Jsem netaktní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1375
27.10.15 19:27
@Tunrida píše:
@SlecnaSally Jo, tak tohle je fakt netaktní. Tady z maminky si, holky, vezměte příklad, jak se to dělá pořádně :lol:

njn, když my jsme netaktní nezáměrně, kdežto paní maminka je asi taková nátura :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
27.10.15 19:31

Holky pobavili jste mě, hlavně „@dandysek“ :mrgreen:
Občas mi také vypne zdravý rozum a plácnu nějaké moudro a po užaslém výrazu protistrany s epustím do vysvětlování, jakže jsem to původně myslela a to je potom teprve šlamastika :roll: Takže po občas pronesené perle stisknu rty pevně k sobě a nepustím, raději 8)

Příspěvek upraven 27.10.15 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.10.15 19:32
@dandysek píše:
Taky se přidám, perlím vždycky jen v práci a z 99% jen před vedoucím a neumím s tím pracovat - ještě dodám, že vedoucí se mi nelíbí, nijak mě nepřitahuje, což mi okolí nevěří, protože se vždycky ztrapním tak, jako kdybych byla zamilovaná puberťačka.
  • například jsem omylem vylila pití - energeťák, zrovna u té louže sedím a utírám to, nade mnou najednou šéf a prý co se stalo. Odpovídám, že mám prostě své dny (původně jsem chtěla říct, že nemám nejlepší den nebo tak něco)
  • potkal mě na kuřácké pauze, on nekuřák. Jeho věta, že mi (myšleno jako ženě všeobecně) cigareta nesluší, moje odpověď, že má doma ženu, tak ať se na mě nedívá.. to bych se v pr*eli viděla
  • bylo léto, vedro k padnutí, já modré triko, kraťasy a místo pracovní obuvi modré crocsy. Řekl mi, že se mu moje obutí moc nelíbí a já lážo plážo, že mě jo, že ladím. V tu chvílimi vůbec nedošlo, že to měla být výtka a ne konverzace na téma „modrá barva“
Pako, no, už to došlo tak daleko, že jsem z něj celá nervózní, sotva ho vidím a mám strach už předem, co zase plácnu. O tom, že jsem u obyčejnýho rozhovoru rudá jako rak a zpocená až na zadku, ani nemluvím :oops:

To první - mírnej trapas, ale ty druhé dvě hlášky - no pohoda, co je na tom netaktního? :nevim: Vysí. rali blbejma kecama oba dva, tak jsi je utřela, no :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.10.15 19:37
@Markéta80 píše:
to byla spíš sranda ne :mrgreen:. To já jednou udělala ostudu, potkala jsme známou a říkam jí ty vypadáš jak smrt a ona že před pár dny jí umřel manžel :oops: :oops:, to už se zachránit nedalo :jazyk:

Tak tohle je asi nejhorší trapas, co tu padl. Blbý, no :think:
Ale jinak co tu píšete - slabota. A paní maminka v cukrárně a restauraci - prostě jen upřímnej zákazník :nevim: Tvl, asi bych se nad sebou měla zamyslet :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
27.10.15 19:47

Teď to slíznu, ale žádný z příspěvků mi nepřipadá netaktní ani vtipný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
27.10.15 20:01

Docela se bavím…mám taky svou trochu do mlýna. Mám kamarádku, která je supr, vtipná, co slovo to perla. Ale někdy to mluví rychleji, než myslí a ne vždy je vtip pochopen.
př.: Paní po těžké opraci a transplantaci kusu kůže přes celý týl…sestřiko, jak vypadám?
Kamarádka: Na to, že máte na hlavě kýtu, výborně!
Jestli to tady teď čte, asi mě zabije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
27.10.15 20:09

@Gina108 blbý to bylo no, ale kdo tohle mohl tušit :jazyk:. Tohle už zachránit nešlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
27.10.15 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
27.10.15 21:01

Kamarad mel psa, takoveho nezmara. Jednou jsem ho potkala a hlasim. „Tak co Judyna, jeste zije?“ Odpovedel. „Ne, vcera umrela.“ Taky uz jsem nemela co dodat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.15 21:03

No blbý je, že ta kamarádka měla ty děti s sebou :oops:

A to byl ještě z těch lepších.

Třeba několik let zpět si mi táta stěžoval, že sestra má hroznou pubertu a neví co s ní. Už přesně nevím, o co šlo, ale co jsem mu odpověděla, to si pamatuju úplně přesně. Řekla jsem: No jo, to jsou geny, místo toho abych řekla něco ve smyslu: že to stejně nemůže moc ovlivnit, protože to je vliv okolí :roll: Atd…

• Citovat
  • Upravit
935
28.10.15 00:49

Me se take stalo neco podobneho minuly tyden, vystupovala jsem ze supersportu a majiteli rekla, ze to neni nic pro starouse :mrgreen:…samozrejme auto za 12mega si ve dvaceti neporidite, ale oba jsme to vzali s humorem a pratelstvi stale trva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
28.10.15 00:51

Nebo take netaktne davam v domacnosti svemu partnerovi vsechno vysoko, jelikoz jsem vyssi asi o 15cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
28.10.15 02:14
@Markéta80 píše:
to byla spíš sranda ne :mrgreen:. To já jednou udělala ostudu, potkala jsme známou a říkam jí ty vypadáš jak smrt a ona že před pár dny jí umřel manžel :oops: :oops:, to už se zachránit nedalo :jazyk:

no ty vole :lol: není vtipná její situace, ale prostě tak jako.. chápete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
28.10.15 07:54

Ona ta netaktnost není kolikrát jen o slovech. Zvažuju, jestli to tady vůbec veřejně zveřejnit, co jsem za exota, ale to prostě samo.. :mrgreen: Já třeba dostávám záchvaty smíchu v těch naprosto nejnevhodnějších situacích a to jednou na mé svatbě, což jsem myslela, že mě vyhodí a co bylo horší, tak 2× na pohřbu - strýce a pradědy. To si nikdo naštěstí nevšiml, páč jsem se to ovládla a dusila se potichu, ale ten stav byl teda příšerný, když víš, že se nesmíš smát, nevíš hlavně ani čemu se směješ a nejde to zastavit. No a co asi nikdo nepochopí..Praděda umřel, když mi bylo cca 13 no a pak jsme jeli do stejného města za dědečkem a já se tatky zeptala, jestli se zastavíme i za pradědou..samože ne na hřbitově, ale doma..Já na to úplně zapomněla, že umřel :mrgreen:. Tatka to tehdá nemohl pochopit, ale dneska už to bere v pohodě a smějeme se tomu..no co k tomu dodat, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
28.10.15 08:56

@Samantha9 to já mam taky, začnu se smát kdy se to nehodí. naposled manžel něco sundaval a začali mu padat věci na hlavu a mě to přišlo vtipný :oops:, někde zakopnul, nadával a já se směju :mrgreen: ale já tohle měla už ve škole, učitelka co vše mam blbě a já se usmívala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí