Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Samantha9 píše:
@minoe Já už nesexovala ani nepamatuju![]()
Nedělej Zagorku a pochlub se
![]()
Jinak já jsem taky jistě dost netatktní, ale mám tu výhodu, že jsem navíc sklerotická a nemám se tudíž po pár dnech za co stydět ![]()
Příklad: potkala jsem kamarádku, vubec nemohla mluvit, jak byla ochraptela. Chtěla jsem říct něco jako: ted vůbec nemůžeš kricet na děti, že? A místo toho jsem rekla: kricela jsi na děti, že?
No asi bych to mohla pojmenovat:neumím se vyjadřovat.
Jo já vim, že míň mluvit by určitě pomohlo. Ale tak to bych si asi moc nepokecala. ![]()
@Tunrida Holky fakt slabota jo?
To se mi ulevilo, já si to pak v duchu celý den vyčítala, co jsem to vlastně plácla ![]()
@Pajaxxx tak netaktní to asi je, ale což, sranda musí být, maximálně tě do tý zadele pošle ![]()
@Tunrida no bylo to fakt pitomý, já jsem to tak nemyslela, byla jsem nadšená z toho, jak je prostě mnohem hezčí teďka než před 10 lety.. no jakýkoli další vysvětlování v tý chvíli akorát prodlužovalo trapnost okamžiku
![]()
Netaktnost? Třeba je to jen upřímnost
. manžel si ráno lehnul do postele kde spim já a malá a prý že se mu tam dobře leží jestli by nám vadilo kdyby tam spal i v noci a já řekla že docela jo
. prý že děkuje za upřímnost, jenže by jsme se nevyspali
a malá by ho stejně vyhnala v noci pryč
prý bych měla někdy raději mlčet, zachránit už to moc nešlo, jen jsme řekla že ležet tam klidně může než půjde do práce
![]()
@Anonymní píše:
Příklad: potkala jsem kamarádku, vubec nemohla mluvit, jak byla ochraptela. Chtěla jsem říct něco jako: ted vůbec nemůžeš kricet na děti, že? A místo toho jsem rekla: kricela jsi na děti, že?No asi bych to mohla pojmenovat:neumím se vyjadřovat.
Jo já vim, že míň mluvit by určitě pomohlo. Ale tak to bych si asi moc nepokecala.
@Samantha9 to je ok, navíc koukam že už v práci tak dlouho nebudeš
![]()
Jé holky, tak jak vás čtu, jsem stejná… Taky občas plácnul kravinu, prostě mi to rychlejš mluví než myslí. Tuhle jsem ségře odpověděla na radostnou informaci, že jí v práci pochválili:… Fakt jo? Ono už vás v práci moc není, co?… Normálně se urazila… ![]()
@Anonymní píše:
Příklad: potkala jsem kamarádku, vubec nemohla mluvit, jak byla ochraptela. Chtěla jsem říct něco jako: ted vůbec nemůžeš kricet na děti, že? A místo toho jsem rekla: kricela jsi na děti, že?No asi bych to mohla pojmenovat:neumím se vyjadřovat.
Jo já vim, že míň mluvit by určitě pomohlo. Ale tak to bych si asi moc nepokecala.
Hele tak to mi tak hrozný nepřijde, ono kdyby byl někdo vztahovačný, tak i z té první věty vyvodí „tak ona mi říká, že křičím na děti“. To spíš asi záleží, jakým tónem to řekneš a jaký je ten člověk, kterému to říkáš. Někomu by to třeba mohlo připadat jako dobrý vtípek:)
@Anonymní píše:
Tak to se ti povedlo
Jsi mě rozesmála i nahlas
Že křičela jsi na děti, že?
Holt každý nemáme dar slova no ![]()
@Anonymní píše:
to byla spíš sranda ne
. To já jednou udělala ostudu, potkala jsme známou a říkam jí ty vypadáš jak smrt a ona že před pár dny jí umřel manžel
, to už se zachránit nedalo ![]()
@Markéta80 píše:
@Samantha9 to je ok, navíc koukam že už v práci tak dlouho nebudeš![]()
No naštěstí ne ![]()
@Samantha9 píše:
@Pajaxxx Lidi sice nekoušou, ale taky se berou hodně vážně a kor v práci je lepší si dávat bacha - ale to není můj případ. Ono určitá taktnost by zase měla být, ale někdy to prostě nechtěně ujede. U mojeho v práci to jsou třeba jiné levly. Poslední historka je, že se jedna chlubila, že už jí roste bříško (je těhotná) a druhá na ní - tys měla břicho prosimtě dycky
To už je na můj vkus moc
Tak taky mě to dost často dříve mluví než myslí.
Zakladatelko, mě kdyby na ochraptělost někdo řekl toto, tak na to odpovím „no jasně, řvu na ně od rána do večera“, ale brala bych to s humorem, zvlášť od kamarádky ![]()