle je jeho polorodá sestra takže když mě napadlo, že je to divné, tak jo, jsem asi divná já. ![]()
@chrpa Proboha, tady se bavis o incestu! ![]()
Tak snad trochu tem svym chlapum verite, ne?
Jako kdybych mela chlapa podezirat z toho, ze susti vlastni segru, tak proc jsem si ho brala..
@chatwenna píše:
@chrpa Proboha, tady se bavis o incestu!![]()
Tak snad trochu tem svym chlapum verite, ne?
Jako kdybych mela chlapa podezirat z toho, ze susti vlastni segru, tak proc jsem si ho brala..
Nechápu ![]()
Ještě takový dodatek, měli tam jet na víkend (na dvě noci) a brat druhý den odjel sám předčasně vlakem a prý se choval divně. Tak asi jsem fakt paranoidní ale kdyby se mezi nimi něco odehrálo (mezi manželem a tou jeho sestrou) a třeba to ten manželův bratr zahlédl a přišlo mu to zcestné a tak předčasně odjel. Ale to asi moc kombinuji a vidím tam něco co tam není. ![]()
Môjmu manželovi by pripadalo divné spať na posteli spolu s vlastným bratom, nieto s nevlastnou sestrou ![]()
@Flora111 píše:
Ještě takový dodatek, měli tam jet na víkend (na dvě noci) a brat druhý den odjel sám předčasně vlakem a prý se choval divně. Tak asi jsem fakt paranoidní ale kdyby se mezi nimi něco odehrálo (mezi manželem a tou jeho sestrou) a třeba to ten manželův bratr zahlédl a přišlo mu to zcestné a tak předčasně odjel. Ale to asi moc kombinuji a vidím tam něco co tam není.
@Flora111 píše:
Ještě takový dodatek, měli tam jet na víkend (na dvě noci) a brat druhý den odjel sám předčasně vlakem a prý se choval divně. Tak asi jsem fakt paranoidní ale kdyby se mezi nimi něco odehrálo (mezi manželem a tou jeho sestrou) a třeba to ten manželův bratr zahlédl a přišlo mu to zcestné a tak předčasně odjel. Ale to asi moc kombinuji a vidím tam něco co tam není.
Hle, přijde mi že mu prostě nevěříš a spíš by jsi měla řešit, tedy otázku Vašeho vztahu… ![]()
@Flora111 píše:
TAk holky ok, asi jem divná já a manžel je normální. Ale před časem si málem začal se starší kolegyní z práce kdybych na to včas nepřišla tak z toho možná i byla nevěra, tak kolegyně byla taky starší, milá, atraktivní žena, tak možná v hloubi duše je trošku nedůvěra k němu. Ale tohle je jeho polorodá sestra takže když mě napadlo, že je to divné, tak jo, jsem asi divná já.
to by mě zajímalo, co to znamená málem začal? a že jsi to utla a jak?
@Flora111 sestava mi přijde divná, jako by mu ji předhazovali ![]()
proč jsi nejela taky?
Trochu odbočím- když má paní, co kempovala jinou matku, ale všichni společného otce-tak je to nevlastní sestra.
@Štěpánka8713 píše:
@Flora111 sestava mi přijde divná, jako by mu ji předhazovali
proč jsi nejela taky?
Jako by mu ji předhazoval kdo? Jakože, že by otec předhazoval synovovi svou dceru a brácha svému bratrovi svou sestru?
To je teda něco, že tak někdo uvažuje ![]()