Jsem neustále unavená a nemám radost ze života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4330
10.3.16 09:40

@juliettee Mě je 22 a pocit je stejný :D ale vím že moje bábi má to štěstí a můžře si chrnět klidně do 12 :D :D Spí teda tak do 9, ale stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.3.16 09:43

@Anikaa02 bábi taky může spát dlouho, ale je už v 7 vzhůru a musí něco dělat, protože se nudí. Vaří, okopává zahradu, chodí se psem, ona je strašně akční, tu asi nepřekoná nikdo :mrgreen: a kdyby to aspoň dělala postupně, ale ona dělá tisíc věcí zaráz a pak se diví že jí uteče polívka, nebo spálí buchtu a tak bych mohla pokračovat :mrgreen: :mrgreen: prostě nejlepší babička :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4330
10.3.16 09:45

@juliettee Jééé tak ta je hustá :) Tak to moje bábi je oproti ní strašnej lenoch :D!! A já teda taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.3.16 09:47

@Anikaa02 je hustá, samozřejmě to všechno stihne sprostě okomentovat, no máme z ní vždycky dost :mrgreen: jinak já jako takhle lenoch nejsem, chtěla bych něco dělat ale ta únava mě děsně omezuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4330
10.3.16 09:49

@juliettee No to jo, ta je opravdu skvělá :) Hele já přijedu z práce ve 4 dojdu na hodku a půl se psem ( totální zabíják času ) ale zase si na té procházce odpočinu :) a pak uvařim někdy i upeču poklidím a je 8 večer a jsem mrtvá :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.3.16 09:53

@Anikaa02 já přijedu taky kolem 4, taky jdu se psem, někdy jde přítel, podle toho kdo přijede dřív z práce. Uvařím, u toho kouknu na telku :D pak taky uklidím (hlavně ten bordel v kuchyni..moje vaření=výbuch atomovky :mrgreen: ), no pak se osprchuju a jdu si lehnout taky úplně hotová :lol: jindy bych šla ještě pařit nebo aspon někam ven, teď to nějak nejde sakra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.16 09:53

Předchozí životní styl si vybírá svou daň. Zajdi k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.3.16 09:55

@SlečnaVeStínu to snad nee, já doufám že se k tomu ještě někdy vrátím, nebaví mě to doma :think: :) k lékaři si určitě zajdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4330
10.3.16 09:56

@juliettee No právě hele a mě se třeba kolikrát tak strašně nikam nechce ( třeba jen na kafe s kámoškou ) ale prostě neeee přijdu domu v 9 ráno nebudu moc vstávat. Faktem je že jsem poslední dobou docela zavřená doma, ale až najdeme něco blíž k Praze tak už to snad bude lepší :) Vaření/výbuch atomovky, už nemám :D odmejvám si od té doby co mě jednou přítel viděl při vaření a řekl mi at radši nevařim že ten bordel je hroznej :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.3.16 10:00

@Anikaa02 přítel se mi do vaření radši nemontuje protože by dostal pánví po hlavě, já jak jsem v tom zápalu tak se neznám :pocitac: :mrgreen: jako když někam mám jít tak se mi chce i nechce..chce se mi protože miluju když si můžu někam jít sednout s holkama, ale nechce se mi protože jsem unavená :mrgreen: a jinak taky bydlíme kousek od města tak se mi ještě nechce dojíždět, ale to nějak přežívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
10.3.16 10:01
@juliettee píše:
Ahoj holky, mám problém s tím že jsem pořád unavená. Ještě před rokem jsem lítala všude možně po akcích, spát jsem chodila klidně až v 1 ráno a to do práce vstávám v 5. Asi před půl rokem se to všechno nějak změnilo. Jsem pořád unavená, většinou kolem 10-11 večer usnu, večer už ani nikam nechodím protože se mi chce spát. Do práce se mi vstává velice špatně. Když přijdu domů z práce kolem 4 hodiny odpoledne, jsem ráda že si můžu chvilku lehnout a nic nedělat. A co teprve víkendy, ty jsem vždycky propařila až do rána, nyní si jdu v 11 lehnout protože už padám na hubu. A celkově jsem prostě taková skleslá, z ničeho nemám pořádně radost, pořád jen myslím na to že kdybych byla jako dřív, mohla jsem někam jít a užít si nějakou pořádnou akci, ale prostě přes tu únavu to nedám. Jako bych úplně ztratila radost ze života :nevim: a to mám skvělého chlapa, dobrou práci, pěkný byt…nevím co to semnou je, dřív jsem byla hrozně akční a teď vůbec, a to je mi 21, měla bych si ten život pořádně užívat a ne se zahrabat doma v posteli :cert: nevíte někdo jak se s tímhle poprat?

Jak se stravujes? Ja prestala jist sladke a zacala jist zdrave a mam mnohem vic energie nez driv a to mam ted dite. Jinak si nech zkontrolovat zelezo a stitnou zlazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.3.16 10:02

@blumen díky za radu, sladké jím, miluju čokoládu, ale už jsem přemýšlela že sladké nebudu jíst, protože chci shodit nějaký to kilečko ;) takže od zítřka nejspíš začnu :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4330
10.3.16 10:04

@juliettee Tak to je dobrý, takže ty si ve stavu kdy se ti ven chce, ale nechce :D No to už mě přešlo a kompletně se mi nechce :D No po příteli jsem jednou hodila vařečku ( ze srandy ) když se ze mě snažil vydolovat proč se do omáček jako základ dává cibule a jak by ta omáčka chutnala bez cibule :D po půl hodině jsem neměla argumentů a vařečka letěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
10.3.16 10:09

@juliettee chodis na preventivku? jednou za 2 roky na ni mas narok. Tak si zajdi k doktorce, ze chce preventivku, je v tom i vysetreni z krve vc. stitne zlazy. Ja byla asi pred pul rokem, nastesti vse ok.

Příspěvek upraven 10.03.16 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
10.3.16 10:09

@Anikaa02 nemáš mího chlapa? 8o ten taky jednou cosi krákal o cibuli v omáčce :mrgreen: poučoval mě do které omáčky mám dávat cibuli a do které ne, pak že v některé omáčce by byla dobrá rozmixovaná a z nějaké omáčky už ji mám rovnou scedit 8o jako já jsem nestačila zírat co vymyslel za bludy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí