Jsem nováček

996
14.5.14 20:03

jsem nováček

Ahoj vsem:-)
Jsem mamca Terez, je mi 32let a mam tri zdrave deti dve holky-nejstarsi Karolina a nejmladsi Zuzanka a prostredni kluk Matyasek.. :-) bydlim v rodinnem domku s manzelem. Momentalne jsem v ocekavani okolo 20 cervna cekame Mariánka :* :srdce: na ktereho se cela rodina moc tesime. A tady mezi vami hledam kamaradku na dopisovani pres e mimino:-) a pokud se tu sejde zajemcu se mnou si dopisovat vice rada bych pondomluve s vami zalozila soukrom. skupinku:-) tot se snad se nekdo najde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
14.5.14 20:10

@monromdik moc za radu, zapojim se. Chtela sem o sobe dat vedet tak treba. Nekdo ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
14.5.14 20:11

Hoooolka tak takhle moc tváří nepotkáš ;) je nás tady hafo v různých hodinách tahle diskuse za chvilku „zapadne“ za novými a prd… Zkus si najít maminy se kterými máš něco společného, zapojit se nejdřív do stávajících diskusí apod… takhle s nováčkem se málokdo hned bude pouštět do kdovíjakých rozsáhlých diskusí… přeji mnoho štěstí a snad se ti na emimi bude líbit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.5.14 20:17

@werunkaw123 diky moc maminky se mi po pridan diskuse ozvaly do soukromych zprav:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.5.14 20:17

Ahojky. Tak na tvém místě bych se zapojila do diskuzí „4 a více dětí“, apod. :mrgreen: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
14.5.14 20:22

Nahodou me to prijde mile a zni mi to privetive :kytka: ja se klido hlasim na dopisovani i kdyz mam cas jen po vecerech :roll: a hledej skupinky na tema s vice detmi - tam uz se da pokecat pekne - vicematky uz si delaj legraci a nejsou tak outlocitny k reseni problemu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.5.14 20:28

@Measmille dekuji, budu rada..ozvy se klido do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
14.5.14 20:33

@rézi2
Ahojky teď nevím jestli dřív gratulovat k dětem nebo tě přivítat :hug:
Určitě bych si založila diskuzi s místem bydliště nebo krajem ;) budeš to mít tak lepší. Myslím, že tu skáčeme každá z diskuze do diskuze a moc dlouho u jedné asi mnoho z nás nevydrží :D Tak ti přeju hodně štěstí ať někoho najdeš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.5.14 20:35

@aneta.ji diky moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 20:59

Ahojky, vítám tě tu a přijde mi milé, že jsi se takhle ozvala. Já jsem vlastně taky ještě tak trochu nováček :) Určitě tu najdeš plno lidí s kým se dá dobře dopisovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
15.5.14 06:23

@rézi2 Ahojky,taky te vitam mezi nami. :potlesk: A gratuluji k tolika detem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
16.5.14 20:44

@superma dekuju, to me tesi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
16.5.14 20:45
@rézi2 píše:
@superma dekuju, to me tesi:-)
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová