Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, mám problém s tím že jsem pořád unavená. Ještě před rokem jsem lítala všude možně po akcích, spát jsem chodila klidně až v 1 ráno a to do práce vstávám v 5. Asi před půl rokem se to všechno nějak změnilo. Jsem pořád unavená, většinou kolem 10-11 večer usnu, večer už ani nikam nechodím protože se mi chce spát. Do práce se mi vstává velice špatně. Když přijdu domů z práce kolem 4 hodiny odpoledne, jsem ráda že si můžu chvilku lehnout a nic nedělat. A co teprve víkendy, ty jsem vždycky propařila až do rána, nyní si jdu v 11 lehnout protože už padám na hubu. A celkově jsem prostě taková skleslá, z ničeho nemám pořádně radost, pořád jen myslím na to že kdybych byla jako dřív, mohla jsem někam jít a užít si nějakou pořádnou akci, ale prostě přes tu únavu to nedám. Jako bych úplně ztratila radost ze života
a to mám skvělého chlapa, dobrou práci, pěkný byt…nevím co to semnou je, dřív jsem byla hrozně akční a teď vůbec, a to je mi 21, měla bych si ten život pořádně užívat a ne se zahrabat doma v posteli
nevíte někdo jak se s tímhle poprat?
@juliettee zajdi si k doktorce, udela ti vysetreni z krve. Kamaradka byla taky porad unavena, nakonec ji zjistili problemy se stitnou zlazou.
Taky bych šla k doktorce na krev, já to měla taky, nakonec jsem měla nějaký problém s játry. Dostala jsem léky, a za 2 měsíce to bylo o něčem úplně jiném!-)
Nejsi v tom?
asi potrebujes dospat to litani po nocich pred tim, nebo jarni unava, x veci hele, s doktorkou souhlasim, ale doufam ze te posle domu s Ceckem a bude ok. Nezmenila jsi svuj zivotni styl nejak razantne? Nebo nejaky problemy v rodine atd? X faktoru, ja byla workoholik a litala jsem taky vsude mozne, spanek na 5h mi stacil ale pak jsem treba mesic prospala, preslo to, na vysetreni jsem nesla
@Makronka222 v tom nejsem, nebo bych aspoň neměla být, pro jistotu udělám test
životní styl jsem nezměnila, spíš se mi změnil nedobrovolně kvůli té únavě. Problémy v rodině nemám, vše je vlastně v pohodě, ale je fakt že se někdy zbytečně stresuji kvůli blbinám, to tomu asi taky moc nepřidá ![]()
@juliettee A vstáváš v 5 ráno už dlouho? Já jsem na tom stejně jako ty, akorát já vím že to je tím že jsem změnila práci a vstávám ve 4 ráno a to je pro mě strašná darda ![]()
No kdybys byla půl roku těhotná, tak by sis toho snad všimla. taky bych zašla na krev. může ti jednoduše jen něco chybět.
@Anikaa02 no už to budou dva roky co vstávám v 5 do práce. ve 4 bych to nedala
![]()
@Verun83 jo to teda doufám že bych si toho všimla
na tu krev si zajdu, aspoň budu vědět na čem jsem
Ja necetla, ze uz to je pul roku, pardon, to by si bricha mozna vsimla no
![]()
@Makronka222 v pohodě
no kdo ví, abych za pár měsíců nerodila
![]()
@juliettee Tak tím to asi nebude no
No jako taky to už ke konci týdne nedávám a chodím spát třeba v 8
ale tak já dojíždím hodinu busem takže se vyspím ještě v buse hodinku tam a hodinku domu
Minule jsem byla tak vyždímaná že jsem jela málem zpátky domu ![]()
@Anikaa02 já to mám busem tak 20 minut, to se moc nevyspím
i když občas se mi povede si zdřímnout…jako je mi 21, ale mám pocit že i moje babička je víc akční než já ![]()
Štítná žláza nebo i nedostatek železa. Nejdřív bych si nechala udělat ten krevní obraz a pak až pátrala dál.