Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevíte někdo jaké jsou pokuty za alkohol? přítel nadýchal 0,69 promile v krvi zatím nevíme kolik bude mít, ale už je to jeho druhý přestupek za to samé..:-( je to asi po 4 letech..nevím jaký by mohl dostat trest, poradíte mi někdo, jsem z toho už snad na prášky..:-( díky za radu…
Když vidím, co se teď děje na silnicích, tak doufám, že dost na to, aby ho to pro příště odradilo. Ale asi to bude pokuta a přijde o řidičák.
@JajinaP seberou mu 7 bodů a může jít až na 3 roky nepodmíněne do vězení, zvlást když je to opakované.
Za me bych mu sebrala ridicak navzdy a nejlip natvrdo sedet, kdyz na poprve ho to nepoucilo ![]()
Promin ale slitovani bych pro nej vazne nemela a doufam ze ani ten kdo ho bude soudit mit nebude
Tedy promiň, ale odebrání průkazu je málo. Já bych mu odebrala na pár let svobodu.
Jo a ještě dodávám, že osobně bych okamžitě odešla od chlapa co si sedá nalitej za volant a k tomu opakovaně.
@JajinaP
No do vězení nepůjde
toho se neboj, že je to podruhý asi tak bude asi i vyšší pokuta, ale nevím jestli je 25000 nebo 50000 maximum. Každopádně tohle nechápu, ne to, že si dá někdo pivo, ale to, že už se mu to jednou vymstilo a udělá to znovu. A teď mě napadá, že snad do 1 promile se to bere ňák jinak, ale nejsem si jistá. ![]()
@JajinaP Tak po 4 letech už se na ten minulý oficiálně nekouká, ale může mít vliv na výši pokuty, jinak minimum je myslím 25 000,– a zabavení řidičáku na půl roku. A zcela upřímně, zrovna tenhle přestupek bych evidovala na furt a při opakování ten řidičák sebrala natrvalo.
Poradit jaký by mohl dostat trest??? to se snad raději ani neptej, klidně bych ti hned poradila ale to by mě pak admini smazali profil a rozbili počítač!!! ![]()
opakovaně sedat za volant opilej… ááá, jak mě ty prsty svrbí…
@quinny píše:
Za me bych mu sebrala ridicak navzdy a nejlip natvrdo sedet, kdyz na poprve ho to nepoucilo
Promin ale slitovani bych pro nej vazne nemela a doufam ze ani ten kdo ho bude soudit mit nebude
@hanča74 Že bys okamžitě od toho chlapa odešla, vůbec ho neznáš a hned tohle? To je moc hezký. Já tohle neuznávám, ani neomlouvám, ale okamžitě napsat tohle by mě nenapadlo.