Super žena :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lo
6285
8.7.13 21:14

„Pokud si myslíte, že dobrodružství je nebezpečné, pak zkuste rutinu…ta je smrtelná“

Třeba jsi už jen dokonalá rutina :pankac: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
8.7.13 21:15
@Anonymní píše: :mrgreen: to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat :roll: holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak :lol:

a co takhle - než tedy otěhotníš vrhnout přebytek elánu jinam někam smysluplně… třeba nějaké dobrovolnické hnutí, někde se angažovat…
ono víš nevím proč ale mě z toho popisu jak píšeš mrazí..fakt působíš -popsala ses jako parní válec..

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
8.7.13 21:17
@Anonymní píše: :mrgreen: to je fakt, s těma dvěma jsem už nevyužitá, jsou už samostatní a pokud neotěhotním, tak jsem se už i do práce těšila. Dokonce jsem uvažovala, že podruhé umyju okna v celým baráku, že nemám co dělat :roll: holky, ale neukamenujte mě, já to mám prostě jinak :lol:

Prosím, prosím, umyj okna u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 21:19

Není to zas tak horky, ségra má 6dětí a má to podobně. Mamka též. Asi to mám z rodiny. Neznamená to ale, že bych neuměla vypnout nebo nechtěla. Jen si občas potřebuju postěžovat a kde jinde než tady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22051
8.7.13 21:20

Mít to můžeš, jak to vyhovuje Tobě - to je na každém. Když Tě to baví, dělej to.

Ale neotravuj s tím život ostatním - především svému muži.

Pokud smýšlíš stylem „já jsem superžena, všechno zvládám nadprůměrně, skvěle a ten blb není schopný ani přijít na sex, když mně to zrovna vyhovuje, protože já chci další dítě“… tak to sorry.

Každý normální chlap se dvěma dětmi a podobnou parodií na ženu doma půjde radši na badminton než aby naklusal na povinný sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
8.7.13 21:20
@Lo píše:
Prosím, prosím, umyj okna u nás :mrgreen:

neboj než porodí, umyje okna u všech emimiňaček :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.7.13 21:22

@BohunkaP Není náhodou tahle diskuze vtiP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.7.13 21:24
@Tiger-lily píše:

Co by to bylo jiného? Nebo oni opravdu existují superženy? Je to živá Catwoman?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
8.7.13 21:24
@Tiger-lily píše:

to určitě né, to by si tu nikdo nedovolil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.7.13 21:25

@Prcek88 :D :D Super jsme tu všechny. No však já to taky od začátku beru tak, že někdo dělá legraci, akorát že pár lidí tu reaguje smrtelně vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.7.13 21:25

Se bavím. :mrgreen: Ale pátek ještě není, ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
8.7.13 21:26
@Prcek88 píše:
Nejsi superžena, superžena má taky super sex, ale ty sušíš
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
12505
8.7.13 21:27
@Tiger-lily píše:
@Prcek88 :D :D Super jsme tu všechny. No však já to taky od začátku beru tak, že někdo dělá legraci, akorát že pár lidí tu reaguje smrtelně vážně.

To i diskuzích, kde to je jasné, že to je vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.7.13 21:28

@Prcek88 To asi aby byla větší sranda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 21:30

Já myslím, že hodně z nás to má podobně, já jsem se jen takhle extrémně skutečně vychválila. Ale jinak jsem taky občas dost nesnesitelná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky