Super žena :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.7.13 21:05

Holky, smysl asi není, jen mě prostě chlap sere :lol:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
8.7.13 21:06
@Anonymní píše:
S manželem jsme 6let, máme dvě děti. Jsem velmi tolerantní, starám se o děti, jezdím na výlety, do školky chodí starší jen dopo pak si ji beru domů, mladší půjde od září. Z mateřské jsem nakoupila veškeré potřeby pro miminka, oblékám je, kupuji jídlo pro celou rodinu, drogerii a ještě jsem si ušetřila na to, abych mohla být 9měsíců na neplaceném volnu. Od září nastupuji do práce na poloviční úvazek, abych mohla být s dětimi co nejvíc. Dům je pořád uklizený, navařeno, napečeno, dělám domácí sirupy i zavařuju, pčču chleba… sex miluju, jsem pohledná a štíhlá, mám ráda modu..
Manžel pracuje, splácí hypotéku na dům a veškerý provoz domu + dovolené. Chceme třetí mimčo a ON NENÍ SCHOPNEJ ANI DOJÍT NA TEN SEX, KDYŽ MÁM OVULACI A MÍSTO TOHO LÍTÁ PO TENISE, BEACH VOLEJBALU NEBO BADMINTONU…
Raději anonym, nechci aby někdo věděl, že se snažíme přece jen :mrgreen:

jasnej důkaz toho že být superžena je někdy úplně na prdlačku když chlap raději hrajhe tenis než souloží :mrgreen:
no..možná to tvý CHCEME třetí mimčo přehodnoť na JÁ CHCI…on asi tak odvázanej nebude..
možná by neškodilo ten parní válec jakým se jevíš přibrzdit hm? ;)

• Citovat
  • Upravit
24379
8.7.13 21:06
@tamata píše:
Tvůj muž má poměr s parťákem z tenisu, je mi to líto, drž se :kytka: :hug:

cvrk, dik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.7.13 21:07

Vzpoměla jsem si na písničku od Zagorové Maluj zase obrázky, nevím proč jsi mi ji připoměla
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 21:08

Se třetím mimčem přišel on, já jsem byla ráda, chci vetší rodinu. Jen mě prostě občas štve s tím sportováním. Dojde z práce, pak na sport a už nemá sílu na sex, kdežto já po třicítce sex miluju. Je mě 33. :roll:

• Citovat
  • Upravit
24379
@Anonymní píše:
:lol: jasne, jasne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09

Copak nejsi schopná otěhotnět mimo ovulaci? Ty? :! Superžena? :idea:

• Citovat
  • Upravit
24379
8.7.13 21:09
@Anonymní píše:
Se třetím mimčem přišel on, já jsem byla ráda, chci vetší rodinu. Jen mě prostě občas štve s tím sportováním. Dojde z práce, pak na sport a už nemá sílu na sex, kdežto já po třicítce sex miluju. Je mě 33. :roll:

rada padla-soused :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 21:10
@stazinka09 píše:
Copak nejsi schopná otěhotnět mimo ovulaci? Ty? :! Superžena? :idea:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
24379
@Anonymní píše:

mmchdm, nebude to duvod, proc chce treti? Aby jsi mu dala konecne pokoj i ty a necim se zsmestnala :lol:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
@Anonymní píše:
Se třetím mimčem přišel on, já jsem byla ráda, chci vetší rodinu. Jen mě prostě občas štve s tím sportováním. Dojde z práce, pak na sport a už nemá sílu na sex, kdežto já po třicítce sex miluju. Je mě 33. :roll:

je to jen zastírací manévr, aby odvedl pozornost. Začni střádat stravenky, ať jsi po rozvodu vysmátá :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
8.7.13 21:11
@Anonymní píše:

No, sorry, tak já bych řekla, že spíš s…š Ty jeho.

A nějak se mu nedivím :roll: :roll:

Je fajn, že jsi superžena - budiž Ti přáno a užij si to. Ale neotravuj s tím ani svého muže, ani nás tady. ;)

Možná, až se začneš chovat (a především, až se tak začneš sama brát) jako normální dospělá, hezká a šikovná ženská - místo té motorové myši s poprsím číslo pět a mozkem velikosti protonu - zjistíš, že soužití s manželem je jednodušší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.7.13 21:12
@tamata píše:
je to jen zastírací manévr, aby odvedl pozornost. Začni střádat stravenky, ať jsi po rozvodu vysmátá :kytka: :hug:
:lol: :lol: Já nemůžu :D:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 21:13
@wildcherry píše:
mmchdm, nebude to duvod, proc chce treti? Aby jsi mu dala konecne pokoj i ty a necim se zsmestnala :lol:???

:mrgreen: to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat :roll: holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak :lol:

• Citovat
  • Upravit
12505
8.7.13 21:13

Nejsi superžena, superžena má taky super sex, ale ty sušíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat