Jsem neschopná v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1085
19.10.19 17:28
@PetraJ píše:
Mně to moc směšný nepřijde. Je to spíš k pláči. :?

ja vim, sem dislektik, disgrafik, disortografik, pravopis byl vzdy mou slabou strankou a naopak sem vynikala v matematice… :nevim: samozrejme nejsem na svuj pravopis hrda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:29
@g.sandova píše:
@njn19999 no recepce a housekeeping manager. Ta druhá pozice byla náročná, ale vzdala to, že ji tam někdo štval. Navíc sefovala pokojskym z Východu a dlouho to trvalo, než se s nimi dokázala popasovat. V Praze už Česku pomalu nepotká na pozici pokojske.

to je normalni i v cizine…pokojsky sou blbe placeny tak to nikdo z mistnich delat nechce…asi zatnu zuby, sklopim hlavu a pudu nekam na recepci…bylo by to pro me asi lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:34

@njn19999 jo, jako proč ne přechodné? Ona i ta recepce může být pěkný stres. A v rámci hotelu se můžeš posunout.
Co cestovní kancelář? Letušku zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:40

Tak je mi uz 25 let, chtela bych si najit neco staleho, ne furt jenom prechodnyho…je pravda ze cestovni ruch byl jedina vec ze ktere sem byla nadsena…v ty administrative…jak jiz bylo zmineno muj pravopis je hroznej a asi pro to proste nemam vlohy…v cestovnim ruchu prave byvaji prace blbe placene pokud nejsi hlavni manazer neceho…asi budu muset zklopit hlavu a jit do toho…priznat si ze nemam vlohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:42

@njn19999 tahle kamarádka začala dělat letušku kolem 25. Letala dlouho, CSA potom propustely a bohužel ji propustily. Teď se tak plácá pi těch recepcich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 17:51

Jako bude to pro me krok zpet, blbe se mi bude vysvetlovat…kazdopadne to bude asi dobre, radsi spokojena recepcni nez neschopna buh vi co :nevim: jen je teda skoda tech let po univerzite kdyz sou v tomhle k nicemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 17:54

@njn19999 tak to ještě nevzdavej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
19.10.19 18:02

Musim si to promyslet a zapracovat na sobe :nevim: jen uz moc nevim jakym zpusobem…fakt se v tom hrozne placam a sem z toho vseho nestastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.10.19 19:32
@njn19999 píše:
Jako bude to pro me krok zpet, blbe se mi bude vysvetlovat…kazdopadne to bude asi dobre, radsi spokojena recepcni nez neschopna buh vi co :nevim: jen je teda skoda tech let po univerzite kdyz sou v tomhle k nicemu :lol:

Mě je ekonomka vlastně taky na houby. Ale je fakt, že si z toho nic nedělám. :jazyk:
Jestli jsi ambiciózní a je pro tebe nějaký vyšší post důležitý, ale současně máš teď nízké sebevědomí, tak být tebou, vyhledám si nějakou pozici méně náročnou, ale v budoucnu s možnou vidinou postupu výše. Jestli se ale více ohlížíš po tom, co si o tobě řekne okolí, tak pak by bylo dobré zpytovat svoje svědomí a duši, jestli ti to za to stojí a jestli není náhodou lepší být radši v klidu a šťastná.
Já když šla z kanceláře dělat prodavačku do sámošky, tak se samozřejmě taky někteří lidé divili..tak jsem jim řekla pravdu. Že mi to prostě v kanclu nevyhovovalo, nic mi to vlastně neříkalo, připadala jsem si jak lev v kleci, denně chodila s bolavou hlavou domů a že je život moc krátký na to, abych se dlouhodobě stresovala a že jdu dělat práci, která mě opravdu baví a tak to cítím. A bylo. Přijali to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.10.19 19:35
@njn19999 píše:
Musim si to promyslet a zapracovat na sobe :nevim: jen uz moc nevim jakym zpusobem…fakt se v tom hrozne placam a sem z toho vseho nestastna

Především bych jako první věc selektovala tvojí zaměřenost na názory okolí a zahloubala se jenom do sebe. Představ si, že žádné to „rýpavé okolí“ neexistuje a můžeš si vybrat práci, kterou fakt chceš/zvládáš ty sama, prostě čistě podle sebe. Jestli v myšlenkách takovou najdeš a při představě, že ti rýpači neexistují, se ti hrozně uleví, tak jsi kápla na to pravé. Pak už zbývá jen myšlenky převést do reality, překousnout předsudky a tu práci najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.10.19 19:48

Já jsem to pochopila tak, že se zakladatelka bojí, že ji to uškodit v životopisu. I když o názoru rodiny psala.
@njn19999
Pokud se bojíš, co to udělá s tvým životopisem, zkus ještě hledat. Zároveň zkus nějak odbourat ten strach, který máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
20.10.19 06:36

Ahoj, jo spis ten zivotopis…pres rodinu to prenest zvladnu v klidu…i kdyz samozrejme by to byla neprijemna debata…sem spis ambiciozni, chtela bych mit treba dobrej pocit z toho, ze umim neco co neumi kazdy druhy :nevim: Prace pokladni by me proste asi nenaplnovala…vyhledat mene narocnou pozici s moznosti budouciho rustu se lehceji rekne nez udela…napada te neco vhodneho pro ekonoma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.10.19 07:39

@njn19999 ne, nenapada. Maximalne na receoci a potom na vedouci pozice
U palubniho personálu postupně jako vedoucí kabiny, inspektor.
Momentálně nic jiného nevymyslim. Mne je ale tahle oblast docela cizí. Když projíždis nabídky práce, objevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
20.10.19 09:29

Jako jo, jen je to vsechno o tom prestehovat se do Prahy a uz tu zustat…coz sem nikdy moc nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.10.19 09:45

@njn19999 A proč si myslím, že jsi z Prahy?
No tak jde o to, jaký máš možnosti u vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat