Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem:-)
Jsem mamca Terez, je mi 32let a mam tri zdrave deti dve holky-nejstarsi Karolina a nejmladsi Zuzanka a prostredni kluk Matyasek..
bydlim v rodinnem domku s manzelem. Momentalne jsem v ocekavani okolo 20 cervna cekame Mariánka
na ktereho se cela rodina moc tesime. A tady mezi vami hledam kamaradku na dopisovani pres e mimino:-) a pokud se tu sejde zajemcu se mnou si dopisovat vice rada bych pondomluve s vami zalozila soukrom. skupinku:-) tot se snad se nekdo najde:-)
@monromdik moc za radu, zapojim se. Chtela sem o sobe dat vedet tak treba. Nekdo ozve
Hoooolka tak takhle moc tváří nepotkáš
je nás tady hafo v různých hodinách tahle diskuse za chvilku „zapadne“ za novými a prd… Zkus si najít maminy se kterými máš něco společného, zapojit se nejdřív do stávajících diskusí apod… takhle s nováčkem se málokdo hned bude pouštět do kdovíjakých rozsáhlých diskusí… přeji mnoho štěstí a snad se ti na emimi bude líbit ![]()
@werunkaw123 diky moc maminky se mi po pridan diskuse ozvaly do soukromych zprav:-) ![]()
Ahojky. Tak na tvém místě bych se zapojila do diskuzí „4 a více dětí“, apod.
![]()
Nahodou me to prijde mile a zni mi to privetive
ja se klido hlasim na dopisovani i kdyz mam cas jen po vecerech
a hledej skupinky na tema s vice detmi - tam uz se da pokecat pekne - vicematky uz si delaj legraci a nejsou tak outlocitny k reseni problemu ![]()
@rézi2
Ahojky teď nevím jestli dřív gratulovat k dětem nebo tě přivítat ![]()
Určitě bych si založila diskuzi s místem bydliště nebo krajem
budeš to mít tak lepší. Myslím, že tu skáčeme každá z diskuze do diskuze a moc dlouho u jedné asi mnoho z nás nevydrží
Tak ti přeju hodně štěstí ať někoho najdeš ![]()
Ahojky, vítám tě tu a přijde mi milé, že jsi se takhle ozvala. Já jsem vlastně taky ještě tak trochu nováček
Určitě tu najdeš plno lidí s kým se dá dobře dopisovat ![]()
@rézi2 Ahojky,taky te vitam mezi nami.
A gratuluji k tolika detem. ![]()