Máte v obchodě zásilkovnu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@warita píše:
Hmm, ja teda zkusenost mam, ze se tvari kysele, zazila jsem to ve vice nez jedne zasilkovny. Nicmene, ja to neresim. Pokud na mne vyslovene neni neprijemna prodavacka, tak nejake kysele grimasy mi muzou byt jedno.
To jsem ráda, že nejsem sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odměna
Prosim vás, je to asi 3-5 korun za baliček, to pro spekulanty, kteří si myslí, že je to na zbohatnutí. Dvacet korun to opravdu není.. Ale je to příjemný bonus, to jistě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam zkusenost z ppl parcel shopu a tam jsou protivny uplne vzdycky, i kdyz tam jdu nakupovat. A pak s ulozenkou a tam jsou vzdy mili, i kdyz tam nikdy nic nekoupim. Takze je to z me zkusenosti proste o lidech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji ve firmě kde je zásilkovna. Nikdy bych si nedovolila být kyselá nebo nepříjemná na zákazníka, i když někdy musím počítat do 100, někteří mě dokáží vytočit. A jak to je placené? Je to podle počtu balíků. Jiné provize jsou za klasické balíky, jiné za balíky, které si přes nás zákazník pošle. Ovšem toto všechno jsou provize, které jdou do kapsy majitelům, my řadoví pracovníci z těch peněz nevidíme ani korunu, takže ano, pro nás je to víc práce za stejné peníze. Je to vážně pakárna, je nás tam málo, provize ze Zásilkovny jsou ale takové, že by se v pohodě mohl ještě jeden nebo dva lidi přijmout O tom ale majitel nechce slyšet a i přes vysoké provize nám pořád říká, že další člověk by se už neuživil. Přitom mu není blbý před námi vytáhnout telefon za 20 000,– nebo nasednout do nového auta a jet na dovolenou. Zatímco my tam padáme na hubu a často děláme přesčasy protože nás je prostě málo. Jako já to zvládám. Vím, že za to jak jsem placená a jak s námi majitel drbe zákazníci nemohou, takže se usmívám, jsem trpělivá i když někdy když zákazník půl hodiny loví v tašce mobil a další půl hodiny se v mobilu nípe aby našel heslo by mě šlehlo ale dávám to v pohodě. A najít jinou práci? Ne na každého všude čekají. Proto se nedivte, že jsou někde nepříjemní, je to pro ně opravdu víc práce za stejný plat. Provize od Zásilkovny sice jsou ale veškerý profit jde do kapes majiteli a zaměstnanec má jen tu práci.
- Citovat
- Upravit
Provize, kdy máte z balíčku 4 koruny, opravdu není na uživení, natož pak zaměstnat někoho pouze na výdej. Mám kapacitu 300 balíků a v sezoně vám to hodí zhruba 10 tisíc, ale to už nestíháte svou práci a pouze běháte s balíčkama. mimo sezonu v prumeru 4 az 5. Končím s nimi, protože jim děláte pouze nejlevnějšího skladníka s nejlevnějším pronájmem prostoru za nic. Navíc, pokud vydržíte rok, tak vám přidají korunu na zásilce, ale mají pro to nějaký tajný systém hodnocení a začnou dělat problémy, aby vám nemuseli nic dát. Už nikdy. Pro zákazníka skvělá služba, ale mít výdejní místo, je spše za trest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martas20 píše:
Provize, kdy máte z balíčku 4 koruny, opravdu není na uživení, natož pak zaměstnat někoho pouze na výdej. Mám kapacitu 300 balíků a v sezoně vám to hodí zhruba 10 tisíc, ale to už nestíháte svou práci a pouze běháte s balíčkama. mimo sezonu v prumeru 4 az 5. Končím s nimi, protože jim děláte pouze nejlevnějšího skladníka s nejlevnějším pronájmem prostoru za nic. Navíc, pokud vydržíte rok, tak vám přidají korunu na zásilce, ale mají pro to nějaký tajný systém hodnocení a začnou dělat problémy, aby vám nemuseli nic dát. Už nikdy. Pro zákazníka skvělá služba, ale mít výdejní místo, je spše za trest.
Ale asi se to furt vyplatí. Někomu, V mém okolí tyhle výdejny spíěše přibývají. Nejen zásilkovny, ale i PPl a další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to chápu tak, že byla prodejna a nějak fungovala. Pak majitel dotáhl to balíkování a je to prostě práce navíc. Ano, zaměstnanec je placený za práci, ale tohle klidně udělá 30% navíc a ani korunu. Může jet i na nějaký procenta z prodeje, za balík nebude nic. A některý balíky budou klidně velký/ nelehký… Furt tam někdo může být, klidně se může ztrácet víc zboží- manko. A pokud je to prodejna s 1 ks personálu, tak to může být i dost vysilující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit