Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Radši anonymně, protože se není čím chlubit
Hoď nějaký příklad. ![]()
Těžko radit
mám takové 2 sestry. S tím, že oni do toho ještě rýpou a myslí si, že jsou vtipný
Já i okolí je bere prostě jako originál a neberou je vážně.
Tak někdy je opravdu lepší mlčet a přikyvovat, aby ses někoho nedotkla. Docela záleží, v jakých konkrétních situacích to děláš. Budeš s prostě muset naučit se ovládat a nereagovat úplně na všechno.
Joo tak já jsem přesně na tohle poslední dobou taky talent
. Například včera jsem se pro něco natahovala na špičkách v práci a kolega o půl hlavy menší že mi to podá a já na něj, že já sama s tím mám co dělat
a on se jako tak zarazil, že tím jako říkám, že je malej a i další kolega se do toho připojil, že co si to dovoluju. No zdánlivě kravina, ale on se jako fakt naštval, tak jsem z toho bruslila tím, že přece každý máme nějakou výšku, tak co je jako na tom, že nechápu, co je tak bere
. Nebo u nás byla návštěva v práci brzy ráno - klient, co k nám často chodí a říkám mu co tady tak brzo ráno dělá a on že ho jako práce baví, tak nemohl dospat a já říkám - no aspon někoho
. Tak šéf se na mě tak podíval, ale naštěstí mě zná, tak to vzal v pohodě
. Pak k nám došla účetní, a vzhledem k tomu, že je nás tam jak psů na malém prostoru, tak říká, že nám to tu nějak houstne a já plácla, že atmosféra
. Tak to mi šéf řekl, že teda dneska jedeš
. Takže pro mě bezvýznamné kraviny, ale on si to někdo fakt kolikrát může vzít blbě a poslední dobou jsem samá perla
. Nejsem zakladatelka, takže nám napiš, co plácáš ty, ať v tom nejsem sama
Mě to vždycky dojde až potom, co jsem to vlastně řekla a že to mohlo vyznít drze..ale nenaděláš nic, mlčet furt také nejde ![]()
Nevím v čem konkrétně jsi netaktní, ale každý někdy plácne blbost, co se zrovna akorát přesně nehodí. A ještě to třeba chce urovnat a povede se mu to naopak vygradovat.
To se poddá, nevím kolik ti je, ale u ženy se to toleruje spíš než u muže. Nablblé usmívání a hovory o ničem.. to je o ničem, to už raději mlčet
Lidi často studují zprávy, novinky, jen aby měli o čem konverzovat - společné téma. zkus to taky. Potom se většinou přirozeně dobereš k něčemu zajímavějšímu.
Nechápu proč anonymně, ale budiž
Já míval podobné stavy, ale tak nějak jsem to přestal řešit. Nejhorší je stres, ten zablokuje myšlení a důsledek se rázem stane příčinou. Lidi nekoušou. A kolikrát je to legrace říci věci hezky nezaobaleně. Mě osobně je z přílišného taktu na zvracení. Je netaktní říci kolegyni, že má zadek jak štýrskej valach? Když je opravdu moc moc moc moc…
Taky se mi někdy zadaří, tuhle jsem kamarádce nad její starou (hroznou) fotkou řekla, že stárne do krásy a ještě pár let a bude třeba fakt hezká. Už jak jsem byla v půlce věty tak bych si nafackovala. ![]()
@Samantha9 píše:
Joo tak já jsem přesně na tohle poslední dobou taky talent. Například včera jsem se pro něco natahovala na špičkách v práci a kolega o půl hlavy menší že mi to podá a já na něj, že já sama s tím mám co dělat
a on se jako tak zarazil, že tím jako říkám, že je malej a i další kolega se do toho připojil, že co si to dovoluju. No zdánlivě kravina, ale on se jako fakt naštval, tak jsem z toho bruslila tím, že přece každý máme nějakou výšku, tak co je jako na tom, že nechápu, co je tak bere
. Nebo u nás byla návštěva v práci brzy ráno - klient, co k nám často chodí a říkám mu co tady tak brzo ráno dělá a on že ho jako práce baví, tak nemohl dospat a já říkám - no aspon někoho
. Tak šéf se na mě tak podíval, ale naštěstí mě zná, tak to vzal v pohodě
. Pak k nám došla účetní, a vzhledem k tomu, že je nás tam jak psů na malém prostoru, tak říká, že nám to tu nějak houstne a já plácla, že atmosféra
. Tak to mi šéf řekl, že teda dneska jedeš
. Takže pro mě bezvýznamné kraviny, ale on si to někdo fakt kolikrát může vzít blbě a poslední dobou jsem samá perla
. Nejsem zakladatelka, takže nám napiš, co plácáš ty, ať v tom nejsem sama
Mě to vždycky dojde až potom, co jsem to vlastně řekla a že to mohlo vyznít drze..ale nenaděláš nic, mlčet furt také nejde
@minoe píše:
To je slabota, napiš co říkáš při sexu
Musím se přiznat, že jsem taky čekala něco víc
![]()
@Luminel píše:
Taky se mi někdy zadaří, tuhle jsem kamarádce nad její starou (hroznou) fotkou řekla, že stárne do krásy a ještě pár let a bude třeba fakt hezká. Už jak jsem byla v půlce věty tak bych si nafackovala.
Noo, tak to už silnější káva
Snad máš kamarádku splachovací.
@Samantha9 píše:
@minoe Já už nesexovala ani nepamatuju![]()
jakto?
@Pajaxxx Lidi sice nekoušou, ale taky se berou hodně vážně a kor v práci je lepší si dávat bacha - ale to není můj případ
. Ono určitá taktnost by zase měla být, ale někdy to prostě nechtěně ujede. U mojeho v práci to jsou třeba jiné levly. Poslední historka je, že se jedna chlubila, že už jí roste bříško (je těhotná) a druhá na ní - tys měla břicho prosimtě dycky
To už je na můj vkus moc ![]()
Radši anonymně, protože se není čím chlubit
Už se mi mockrát stalo, že plácnu nějakou hovadinu. A asi se to i dost často někoho mohlo dotknout. Snažím se vždy přemýšlet, než něco řeknu, ale mám pocit, že vymyslím kolikrát ještě větší blbost
než kdybych řekla první věc, co mě napadne. Působím pak jako nevychovanec, který neví, co se sluší a patří a to mě zrovna moc netěší. Co s tím, krom toho, že se budu jen nablble usmívat, přikyvovat a bavit se o počasí
?