Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Jsem delší dobu sama. A míry 90/60/90 nemám.
Už několikrát jsem masturbovala u webky na seznamce, kde si pánové leštily své chlouby. Možná mě to vzrušuje víc než samotný styk u kterého orgasmu nikdy nedosáhnu.Včera na toto téma padla diskuse na obědě a všechny kolegyně tohle jednoznačně odsoudily. Já nepřiznala, že se mi to líbí, ale překvapila mě jejich reakce.
Mě se představa toho, že někoho vzrušuji až mu země stojí nebo dokonce stříká moc líbí, jsem jediná?
A proč se s tím musíš chlubit zrovna tady? Mně to nepřijde jako ideální téma hovoru s kolegyněmi. Asi bych se taky koukala rozpačitě.
@Russet píše:
A proč se s tím musíš chlubit zrovna tady? Mně to nepřijde jako ideální téma hovoru s kolegyněmi. Asi bych se taky koukala rozpačitě.
Já se tím nechlubila to téma přišlo od jinud, jen jsem se bála říct jak to mám já…
Začalo to tím že kamarádce na erotické seznamce krom civilní fotky posílali muži i fotku své chlouby a někteří si ho chtěli před ní na webce honit. Mě to přišlo docela vzrušivé, ale raději jsem ani nepípla.
Spis je to divne tema a rikat nahodnym lidem o tom je divne. Kazdy mame neco, nekdo vetsi uchylky, nekdo mensi, ale prece se tim nebudeme chlubit vsude. Ikdyz i to je uchylka a nekoho vzrusuje takhle uvadet do rozpaku lidi. ![]()
@Anonymní píše:
Já se tím nechlubila to téma přišlo od jinud, jen jsem se bála říct jak to mám já…
Začalo to tím že kamarádce na erotické seznamce krom civilní fotky posílali muži i fotku své chlouby a někteří si ho chtěli před ní na webce honit. Mě to přišlo docela vzrušivé, ale raději jsem ani nepípla.
no vida, kazdy zbozi si najde kupce. Sice 95% zen to odsoudi, ale nakonec maji ty fotky pera prece jen u nejake uspech. ![]()
@Anonymní píše:
Už několikrát jsem masturbovala u webky na seznamce, kde si pánové leštily své chlouby. Možná mě to vzrušuje víc než samotný styk u kterého orgasmu nikdy nedosáhnu.Včera na toto téma padla diskuse na obědě a všechny kolegyně tohle jednoznačně odsoudily. Já nepřiznala, že se mi to líbí, ale překvapila mě jejich reakce.
Mě se představa toho, že někoho vzrušuji až mu země stojí nebo dokonce stříká moc líbí, jsem jediná?
Nevím, možná by mě to taky vzrušovalo. Ale strach z odhalení by byl větší. Kryješ si obličej?
Já jsem na seznamkách byla roky. Ale používala jsem je jen na dopisování a potom jsme se scházeli venku osobně. A pokud budu upřímná, to, co popisuješ, mi přijde strašně ubohý, zoufalý. Beru to tak, že tohle dělají jen lidi, kteří jsou neschopný si najít chlapa. A že se k tomu sníží jen naprostí zoufalci. Nepřijde mi normální masturbovat online před úplně cizím chlapem.
Tohle bych udělala jen v případě, že jsem v absolutní finanční krizi a nemám za co koupit dětem jídlo, jinak nikdy. Takže být tebou se tím nikde nechlubím. ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem na seznamkách byla roky. Ale používala jsem je jen na dopisování a potom jsme se scházeli venku osobně. A pokud budu upřímná, to, co popisuješ, mi přijde strašně ubohý, zoufalý. Beru to tak, že tohle dělají jen lidi, kteří jsou neschopný si najít chlapa. A že se k tomu sníží jen naprostí zoufalci. Nepřijde mi normální masturbovat online před úplně cizím chlapem.Tohle bych udělala jen v případě, že jsem v absolutní finanční krizi a nemám za co koupit dětem jídlo, jinak nikdy. Takže být tebou se tím nikde nechlubím.
Já myslím, že za to nemá zaplaceno, ne?
Já s tím zkušenosti nemám, ale zakladatelka z toho, co popisuje, tak dělá dobře hlavně sobě, jí se to líbí.
@Anonymní píše:Ále nepovídej…typuju, že si jí při psaní tohoto příspěvku druhou rukou žmouláš…
Já jsem na seznamkách byla roky. Ale používala jsem je jen na dopisování a potom jsme se scházeli venku osobně. A pokud budu upřímná, to, co popisuješ, mi přijde strašně ubohý, zoufalý. Beru to tak, že tohle dělají jen lidi, kteří jsou neschopný si najít chlapa. A že se k tomu sníží jen naprostí zoufalci. Nepřijde mi normální masturbovat online před úplně cizím chlapem.Tohle bych udělala jen v případě, že jsem v absolutní finanční krizi a nemám za co koupit dětem jídlo, jinak nikdy. Takže být tebou se tím nikde nechlubím.
Prosím tě, vykašli se na světice a dělej, co se ti líbí. Nikomu to neubližuje. Že jsi to nepřiznala, je v pohodě, nikomu do toho nic není.
@ontar ontare, seš kanec 🐗! ❤️️ Nezprovozníme webku? Všechno ti ukážu!
@Anonymní píše:
Jestli Ti to takhle stačí, tak Tvoje věc…
Mě tohle nebaví, bud sex naživo anebo nic, abych dělala chlapům šou zadarmo bez reálného sexu, k tomu nevidím důvod… ![]()
Já mám zase úchylku týkající se něčeho jiného. Spoustu lidí má nějakou. Když nikomu neubližuje, tak je to jedno. Ale ví to o mě jen můj přítel. Rozhodně bych to nikomu jinému neříkala. Jestli jsem divná jsem řešila, tak v 9, 10 letech. Jako starší jsem to brala tak, že je to moje věc.
Už několikrát jsem masturbovala u webky na seznamce, kde si pánové leštily své chlouby. Možná mě to vzrušuje víc než samotný styk u kterého orgasmu nikdy nedosáhnu.
Včera na toto téma padla diskuse na obědě a všechny kolegyně tohle jednoznačně odsoudily. Já nepřiznala, že se mi to líbí, ale překvapila mě jejich reakce.