Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@marfra tak to je dobře že jsi ok, na prohlídky nechodím, ale asi bych měla začít
@juliettee Hmmm
začínám mít podezření že jsou fakt všichni stejní
No však jo, když má ten můj takovéhle podivné choutky kecat mi do veření tak se ho zeptám,, a ty si někdy tu omáčku už vařil,, jeho odpogvěd je vždy ne
takže mi do toho kecat přestane.
Pak mi ještě vysvětloval jak se pere ![]()
@juliettee píše:
@marfra tak to je dobře že jsi ok, na prohlídky nechodím, ale asi bych měla začít
no tak normalne zajdi za svou obvodni, rekni ze chces preventivni prohlidku, vypise ti papiry na krev a na ekg, az budes mit z obojiho vysledky, tak k ni zajdes, udela ti dalsi vysetreni jako tlak apod. Rekni ji i o te unave, treba ti pak na tu krev pripise jeste dalsi odbery na nejake dalsi veci.
@Anikaa02
mě zase vysvětloval jak mám vytírat podlahy, nakonec usoudil že to neumím tak to dělá sám
taky mu vždycky řeknu, když mi kecá do vaření, ať si vezme zástěru a že mu to mile ráda přenechám, to ho umlčí nejlíp
a jak se teda podle něj pere? ![]()
@marfra tak jo, díky, na prohlídce jsem už nějakej ten rok nebyla, doufám že mi to dopadne dobře.
@juliettee Hele tam jde o to kolik se tam leje aviváže a pracího prášku… protože z technického hlediska a financí tam toho leju zbytečně hodně stačila by určitě polovina
a pak už se jen ptá a proč tohle prádlo dáváš na 60? a tohle dáváš na 40? a neměla by si tohle dát na 90? aby se to pořádně vyvařilo
On by totiž všechno vyvářel a dávál na 90
to by nám z toho prádla asi moc nezbylo ![]()
@Anikaa02 jo tak to mi taky řekl, ať dávám všechno na 90, že to se prý nejlíp vypere…po tom co mi tohle řekl ho k pračce nepouštím radši
a já zase dávám prášku a aviváže málo podle něj, a to tam dávám ještě víc než bych tam měla dávat
nevim kolik by tam toho chtěl lejt ![]()
@juliettee Jo přesně nejlíp se to vypere ne
a já no tak když myslíš…
Tak přeci jen máme jiného chlapa
ten můj by na aviváží a pracím prášku šetřil ten tvuj utrácel ![]()
@marfra píše:
no tak normalne zajdi za svou obvodni, rekni ze chces preventivni prohlidku, vypise ti papiry na krev a na ekg, az budes mit z obojiho vysledky, tak k ni zajdes, udela ti dalsi vysetreni jako tlak apod. Rekni ji i o te unave, treba ti pak na tu krev pripise jeste dalsi odbery na nejake dalsi veci.
Ahoj, vím, že to bude znít možná divně, ale kamarádka to taky takhle měla a vyřešilo se to tím, že si vzala Wurm-Ex. Je to v podstatě na zbavení se parazitů, tvrdí, že jí to pomohlo a navíc se zbavily i dlouho přetrvávající rýmečky. Můžeš to mít z domácích mazlíčků, nebo i třeba ze špatně umytého ovoce/zeleniny.
@juliettee Rozhodně není od věci zajít si k doktorce a udělat si třeba krevní obraz, ať vidíš co ti třeba chybí za látky. Ale možná je to i v životním stylu - cvičení, STRAVA! (omezit sladkosti, smažená jídla a celkově vysoce zpracované potraviny) a třeba zkusit i nějaké doplnky stravy. Já teda mám na lepší spánek (a celkově proti denní únavě) osvědčený hořčík. To můžeš zařadit každopádně. Navíc pokud cvičíš, tak to pomáhá i pro regeneraci svalů. ![]()
@JarkaX90 Odpovídáš na diskuzi 2016. Zakladatelka určitě má problém vyřešený.
@JarkaX90 píše:
@juliettee Rozhodně není od věci zajít si k doktorce a udělat si třeba krevní obraz, ať vidíš co ti třeba chybí za látky. Ale možná je to i v životním stylu - cvičení, STRAVA! (omezit sladkosti, smažená jídla a celkově vysoce zpracované potraviny) a třeba zkusit i nějaké doplnky stravy. Já teda mám na lepší spánek (a celkově proti denní únavě) osvědčený hořčík. To můžeš zařadit každopádně. Navíc pokud cvičíš, tak to pomáhá i pro regeneraci svalů.
Diskuze je z roku 2016.
Zakladatelka po letech problém určitě vyřešila.
@Evkad píše:
@JarkaX90 Odpovídáš na diskuzi 2016. Zakladatelka určitě má problém vyřešený.
Ráno tu taky jedna osoba spamovala staré diskuze.