Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Samantha9
já si pamatuju když jsem ještě byla v práci tak vedoucí že byhc si měla dojít do skladu vyfasovat nové boty a já řekla že to nemá už cenu že doufam že už brzo otěhotnim a zmizim
![]()
@Gina108
řvu smíchy, jako to bych asi nevěděla, jak se v té chvíli tvářit ![]()
@Samantha9 píše:
@Tunrida Holky fakt slabota jo?To se mi ulevilo, já si to pak v duchu celý den vyčítala, co jsem to vlastně plácla
tohle, vlastně všechno, co padlo tady v diskuzi, jsou spíš žertovné narážky ve stylu být rádoby vtipný apod. I ten příklad zakladatelky není zas tak hrozný.
Já jsem čekala, že ze sebe rýpavé, urážlivé, nemístné, sprosté apod. narážky za účelem toho druhýho fakt shodit nebo že reaguje špatně na nějakou vážnou situaci nebo že jenom znemožní sebe. Tohle jsou spíš prkotiny ![]()
@Tunrida jako já ani nechci být vtipná, ze mě to prostě vypadne ani nevím jak a pak se sama nad sebou nestačím divit. Jinak nejsem záměrně rýpavá nebo že bych někoho chtěla urážet a podobně, na to jsem moc hodná
a když to tak vyzní, jsem v tom naprosto nevinně ![]()
Jsem na tom stejně… Dřív mluvím než myslím a občas to jsou fakt perly. A přesně, není to o rýpavosti, to já vůbec nejsem, jen to prostě nedomyslím a teprve až třeba vidím následky, tak mi to dojde.
![]()
@Samantha9 píše:
@Pajaxxx Lidi sice nekoušou, ale taky se berou hodně vážně a kor v práci je lepší si dávat bacha - ale to není můj případ. Ono určitá taktnost by zase měla být, ale někdy to prostě nechtěně ujede. U mojeho v práci to jsou třeba jiné levly. Poslední historka je, že se jedna chlubila, že už jí roste bříško (je těhotná) a druhá na ní - tys měla břicho prosimtě dycky
To už je na můj vkus moc
ne to je docela vtipné
když je někdo vztahovačný a urážlivý - jeho problém. Trošku reality do toho. Ale uznávám, že v pracovním prostředí člověk naráží na různa individua, která tě pomluví za špatný pohled. Když si ale vybuduješ image - že jsi prostě taková trošku přímější, budou tě tolerovat a tobě se bude líp dýchat.
@Gina108 píše:Mně kámoška tuhle chválila šaty a řekla: „Jsou moc pěkný a schovaj ti břicho.“
![]()
![]()
![]()
Se tady směju, že jsem to musela přečíst i manželovi, díky za zpestření večera
![]()
Taky se přidám, perlím vždycky jen v práci a z 99% jen před vedoucím a neumím s tím pracovat - ještě dodám, že vedoucí se mi nelíbí, nijak mě nepřitahuje, což mi okolí nevěří, protože se vždycky ztrapním tak, jako kdybych byla zamilovaná puberťačka.
Pako, no, už to došlo tak daleko, že jsem z něj celá nervózní, sotva ho vidím a mám strach už předem, co zase plácnu. O tom, že jsem u obyčejnýho rozhovoru rudá jako rak a zpocená až na zadku, ani nemluvím ![]()
Na to je expert moje mamka..
Byly jsme na obědě a já měla jídlo, které bylo dost průměrné. Přišla za ní servírka a řekla jí, že z meníčka už mají jen to, co mám já a moje mamka se na to jídlo podívala a hodila takovej zhnusenej obličej, že jsem se zastyděla ![]()
Nebo jdeme do cukrárny, která krachuje a mamka mi řekne polohlasem, příště pujdeme do té cukrárny u města…pak také prodavačce říkala, jak mají zákusky drahé a že by měla zlevnit…
No podle mě se tyhle řeči nehodí ![]()
Známí k nám přišli na kafe, před tím byli na nĕjaké svatbĕ, což jsem nevĕdĕla a hned jsem se nahlas divila, jestli se jako do gala hodili kvůli nám?
![]()
Oni (z legrace), že jo. Já, že to nemuseli. Že my taky nejsme kvůlli nim do gala. A zeptala jsem se jich, jestli nebyli na pohřbu?
Oni, že ne. A já, fakt? ![]()
A potom cca za hoďku jsem se jich opĕt zeptala. Fakt jste nebyli na pohřbu?
![]()
No prostĕ jsem taky netaktní trapka XD
(na můj vkus byli až moc černĕ oblečení)
![]()
@SlecnaSally Jo, tak tohle je fakt netaktní. Tady z maminky si, holky, vezměte příklad, jak se to dělá pořádně ![]()
@Samantha9 jo, díky, to jsem pobavila víc lidí
Já chápu, že to vypadá tak, že toho chlapa balím, uznávám, že má svoje charizma a je to fajn člověk, ale nic víc v tom není, bohužel si ale neumím pomoct a vždycky se takhle ztrapním. Problém je v tom, že si tímhle trochu zavírám dveře k postupu, působím jako totální střevo a nedozrálej puberťák, přitom bych měla tolik nápadů jak a co zlepšovat
Třeba z toho „vyrostu“
Na druhou stranu snad vedoucí pochopil, že jsem člověk veskrze upřímnej a díky těmhle mým extempóre řeším jakýkoliv problémy přímo s ním a ne s mým přímým nadřízeným, což je taky výhoda ![]()