Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
S manželem jsme 6let, máme dvě děti. Jsem velmi tolerantní, starám se o děti, jezdím na výlety, do školky chodí starší jen dopo pak si ji beru domů, mladší půjde od září. Z mateřské jsem nakoupila veškeré potřeby pro miminka, oblékám je, kupuji jídlo pro celou rodinu, drogerii a ještě jsem si ušetřila na to, abych mohla být 9měsíců na neplaceném volnu. Od září nastupuji do práce na poloviční úvazek, abych mohla být s dětimi co nejvíc. Dům je pořád uklizený, navařeno, napečeno, dělám domácí sirupy i zavařuju, pčču chleba… sex miluju, jsem pohledná a štíhlá, mám ráda modu..
Manžel pracuje, splácí hypotéku na dům a veškerý provoz domu + dovolené. Chceme třetí mimčo a ON NENÍ SCHOPNEJ ANI DOJÍT NA TEN SEX, KDYŽ MÁM OVULACI A MÍSTO TOHO LÍTÁ PO TENISE, BEACH VOLEJBALU NEBO BADMINTONU…
Raději anonym, nechci aby někdo věděl, že se snažíme přece jen
jasnej důkaz toho že být superžena je někdy úplně na prdlačku když chlap raději hrajhe tenis než souloží ![]()
no..možná to tvý CHCEME třetí mimčo přehodnoť na JÁ CHCI…on asi tak odvázanej nebude..
možná by neškodilo ten parní válec jakým se jevíš přibrzdit hm? ![]()
@tamata píše:
Tvůj muž má poměr s parťákem z tenisu, je mi to líto, drž se![]()
cvrk, dik ![]()
Vzpoměla jsem si na písničku od Zagorové Maluj zase obrázky, nevím proč jsi mi ji připoměla
https://www.youtube.com/watch?…
Se třetím mimčem přišel on, já jsem byla ráda, chci vetší rodinu. Jen mě prostě občas štve s tím sportováním. Dojde z práce, pak na sport a už nemá sílu na sex, kdežto já po třicítce sex miluju. Je mě 33. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, smysl asi není, jen mě prostě chlap sere
@Anonymní píše:
Se třetím mimčem přišel on, já jsem byla ráda, chci vetší rodinu. Jen mě prostě občas štve s tím sportováním. Dojde z práce, pak na sport a už nemá sílu na sex, kdežto já po třicítce sex miluju. Je mě 33.
rada padla-soused ![]()
@Anonymní píše:
mmchdm, nebude to duvod, proc chce treti? Aby jsi mu dala konecne pokoj i ty a necim se zsmestnala
???
@Anonymní píše:
Se třetím mimčem přišel on, já jsem byla ráda, chci vetší rodinu. Jen mě prostě občas štve s tím sportováním. Dojde z práce, pak na sport a už nemá sílu na sex, kdežto já po třicítce sex miluju. Je mě 33.
je to jen zastírací manévr, aby odvedl pozornost. Začni střádat stravenky, ať jsi po rozvodu vysmátá
![]()
@Anonymní píše:
No, sorry, tak já bych řekla, že spíš s…š Ty jeho.
A nějak se mu nedivím
![]()
Je fajn, že jsi superžena - budiž Ti přáno a užij si to. Ale neotravuj s tím ani svého muže, ani nás tady. ![]()
Možná, až se začneš chovat (a především, až se tak začneš sama brát) jako normální dospělá, hezká a šikovná ženská - místo té motorové myši s poprsím číslo pět a mozkem velikosti protonu - zjistíš, že soužití s manželem je jednodušší. ![]()
@tamata píše:
je to jen zastírací manévr, aby odvedl pozornost. Začni střádat stravenky, ať jsi po rozvodu vysmátá![]()
@wildcherry píše:
mmchdm, nebude to duvod, proc chce treti? Aby jsi mu dala konecne pokoj i ty a necim se zsmestnala???
to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat
holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak ![]()