Máte v obchodě zásilkovnu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Máte v obchodě zásilkovnu?
Pracujete někdo v obchodě, kde je zásilkovna?
Všimla jsem si, že ať přijdu kamkoliv vyzvednout zásilku, tváří se prodavači většinou jako „kyselá pudel“. Čím to je? Zásilkovnu jim tam přeci nepřidělil národní výbor. Majitel si o ni zažádal. Tak proč jsou tak zpruzení? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Bábrdl píše:
Pracujete někdo v obchodě, kde je zásilkovna?Všimla jsem si, že ať přijdu kamkoliv vyzvednout zásilku, tváří se prodavači většinou jako „kyselá pudel“. Čím to je? Zásilkovnu jim tam přeci nepřidělil národní výbor. Majitel si o ni zažádal. Tak proč jsou tak zpruzení?
Nejdeš si nic koupit
a většinou to taky znamená, že musí něco dělat. Máme tu jednu u vietnamce a ten je milej a ochotnej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
Odhaduju že pro ně práce navíc za stejný peníze
Zřejmě. Ale je to vlastně „stejná“ práce - vydat balík, nebo prodat věc. Prostě musí něco udělat, když tam člověk vleze. Ale jak prodavač zjistí, že jde vyzvednout balík, hned hodí ksicht. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Nejdeš si nic koupita většinou to taky znamená, že musí něco dělat. Máme tu jednu u vietnamce a ten je milej a ochotnej.
No a co, že si nejdu nic koupit ![]()
Jdu využít jinou službu, co nabízí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Je to pro ně práce navíc a stejně ti neprodaj žádný zboží
No a? Ale využiju jinou službu, co nabízí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak jim to Zásilkovna platí? Paušálem nebo za kus?
Jestli paušálem, tak se to vysvětluje - doslova víc práce za míň peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
No a? Ale využiju jinou službu, co nabízí…
ale jestli dostávají prémie za tržbu tak chápu
Příspěvek upraven 17.10.19 v 14:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
službu ze který ten obchod nic nemá, hele zažila jsem obchody kde když nebyli tržby tak se vedení stavělo na hlavu no a z tebe nic nemá
Tak předpokládám, že jim za to platí ta zásilkovna. Zadarmo to asi nikdo nedělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Tak předpokládám, že jim za to platí ta zásilkovna. Zadarmo to asi nikdo nedělá.
nevím možná to majitelé taky berou jako reklamu a způsob jak přilákat lidi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
nevím možná to majitelé taky berou jako reklamu a způsob jak přilákat lidi
Já taky ne, právě proto jsem založila tuhle diskuzi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to práce navíc, za kterou nejsou příplatky. Uvedu příklad- pracovala jsem na prodejně, kde během roku přibyl terminál na dobíjeni kreditu, možnost výběru hotovosti na pokladně (caschback), věrnostní karty, body a dárky za body. Prostě za původní plat prodavače člověk najednou dělá x dalších věcí, za které nemá ani korunu navíc, zdržují a jsou s mimi problémy, více papírování.
- Citovat
- Upravit