Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat
holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak
vidíš to, já tu mám bordel, okna nemytý fakt dlouho, ale sexu kolik chci
a to ani nechceme momentálně další dítě ![]()
Ach jo. A já myslela, že jsem jediná dokonalá žena v republice. A tady mám konkurenci ![]()
Tak to mě poser.
Když seš tak super, tak na super sex nepotřebuješ chlapa, né?
Jinak dobrej fejk
@Anonymní píše:
Já myslím, že hodně z nás to má podobně, já jsem se jen takhle extrémně skutečně vychválila. Ale jinak jsem taky občas dost nesnesitelná
tak na sebe trhni tenisový obleček, raketu do ruky a zažongluj mu s tenisákama, to by v tom byl čert, aby jsi neuhrála aspoň jeden sex teda set ![]()
@janica252 píše:
vidíš to, já tu mám bordel, okna nemytý fakt dlouho, ale sexu kolik chcia to ani nechceme momentálně další dítě
No to ti přeju. Já chci všechno co mám a ještě ten sex
takže supermuže ![]()
Tak si říkám, jestli bys neměla hledat jiného chlapa. Protože tohle je na pováženou. Chodí hrát tenis a ještě stávkuje se sexem. Divím se, že jsi ho ještě neopustila.
Zakladatelka je příbuzná mojí matky, taky dokonalá matka, manželka, babička…proč k ní sakra nikdo nejezdí???
@tamata
Ale prosím tě, tohle musí superžena zvládnout, když je manža (nebo i příťa) v práci. Když přijde, musí stát nastoupená v sexy prádélku a mít pětichodové italské menu na stole.
@Anonymní píše:to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat
holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak
Si spíš super znuděná když se neumíš zabavit jinak než mytím umytých oken ne?
Copak nemáš žádné zájmy?
@gabi.design píše:
Se bavím.Ale pátek ještě není, ne?
patek ne, ale ty prazdniny, ty prazdniny ![]()
Jinak mě napadl jeden citát:
Dokonalost je možné obdivovat, nikoli však milovat ![]()
Tak pozor na to ![]()
Holky, určitě to není vtip ani sranda. Jen jsem si chtěla postěžovat. Jinak jsem uplně normální šťastná ženská. Mávám ![]()
@janica252 píše:
Jinak mě napadl jeden citát:Dokonalost je možné obdivovat, nikoli však milovat
Tak pozor na to
Je toto možné? ![]()