Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deniel píše:
ale jdi, já si chci jen ověřit, jestli náhodou taky nebudu super žena..co ty víš, třeba příjdu na to, že jsem toho zvládla ještě víc
![]()
![]()
![]()
no ne, ale fakt, mě by to fakt zajímalo
asi tak nejak ![]()
@Anonymní píše:to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat
holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak
Tak prijd k nam na brigadu
a nezapomen si lano, k jednem oknum je potreba slanovat!!! ![]()
@Anonymní píše:
S manželem jsme 6let, máme dvě děti. Jsem velmi tolerantní, starám se o děti, jezdím na výlety, do školky chodí starší jen dopo pak si ji beru domů, mladší půjde od září. Z mateřské jsem nakoupila veškeré potřeby pro miminka, oblékám je, kupuji jídlo pro celou rodinu, drogerii a ještě jsem si ušetřila na to, abych mohla být 9měsíců na neplaceném volnu. Od září nastupuji do práce na poloviční úvazek, abych mohla být s dětimi co nejvíc. Dům je pořád uklizený, navařeno, napečeno, dělám domácí sirupy i zavařuju, pčču chleba… sex miluju, jsem pohledná a štíhlá, mám ráda modu..
Manžel pracuje, splácí hypotéku na dům a veškerý provoz domu + dovolené. Chceme třetí mimčo a ON NENÍ SCHOPNEJ ANI DOJÍT NA TEN SEX, KDYŽ MÁM OVULACI A MÍSTO TOHO LÍTÁ PO TENISE, BEACH VOLEJBALU NEBO BADMINTONU…
Raději anonym, nechci aby někdo věděl, že se snažíme přece jen
Tak ho to s tebou asi nebaví. Všechno platí, tak pak si odpočívá na tenise.
Jsem taky super matka. Tak super, že musím dělat toto, než příjde přítel z práce domů…Aby věděl, jak těžké to my matky na MD máme ![]()
http://m.loupak.cz/…ske-dovolene
@lindeys nic se mě nezobrazuje, píše to tam, že text byl přesunut ![]()
Já myslím ze to má právě jen na ten servis. Prostě hospodyňka jak se patří ani by mě nepřekvapilo kdyby tenis, badminton = milenka. A to propojené tričko se propotilo při taky sportu.
Tak to určitě ne, chodím tam občas s ním a hlavně znám ty lidi co s ním hrají