Jsem neschopná v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
19.10.19 17:03

@njn19999 nemusíš hned rukama, ale něco nenarocnyho.
Já nevím, šéfovat nějakou pobočku řetězce, no to by tě asi neuspokojilo.
Děláš ekonomku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:05

Ano delam ekonomku, napada te neco min narocnyho co delat s ekonomkou? ucetnictvi moc neholduju…me prave prislo to HR takovy, jednou se poradne zaucis delat smlouvy a tak a pak co je narocnyho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:05

@njn19999 jak jsem ti psala, měla jsem jako mladá blbý období. První nezdoech, na který jsem vlastně nebyla zvykla a už se to nabalovalo.
Jde jen o to se dát dohromady a najít práci, která ti bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:07

Sefovat pobocku je spis narocnejsi :D osobne vim jak sou manazersky pozice narocne :D a ted mam tak pochroumany sebevedomi, ze se bojim toho faktu ze manazera furt nekdo kritizuje a on to musi ustat…driv mi to vubec nevadilo, jeste kdyz sem byla v cizine…ale ted s mym nulovym sebevedomym si myslim ze by to bylo spis dost spatny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:08

@njn19999 no v tomto oboru moc přehled nemám. To ti neporadím. Záběr je širší. A to HR ti nevyšlo? Už jsi zkoušela?
Hele něco najdeš. Máš fakt deebilni období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:09
@njn19999 píše:
Sefovat pobocku je spis narocnejsi :D osobne vim jak sou manazersky pozice narocne :D a ted mam tak pochroumany sebevedomi, ze se bojim toho faktu ze manazera furt nekdo kritizuje a on to musi ustat…driv mi to vubec nevadilo, jeste kdyz sem byla v cizine…ale ted s mym nulovym sebevedomym si myslim ze by to bylo spis dost spatny…

No to je pravda, mít pod sebou lidí musí být náročné dost.
Jen jsem si vzpomněla na kamarádku, co občas chodila na brigádu do DM. Říkala, že by ji bavilo vést tu pobočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:10

To rozhodne mam 😑 😩 to HR je to co delam ted…a prave mi to nevyslo…neni moc tezky…nevim uz co to se mnou je…fakt nejak nezvladam ani to co bych driv dala levou zadni 🤷 budu muset…dekuju moc za rady ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.10.19 17:12

To fakt někdo, kdo má tak strašnej pravopis, udělá vysokou školu? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:13

@njn19999 jo tak. Hele jsi nějak vnitřně paralyzovana a děláš pak kraviny. Z toho, že si nevěříš, ze se to kupi a nevíš, jak z toho ven.
Očekávání rodiny chápu, ale zkus na to nemyslet. Ve finale si můžou trhnout nohou.

Příspěvek upraven 19.10.19 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:13
@g.sandova píše:
No to je pravda, mít pod sebou lidí musí být náročné dost.
Jen jsem si vzpomněla na kamarádku, co občas chodila na brigádu do DM. Říkala, že by ji bavilo vést tu pobočku.

ja prave na tom islandu vedla 3 hotely…fakt me to bavilo, ale tyhle lepsi pozice maj dost casto jednu velkou nevyhodu - zadny osobni zivot…zaroven nikdy nic neudelas dobre, vse ma nekolik reseni a co clovek to nazor na ne takze si musis neustale obhajovat to svoje…po navratu sem si prave rekla ze klidne min penez, ale nejakou svoji zasitou kancelar, min stresu + vic osobniho zivota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:19
@PetraJ píše:
To fakt někdo, kdo má tak strašnej pravopis, udělá vysokou školu? 8o 8o

no, zrejme jo :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:19

@njn19999 jo, chapu. Mne prijde, ale to jen muj pocit na zaklade zážitku mě kamarádky, že tato konkurenční prostředí nejsou úplně ideální, co se týče dostatečného zauceni, přijatelných vztahů atd.
Ona se pohybuje v hotelnictvi a cestovním ruchu a její vyprávění je vždy velmi zazivne. Také toho vystřídala dost. Kolikrát je to až k neuvěření, já se pohybují v úplně jiné oblasti a to je zase něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:21
@g.sandova píše:
@njn19999 jo, chapu. Mne prijde, ale to jen muj pocit na zaklade zážitku mě kamarádky, že tato konkurenční prostředí nejsou úplně ideální, co se týče dostatečného zauceni, přijatelných vztahů atd.
Ona se pohybuje v hotelnictvi a cestovním ruchu a její vyprávění je vždy velmi zazivne. Také toho vystřídala dost. Kolikrát je to až k neuvěření, já se pohybují v úplně jiné oblasti a to je zase něco jiného.

a co presne dela? me cestovni ruch hodne bavil, do toho umim anglicky a polsky tak mam i nejake predpoklady…ale nenapada me moc lepsich pozic nez cisnik/recepcni, ktere zaroven nejsou v managementu 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.10.19 17:22
@njn19999 píše:
no, zrejme jo :nevim: :lol:

Mně to moc směšný nepřijde. Je to spíš k pláči. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:25

@njn19999 no recepce a housekeeping manager. Ta druhá pozice byla náročná, ale vzdala to, že ji tam někdo štval. Navíc sefovala pokojskym z Východu a dlouho to trvalo, než se s nimi dokázala popasovat. V Praze už Česku pomalu nepotká na pozici pokojske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat