Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@juliettee Mě je 22 a pocit je stejný
ale vím že moje bábi má to štěstí a můžře si chrnět klidně do 12
Spí teda tak do 9, ale stejně ![]()
@Anikaa02 bábi taky může spát dlouho, ale je už v 7 vzhůru a musí něco dělat, protože se nudí. Vaří, okopává zahradu, chodí se psem, ona je strašně akční, tu asi nepřekoná nikdo
a kdyby to aspoň dělala postupně, ale ona dělá tisíc věcí zaráz a pak se diví že jí uteče polívka, nebo spálí buchtu a tak bych mohla pokračovat
prostě nejlepší babička
![]()
@juliettee Jééé tak ta je hustá
Tak to moje bábi je oproti ní strašnej lenoch
!! A já teda taky ![]()
@Anikaa02 je hustá, samozřejmě to všechno stihne sprostě okomentovat, no máme z ní vždycky dost
jinak já jako takhle lenoch nejsem, chtěla bych něco dělat ale ta únava mě děsně omezuje ![]()
@juliettee No to jo, ta je opravdu skvělá
Hele já přijedu z práce ve 4 dojdu na hodku a půl se psem ( totální zabíják času ) ale zase si na té procházce odpočinu
a pak uvařim někdy i upeču poklidím a je 8 večer a jsem mrtvá
![]()
@Anikaa02 já přijedu taky kolem 4, taky jdu se psem, někdy jde přítel, podle toho kdo přijede dřív z práce. Uvařím, u toho kouknu na telku
pak taky uklidím (hlavně ten bordel v kuchyni..moje vaření=výbuch atomovky
), no pak se osprchuju a jdu si lehnout taky úplně hotová
jindy bych šla ještě pařit nebo aspon někam ven, teď to nějak nejde sakra ![]()
@SlečnaVeStínu to snad nee, já doufám že se k tomu ještě někdy vrátím, nebaví mě to doma
k lékaři si určitě zajdu ![]()
@juliettee No právě hele a mě se třeba kolikrát tak strašně nikam nechce ( třeba jen na kafe s kámoškou ) ale prostě neeee přijdu domu v 9 ráno nebudu moc vstávat. Faktem je že jsem poslední dobou docela zavřená doma, ale až najdeme něco blíž k Praze tak už to snad bude lepší
Vaření/výbuch atomovky, už nemám
odmejvám si od té doby co mě jednou přítel viděl při vaření a řekl mi at radši nevařim že ten bordel je hroznej
![]()
@Anikaa02 přítel se mi do vaření radši nemontuje protože by dostal pánví po hlavě, já jak jsem v tom zápalu tak se neznám
jako když někam mám jít tak se mi chce i nechce..chce se mi protože miluju když si můžu někam jít sednout s holkama, ale nechce se mi protože jsem unavená
a jinak taky bydlíme kousek od města tak se mi ještě nechce dojíždět, ale to nějak přežívám ![]()
@juliettee píše:
Ahoj holky, mám problém s tím že jsem pořád unavená. Ještě před rokem jsem lítala všude možně po akcích, spát jsem chodila klidně až v 1 ráno a to do práce vstávám v 5. Asi před půl rokem se to všechno nějak změnilo. Jsem pořád unavená, většinou kolem 10-11 večer usnu, večer už ani nikam nechodím protože se mi chce spát. Do práce se mi vstává velice špatně. Když přijdu domů z práce kolem 4 hodiny odpoledne, jsem ráda že si můžu chvilku lehnout a nic nedělat. A co teprve víkendy, ty jsem vždycky propařila až do rána, nyní si jdu v 11 lehnout protože už padám na hubu. A celkově jsem prostě taková skleslá, z ničeho nemám pořádně radost, pořád jen myslím na to že kdybych byla jako dřív, mohla jsem někam jít a užít si nějakou pořádnou akci, ale prostě přes tu únavu to nedám. Jako bych úplně ztratila radost ze životaa to mám skvělého chlapa, dobrou práci, pěkný byt…nevím co to semnou je, dřív jsem byla hrozně akční a teď vůbec, a to je mi 21, měla bych si ten život pořádně užívat a ne se zahrabat doma v posteli
nevíte někdo jak se s tímhle poprat?
Jak se stravujes? Ja prestala jist sladke a zacala jist zdrave a mam mnohem vic energie nez driv a to mam ted dite. Jinak si nech zkontrolovat zelezo a stitnou zlazu.
@blumen díky za radu, sladké jím, miluju čokoládu, ale už jsem přemýšlela že sladké nebudu jíst, protože chci shodit nějaký to kilečko
takže od zítřka nejspíš začnu
![]()
@juliettee Tak to je dobrý, takže ty si ve stavu kdy se ti ven chce, ale nechce
No to už mě přešlo a kompletně se mi nechce
No po příteli jsem jednou hodila vařečku ( ze srandy ) když se ze mě snažil vydolovat proč se do omáček jako základ dává cibule a jak by ta omáčka chutnala bez cibule
po půl hodině jsem neměla argumentů a vařečka letěla ![]()
@juliettee chodis na preventivku? jednou za 2 roky na ni mas narok. Tak si zajdi k doktorce, ze chce preventivku, je v tom i vysetreni z krve vc. stitne zlazy. Ja byla asi pred pul rokem, nastesti vse ok.
Příspěvek upraven 10.03.16 v 10:11
@Anikaa02 nemáš mího chlapa?
ten taky jednou cosi krákal o cibuli v omáčce
poučoval mě do které omáčky mám dávat cibuli a do které ne, pak že v některé omáčce by byla dobrá rozmixovaná a z nějaké omáčky už ji mám rovnou scedit
jako já jsem nestačila zírat co vymyslel za bludy ![]()