Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
„Pokud si myslíte, že dobrodružství je nebezpečné, pak zkuste rutinu…ta je smrtelná“
Třeba jsi už jen dokonalá rutina
![]()
@Anonymní píše:to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat
holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak
a co takhle - než tedy otěhotníš vrhnout přebytek elánu jinam někam smysluplně… třeba nějaké dobrovolnické hnutí, někde se angažovat…
ono víš nevím proč ale mě z toho popisu jak píšeš mrazí..fakt působíš -popsala ses jako parní válec..
@Anonymní píše:to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat
Prosím, prosím, umyj okna u nás ![]()
Není to zas tak horky, ségra má 6dětí a má to podobně. Mamka též. Asi to mám z rodiny. Neznamená to ale, že bych neuměla vypnout nebo nechtěla. Jen si občas potřebuju postěžovat a kde jinde než tady ![]()
Mít to můžeš, jak to vyhovuje Tobě - to je na každém. Když Tě to baví, dělej to.
Ale neotravuj s tím život ostatním - především svému muži.
Pokud smýšlíš stylem „já jsem superžena, všechno zvládám nadprůměrně, skvěle a ten blb není schopný ani přijít na sex, když mně to zrovna vyhovuje, protože já chci další dítě“… tak to sorry.
Každý normální chlap se dvěma dětmi a podobnou parodií na ženu doma půjde radši na badminton než aby naklusal na povinný sex.
@Lo píše:
Prosím, prosím, umyj okna u nás
neboj než porodí, umyje okna u všech emimiňaček
![]()
@Tiger-lily píše:
@BohunkaP Není náhodou tahle diskuze vtiP?
Co by to bylo jiného? Nebo oni opravdu existují superženy? Je to živá Catwoman?
@Tiger-lily píše:
@BohunkaP Není náhodou tahle diskuze vtiP?
to určitě né, to by si tu nikdo nedovolil ![]()
@Prcek88
Super jsme tu všechny. No však já to taky od začátku beru tak, že někdo dělá legraci, akorát že pár lidí tu reaguje smrtelně vážně.
@Prcek88 píše:
Nejsi superžena, superžena má taky super sex, ale ty sušíš
@Tiger-lily píše:
@Prcek88![]()
Super jsme tu všechny. No však já to taky od začátku beru tak, že někdo dělá legraci, akorát že pár lidí tu reaguje smrtelně vážně.
To i diskuzích, kde to je jasné, že to je vtip ![]()
Já myslím, že hodně z nás to má podobně, já jsem se jen takhle extrémně skutečně vychválila. Ale jinak jsem taky občas dost nesnesitelná