Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanča74 píše:
Co je přehnané?
Nikdo se tě neptal na to, co bys TY. Dotaz zněl jinak. Tak se laskavě drž otázky ![]()
@Natálka26 tak já jí ale neříkám aby ona odešla. Odešla bych já a za tím si stojím. Chlast za volant nepatří a opakovaně si sedat do auta nalitej je fakt vrchol. A pokud by tvého blízkého člověka zabil někdo co měl promile a dva zákazy řízení tak by si na to koukala jinak.
@hanča74 ježišmarjá ženská běž si svoje cobykdyby a cobysem kdybysem řešit někam jinam. Sedíš si na vedení, či co? ![]()
(já jsem jen dovysvětlila to, na co jsi se ptala, opravdu jedeš přes čáru )
@Natálka26 píše:
@hanča74
to je trochu přehnaný nemyslíš?
a ldyby te takovy hovadko sejmulo jako tehotnou nebo pozdeji s ditetem v aute mela bys pro nej stejny pochopeni??
Tak to jsi velmi tolerantni.
Ja ne v tomhle by mela byt nulova tolerance ![]()
@berry4 dotaz znel jaky by mohl dostat trest ne? Nebo uz pri veceru ani neumim cist?
A odneti svobody je trest realny dle zakona pokud se tedy opet nepletu ![]()
@hanča74 píše:
Jo a ještě dodávám, že osobně bych okamžitě odešla od chlapa co si sedá nalitej za volant a k tomu opakovaně.
s tímhle souhlasím
takový člověk si pak může klidně i se zbytkovým alkoholem sednout za volant i když bude mít v sedačce mé dítě. Jinak takovým lidem bych jsem brala ihned auto a nechala je sednout aspoň na nějakou dobu do vězení..Nechápu tu policii, že jim odeberou řidičak, ale nechají je znova sednout do auta a jet..např. ten co nedávno zabil tu policistku nechápu, policie mu dala 11 zákazu řízení vždyť už jak davali 5,6..zákaz tak museli vědět že jich má hodně že není jeho první. Tak ho měli vzít a zavřít ![]()
Zrovna ve střepinách, jeden zdrogovaný píp píp píp se zákazrm řízení zabil policistku…změní zákony, pak jim všem sklapne
@hanča74
Možná to teď bude znít lehkovážně, ale já bych nechtěla číst na svojí otázku,,Kolik bude pokuta, na jak dlouho řidičák" že ta druhá by okamžitě odešla, že je idiot a vůbec.. Chlast za volant nepatří? Tak u nás ne, to máš pravdu, ale ve Francii, Itálii můžeš pít a řídit (samozřejmě v mezích do nějakých určitých promile). Opakovaně? Opakovaně je každý týden, měsíc, ale po 4 letech? Jo blbost ale opakovaně to teda není. A nalitej? Co ty víš kolik vydrží, jak je zvyklý pít a jak alkohol snáší. Nemůžeš říct, že byl nalitej!
Aaach už je to tady, KDYBY NĚKDO TOBĚ…s tímhle na mě nechoď, na tohle jsem totiž vyloženě alergická.
@quinny ano, otázka zněla, jaký by mohl dostat trest. Mě to taky zajímá, protože to nevím. Ovšem odpovědi nějaké Máně od plotny, která by mu podle sebe napařila tohle, nebo totok a ještě by návdavkem odešla nejspíš jistě není ta, na kterou čeká zakladatelka( v podstatě ani já). Žádoucí je fundovaná odpověd´někoho věcí znalého ![]()
Příspěvek upraven 11.05.14 v 22:02
Odečtou mu 0,22 (za chyby měření atd.) a bude mezi 0,3 a 1,0 promile tj. 7 bodů, 6-12 měsíců bez řidičáku, 2.500-20.000 Kč pokuty (tady bych čekala víc než minimum za recidivu) + 1.000 Kč správní poplatek + min. 1.500 za dopravního psychologa pokud bude chtít papíry zpět.
@BaraF
Skvěle! Konečně někdo kdo něco ví a nejsou to jenom naše dohady
Děkuju ![]()
@Natálka26 píše:
@BaraF
Skvěle! Konečně někdo kdo něco ví a nejsou to jenom naše dohady![]()
![]()
Děkuju
@berry4 na to ofsem staci strycek google a tam je fundovanych rad a porad na vyber az dost ![]()
@Natálka26 zato resit jak snasi alkohol a jak je to v jinych zemich, kde nulova tolerance neni, to vubec nezavani cobykdyby vid ![]()