Super žena :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
8.7.13 21:30
@Anonymní píše: :mrgreen: to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat :roll: holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak :lol:

vidíš to, já tu mám bordel, okna nemytý fakt dlouho, ale sexu kolik chci :D a to ani nechceme momentálně další dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
8.7.13 21:31

Ach jo. A já myslela, že jsem jediná dokonalá žena v republice. A tady mám konkurenci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.7.13 21:32

Tak to mě poser. :mrgreen: Když seš tak super, tak na super sex nepotřebuješ chlapa, né? :mrgreen: Jinak dobrej fejk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
@Anonymní píše:
Já myslím, že hodně z nás to má podobně, já jsem se jen takhle extrémně skutečně vychválila. Ale jinak jsem taky občas dost nesnesitelná

tak na sebe trhni tenisový obleček, raketu do ruky a zažongluj mu s tenisákama, to by v tom byl čert, aby jsi neuhrála aspoň jeden sex teda set :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@janica252 píše:
vidíš to, já tu mám bordel, okna nemytý fakt dlouho, ale sexu kolik chci :D a to ani nechceme momentálně další dítě :D

No to ti přeju. Já chci všechno co mám a ještě ten sex :lol: takže supermuže :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35438
8.7.13 21:34

Tak si říkám, jestli bys neměla hledat jiného chlapa. Protože tohle je na pováženou. Chodí hrát tenis a ještě stávkuje se sexem. Divím se, že jsi ho ještě neopustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
8.7.13 21:34

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 19:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
8.7.13 21:36

Zakladatelka je příbuzná mojí matky, taky dokonalá matka, manželka, babička…proč k ní sakra nikdo nejezdí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.7.13 21:36

@tamata :roll: Ale prosím tě, tohle musí superžena zvládnout, když je manža (nebo i příťa) v práci. Když přijde, musí stát nastoupená v sexy prádélku a mít pětichodové italské menu na stole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
8.7.13 21:39
@Anonymní píše: :mrgreen: to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat :roll: holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak :lol:

Si spíš super znuděná když se neumíš zabavit jinak než mytím umytých oken ne? :lol: Copak nemáš žádné zájmy?

• Citovat
  • Upravit
17878
8.7.13 21:40
@gabi.design píše:
Se bavím. :mrgreen: Ale pátek ještě není, ne? :P

patek ne, ale ty prazdniny, ty prazdniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.7.13 21:40

Jinak mě napadl jeden citát:

Dokonalost je možné obdivovat, nikoli však milovat :)

Tak pozor na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 21:42

Holky, určitě to není vtip ani sranda. Jen jsem si chtěla postěžovat. Jinak jsem uplně normální šťastná ženská. Mávám :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13073
8.7.13 21:43

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 19:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.7.13 21:44
@janica252 píše:
Jinak mě napadl jeden citát:

Dokonalost je možné obdivovat, nikoli však milovat :)

Tak pozor na to ;)

Je toto možné? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí