Jsem nymfomanka?

Anonymní
4.9.18 08:59

Jsem Nymfomanka?

Ahoj,
mam posledni dobou docela citlivy problem.
Je mi 23 a mam dlouhodobe partnera, s kterym jsem spokojena. Vyhovuje nam to I v sexu. Jenze–posledni dobou mam hroznou chut na sex ale pote se necitim uspokojena. Dosla jsem do takove faze, kdy masturbuji I 10× denne(s orgasmem)ale stejne chci vic. Partnera nechci podvest, jsem verna.Je to velmi neprijemne.
Kolikrat denne je to jeste v norme? Je to u me uz divne? Mate to nekdo take tak?
Diky za odpovedi, anonym z pochopitelnych duvodu. :hug: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.9.18 09:04

10× jo..to jsi borka..takže v tramvaji, autě, ve škole, v práci :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.18 09:08

Nevim,proc bych mela byt „borka“,me to dela problemy. :roll: A opravdu to nedelam na verejnosti…zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.18 09:08

Ne nejsi nymfomanka, jen se musíš prostě dostatečně sexuálně vybít. Já si přívodím taky denně třeba 10 orgasmů, ale já se udělám hrozně rychle. Není na tom nic špatného. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.18 09:15

Diky,jsem rada ze nejsem jedina.Nebudu to tedy tolik resit :kytka: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
2468
4.9.18 09:40

Ty jo takovou chuť na sex bych potřebovala já. To by přítel skákal radosti :mrgreen: já mám bohužel opačný problém 3 děti + domácnost a na sex chuť chybí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
4.9.18 09:45
@Anonymní píše:
Ahoj,
mam posledni dobou docela citlivy problem.
Je mi 23 a mam dlouhodobe partnera, s kterym jsem spokojena. Vyhovuje nam to I v sexu. Jenze–posledni dobou mam hroznou chut na sex ale pote se necitim uspokojena. Dosla jsem do takove faze, kdy masturbuji I 10× denne(s orgasmem)ale stejne chci vic. Partnera nechci podvest, jsem verna.Je to velmi neprijemne.
Kolikrat denne je to jeste v norme? Je to u me uz divne? Mate to nekdo take tak?
Diky za odpovedi, anonym z pochopitelnych duvodu. :hug: :oops:

Norma na to určitě není. Ale pokud ti ani desetkrát za den nestačí, tak už to musí být dost omezující a obtěžující. V tom mi to „normální“ nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.18 09:52

Já tě naprosto chápu. Vždycky jsem měla ráda sex, ale poslední dobou po vysazení HA je to pro mě už obtěžující. Flustruje mě, že se nedokážu soustředit často na jiné věci, že ačkoliv jsem šťastně zadaná, myslím na jiné a opravdu se bojím, co se stane, když jednou uklouznu..

• Citovat
  • Upravit
3662
4.9.18 10:15

No tak podle mě by sis měla někam zajít.Tohle mi přijde teda jako fakt úlet :mrgreen: jinak..pises,ze si to delas i 10× .To děláš pouze doma? Přítel to ví? Jestli ano,co na to říká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
4.9.18 10:22

:think: Možná by fakt pomohl doktor - sexuolog. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
4.9.18 10:45

Jako pokud te to neomezuje v beznem zivote, tak proc ne.. ale spis bych se zamyslela, jestli te sex s partnerem opravdu uspokojuje.. mozna se uz trochu nudis, nebo to proste pritel nedela tak jak potrebujes.. cetnost sexu jeste nic neznamena..spis kvalita a jestli jste schopni mluvit o tom, co se komu libi a jak ma ten druhy postupovat abys byla fakt spokojena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.18 11:13
@M_Vladim píše: :think: Možná by fakt pomohl doktor - sexuolog. :think:

ale s fakt pořádnou kládou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.18 11:14
@Lea L píše:
Jako pokud te to neomezuje v beznem zivote, tak proc ne.. ale spis bych se zamyslela, jestli te sex s partnerem opravdu uspokojuje.. mozna se uz trochu nudis, nebo to proste pritel nedela tak jak potrebujes.. cetnost sexu jeste nic neznamena..spis kvalita a jestli jste schopni mluvit o tom, co se komu libi a jak ma ten druhy postupovat abys byla fakt spokojena..

jako, že nekvalitně se při sexu udělá 10× a kvalitně by to měla 14× :think: no v tom to asi nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
4.9.18 11:20
@pohledzdruhestrany píše:
ale s fakt pořádnou kládou :mrgreen:

Božínku! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
428
4.9.18 14:27
@pohledzdruhestrany píše:
jako, že nekvalitně se při sexu udělá 10× a kvalitně by to měla 14× :think: no v tom to asi nebude

Ona ale psala, ze si to dela sama 10* za den ;) mozna pokud by se udelala kvalitne s partnerem nemusela by resit, jestli je moc si to delat 10* denne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí