Jsem netaktní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.10.15 17:53

Jsem netaktní

Radši anonymně, protože se není čím chlubit :oops:

Už se mi mockrát stalo, že plácnu nějakou hovadinu. A asi se to i dost často někoho mohlo dotknout. Snažím se vždy přemýšlet, než něco řeknu, ale mám pocit, že vymyslím kolikrát ještě větší blbost :roll: než kdybych řekla první věc, co mě napadne. Působím pak jako nevychovanec, který neví, co se sluší a patří a to mě zrovna moc netěší. Co s tím, krom toho, že se budu jen nablble usmívat, přikyvovat a bavit se o počasí :think::(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
27.10.15 17:56
@Anonymní píše:
Radši anonymně, protože se není čím chlubit :oops:

Hoď nějaký příklad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
27.10.15 17:58

Těžko radit :think: mám takové 2 sestry. S tím, že oni do toho ještě rýpou a myslí si, že jsou vtipný :nevim: Já i okolí je bere prostě jako originál a neberou je vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.10.15 18:04

Tak někdy je opravdu lepší mlčet a přikyvovat, aby ses někoho nedotkla. Docela záleží, v jakých konkrétních situacích to děláš. Budeš s prostě muset naučit se ovládat a nereagovat úplně na všechno.

• Citovat
  • Upravit
1375
27.10.15 18:18

Joo tak já jsem přesně na tohle poslední dobou taky talent :mrgreen:. Například včera jsem se pro něco natahovala na špičkách v práci a kolega o půl hlavy menší že mi to podá a já na něj, že já sama s tím mám co dělat :mrgreen: a on se jako tak zarazil, že tím jako říkám, že je malej a i další kolega se do toho připojil, že co si to dovoluju. No zdánlivě kravina, ale on se jako fakt naštval, tak jsem z toho bruslila tím, že přece každý máme nějakou výšku, tak co je jako na tom, že nechápu, co je tak bere :mrgreen:. Nebo u nás byla návštěva v práci brzy ráno - klient, co k nám často chodí a říkám mu co tady tak brzo ráno dělá a on že ho jako práce baví, tak nemohl dospat a já říkám - no aspon někoho :mrgreen:. Tak šéf se na mě tak podíval, ale naštěstí mě zná, tak to vzal v pohodě :mrgreen:. Pak k nám došla účetní, a vzhledem k tomu, že je nás tam jak psů na malém prostoru, tak říká, že nám to tu nějak houstne a já plácla, že atmosféra :mrgreen:. Tak to mi šéf řekl, že teda dneska jedeš :mrgreen:. Takže pro mě bezvýznamné kraviny, ale on si to někdo fakt kolikrát může vzít blbě a poslední dobou jsem samá perla :mrgreen:. Nejsem zakladatelka, takže nám napiš, co plácáš ty, ať v tom nejsem sama :mrgreen: Mě to vždycky dojde až potom, co jsem to vlastně řekla a že to mohlo vyznít drze..ale nenaděláš nic, mlčet furt také nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
27.10.15 18:20

Nevím v čem konkrétně jsi netaktní, ale každý někdy plácne blbost, co se zrovna akorát přesně nehodí. A ještě to třeba chce urovnat a povede se mu to naopak vygradovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
27.10.15 18:31
@Samantha9 píše: …

To je slabota, napiš co říkáš při sexu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
27.10.15 18:34

To se poddá, nevím kolik ti je, ale u ženy se to toleruje spíš než u muže. Nablblé usmívání a hovory o ničem.. to je o ničem, to už raději mlčet :) Lidi často studují zprávy, novinky, jen aby měli o čem konverzovat - společné téma. zkus to taky. Potom se většinou přirozeně dobereš k něčemu zajímavějšímu.

Nechápu proč anonymně, ale budiž :D Já míval podobné stavy, ale tak nějak jsem to přestal řešit. Nejhorší je stres, ten zablokuje myšlení a důsledek se rázem stane příčinou. Lidi nekoušou. A kolikrát je to legrace říci věci hezky nezaobaleně. Mě osobně je z přílišného taktu na zvracení. Je netaktní říci kolegyni, že má zadek jak štýrskej valach? Když je opravdu moc moc moc moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
27.10.15 18:36

Taky se mi někdy zadaří, tuhle jsem kamarádce nad její starou (hroznou) fotkou řekla, že stárne do krásy a ještě pár let a bude třeba fakt hezká. Už jak jsem byla v půlce věty tak bych si nafackovala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
27.10.15 18:36

@minoe Já už nesexovala ani nepamatuju :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.10.15 18:37
@Samantha9 píše:
Joo tak já jsem přesně na tohle poslední dobou taky talent :mrgreen:. Například včera jsem se pro něco natahovala na špičkách v práci a kolega o půl hlavy menší že mi to podá a já na něj, že já sama s tím mám co dělat :mrgreen: a on se jako tak zarazil, že tím jako říkám, že je malej a i další kolega se do toho připojil, že co si to dovoluju. No zdánlivě kravina, ale on se jako fakt naštval, tak jsem z toho bruslila tím, že přece každý máme nějakou výšku, tak co je jako na tom, že nechápu, co je tak bere :mrgreen:. Nebo u nás byla návštěva v práci brzy ráno - klient, co k nám často chodí a říkám mu co tady tak brzo ráno dělá a on že ho jako práce baví, tak nemohl dospat a já říkám - no aspon někoho :mrgreen:. Tak šéf se na mě tak podíval, ale naštěstí mě zná, tak to vzal v pohodě :mrgreen:. Pak k nám došla účetní, a vzhledem k tomu, že je nás tam jak psů na malém prostoru, tak říká, že nám to tu nějak houstne a já plácla, že atmosféra :mrgreen:. Tak to mi šéf řekl, že teda dneska jedeš :mrgreen:. Takže pro mě bezvýznamné kraviny, ale on si to někdo fakt kolikrát může vzít blbě a poslední dobou jsem samá perla :mrgreen:. Nejsem zakladatelka, takže nám napiš, co plácáš ty, ať v tom nejsem sama :mrgreen: Mě to vždycky dojde až potom, co jsem to vlastně řekla a že to mohlo vyznít drze..ale nenaděláš nic, mlčet furt také nejde :D
@minoe píše:
To je slabota, napiš co říkáš při sexu :D

Musím se přiznat, že jsem taky čekala něco víc :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
27.10.15 18:38
@Luminel píše:
Taky se mi někdy zadaří, tuhle jsem kamarádce nad její starou (hroznou) fotkou řekla, že stárne do krásy a ještě pár let a bude třeba fakt hezká. Už jak jsem byla v půlce věty tak bych si nafackovala. :oops:

Noo, tak to už silnější káva :lol: Snad máš kamarádku splachovací.

• Citovat
  • Upravit
4000
27.10.15 18:39
@Samantha9 píše:
@minoe Já už nesexovala ani nepamatuju :mrgreen: :mrgreen:

:D jakto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
27.10.15 18:41

@Pajaxxx Lidi sice nekoušou, ale taky se berou hodně vážně a kor v práci je lepší si dávat bacha - ale to není můj případ :D. Ono určitá taktnost by zase měla být, ale někdy to prostě nechtěně ujede. U mojeho v práci to jsou třeba jiné levly. Poslední historka je, že se jedna chlubila, že už jí roste bříško (je těhotná) a druhá na ní - tys měla břicho prosimtě dycky :mrgreen: To už je na můj vkus moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
27.10.15 18:42

@minoe Já ti nevím, nějak není chuť či co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie