Jsem netaktní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
28.10.15 10:14

@Samantha9 Tak na pohřbu mého dědy jsem se začala taky smát a nešlo to zastavit. :oops: Bylo mi ale 9 let. Jak končil pohřeb, stála jsem vedle svého stejně starého bratrance a když nám přišli kondolovat, tak jsme měli oba záchvat smíchu. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.10.15 22:03
@Markéta80 píše:
@Samantha9 to já mam taky, začnu se smát kdy se to nehodí. naposled manžel něco sundaval a začali mu padat věci na hlavu a mě to přišlo vtipný :oops:, někde zakopnul, nadával a já se směju :mrgreen: ale já tohle měla už ve škole, učitelka co vše mam blbě a já se usmívala :mrgreen: :mrgreen:

Ale tak tak to taky není nic hroznýho, taky by mi přišlo vtipné, pokud něco někomu padá na hlavu, pokud teda není evidentní, že ho to zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.10.15 22:04
@Samantha9 píše:
Ona ta netaktnost není kolikrát jen o slovech. Zvažuju, jestli to tady vůbec veřejně zveřejnit, co jsem za exota, ale to prostě samo.. :mrgreen: Já třeba dostávám záchvaty smíchu v těch naprosto nejnevhodnějších situacích a to jednou na mé svatbě, což jsem myslela, že mě vyhodí a co bylo horší, tak 2× na pohřbu - strýce a pradědy. To si nikdo naštěstí nevšiml, páč jsem se to ovládla a dusila se potichu, ale ten stav byl teda příšerný, když víš, že se nesmíš smát, nevíš hlavně ani čemu se směješ a nejde to zastavit. No a co asi nikdo nepochopí..Praděda umřel, když mi bylo cca 13 no a pak jsme jeli do stejného města za dědečkem a já se tatky zeptala, jestli se zastavíme i za pradědou..samože ne na hřbitově, ale doma..Já na to úplně zapomněla, že umřel :mrgreen:. Tatka to tehdá nemohl pochopit, ale dneska už to bere v pohodě a smějeme se tomu..no co k tomu dodat, že? :mrgreen:

Jo, tak tohle už je známka punku :pankac: :mrgreen: ale tak seš dobrá, že to na tom pohřbu ovládla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
28.10.15 23:45

Taky sem se málem na pohřbu smala, ale podle mě je to stresem a každý se vyrovnává jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.10.15 20:50

@Luminel No to je fakt příšerný :mrgreen: Chudák kámoška! Kamarádí ještě s Tebou? Mě by si tím úplně odrovnala a v životě bych na tuhle hlášku nezapomněla. Fakt smrťák. Je zajímavý, žes to neřekla ve špatném úmyslu, já měla za to, že tyhle věci se vždycky říkají promyšleně s cílem ublížit dotyčnému. Tak na jednu stranu je úleva slyšet, že to tak nemusí být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí