Máte v obchodě zásilkovnu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bubla Bůčková píše:
Přesně tak, skvěle napsáno… A ty prodavačce to každej rád připomene, že má mít lepší místo. Ale, že jsou kyselý prd.ele učitelky, doktorky, tam už si nikdo nic říct nedovolí…
Kysely pudele učitelky a doktorky se tu řeší furt… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Škoda, že tu není žáná prodavačka/majitelka v té situaci, co by ná to objasnila.
Takhle jen hádáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková
Jako sorry, ale když jdu dělat do služeb, tak nějaký kyselý ksichty bych si fakt měla odpustit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NinaU. píše:
Tak to snad zákazníka nemusí absolutně zajímat. Pokud se mi navysuje objem práce, řeknu si o přidání, případně můžu odejít. Ale ne že budu kyselá na zákazníka, který za to fakt nemůže, kde a za kolik já pracuju.
@Anonymní píše:
Jistě, to je pravda. Proto se to taky v prodejnách střídá jako na běžícím páse. To je realita. Zákazníka nemusí zajímat okolnosti, prodavače zas spokojenost zákazníka, když mu na mizerně placené práci nezáleží a po skončení výpovědní lhůty odchází. Je to začarovaný kruh.
Holky, ale to stále neřeší problém, že jeden zákazník - jeden požadavek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Kysely pudele učitelky a doktorky se tu řeší furt…
To jo, já jen, že je to všude. A může to být i účetní v práci, recepční hotelu, objednávani masáží
ono je hezky všem radit, ať si najdou jinou práci
a praskni ten obchod, fakt mě to zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše: Škoda, že tu není žáná prodavačka/majitelka v té situaci, co by ná to objasnila.Takhle jen hádáme
Tobě se zdála moje odpověď málo obsáhlá?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Tobě se zdála moje odpověď málo obsáhlá?![]()
Myslíš tvoje teorie o počítacích rámech? ![]()
Hele dobrý, ale mě by fakt zajímala reálná zkušenost nějaké prodavačky v té situaci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Pracujete někdo v obchodě, kde je zásilkovna?Všimla jsem si, že ať přijdu kamkoliv vyzvednout zásilku, tváří se prodavači většinou jako „kyselá pudel“. Čím to je? Zásilkovnu jim tam přeci nepřidělil národní výbor. Majitel si o ni zažádal. Tak proč jsou tak zpruzení?
My máme v okolí dvě prodejny, kde mají radost, že si pro zásilku přijdeš a jsou ochotní. V jedné z nich pracuje kluk, který má nejspíš částečný invalidní důchod a v druhém je přímo majitelka. Asi si oba uvědomují, že jim to dává peníze, že si tam lidi pro balíček přijdou. Jinam už si to posílat nenechám, protože máš pravdu, že tam byli spíš podavači než vstřícní prodavači. Ale i milí lidé se při výdeji najdou
. Já k nim chodím mnohem radši než na poštu
.
U nás se velmi kysele tváří v lékárně, když si jdeš pro objednávku z eshopu. Už sem i od jedné lékárnice slyšela poznámku, že sem na to tak dlouho studovala a teď vydávám jen eshop
. Přitom mě by na ten výdej eshopu stačil klidně někdo usměvavý se základní školou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NinaU. píše:
@Bubla Bůčková
Jako sorry, ale když jdu dělat do služeb, tak nějaký kyselý ksichty bych si fakt měla odpustit.
Tohle je dost naivní představa. Stejně jako, když jdu dělat sestru na šestinedělí, měla bych být tělem a duši anděl, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza píše:U nás se velmi kysele tváří v lékárně, když si jdeš pro objednávku z eshopu. Už sem i od jedné lékárnice slyšela poznámku, že sem na to tak dlouho studovala a teď vydávám jen eshop. Přitom mě by na ten výdej eshopu stačil klidně někdo usměvavý se základní školou
.
Zajímavý, to mě nikdy nenapadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vždy chodím pro zásilku pozdě odpoledne, to už je obsluha unavená…
Příspěvek upraven 17.10.19 v 15:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme nabídku mít u nás na provozovnách Uloženku. Příšerná smlouva, za každý balíček nula nula nic, takže by z toho ani nešlo dát zaměstnancům nic navíc. Velké obštrukce a problémy, pokud by bylo potřeba zavřít byť z důvodu školení. Spousta evidování s každou zásilkou a hlavně kolem Vánoc odpovědnost za velké obnosy hotovosti. Jediné, v čem byla nabídka pozitivní bylo, že je to vlastně poměrně účinná reklama.
My se rozhodli, že to naším holkám neuděláme a nešli jsme do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyna1984 píše:
Měli jsme nabídku mít u nás na provozovnách Uloženku. Příšerná smlouva, za každý balíček nula nula nic, takže by z toho ani nešlo dát zaměstnancům nic navíc. Velké obštrukce a problémy, pokud by bylo potřeba zavřít byť z důvodu školení. Spousta evidování s každou zásilkou a hlavně kolem Vánoc odpovědnost za velké obnosy hotovosti. Jediné, v čem byla nabídka pozitivní bylo, že je to vlastně poměrně účinná reklama.My se rozhodli, že to naším holkám neuděláme a nešli jsme do toho.
Zajímavé, díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
nevím možná to majitelé taky berou jako reklamu a způsob jak přilákat lidi
Ja myslim, ze jsi na to kapla.
Nejsem si 100% jista, zda za to nedostavaji nejaky maly peniz od zasilkovny, ale vim, ze primarne to je o prilakani klientely do sveho obchodu, ktera snad koupi i neco jineho, kdyz uz tam je. Coz ja tedy casto delam. Rada si nechavam dorucit do prodejny zdrave vyzivy a kdyz uz tam jsme, vetsinou dceri koupim nejakou drobnost na zub: tycinku, 100% bio dzus, nebo neco v tom duchu.
Jsem za tu zasilkovnu fakt vdecna. Takze jsem majitelce zdrave vyzivy pochvalila, ze tu sluzbu nabizi a ze jsem opravdu rada, ze tam je. Pani viditelne pookrala a sverila se mi, ze uz casto premysli nad tim to zrusit, protoze vetsina lidi si te sluzby nevazi, vrazi tam, arogantne ji nadiktuje cislo zasilky, popadne balik a bez jedineho slova diku zase odkraci. Ona ta sluzba je takovy nadramec pro ni a ze ona to delat nemusi, ze vetsina lidi si prijde jenom pro ten balik, nic jineho nekoupi a pro ni to je primarne zajimave kvuli prilakani klientu do prodejny a kdyz nedostane ani dekuju, tak ji to pekne stve. A ze je to opruz, protoze ty baliky zabiraji strasne moc mista a je s tim extra prace a vysledek mizerny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit