Jsem opravdu těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.4.10 06:30

Jsem opravdu těhotná?

Ahoj, holky potřebovala bych poradit. Už dva týdny jsem to nedostala ale když si udělám test vyjde pokaždý negativní. Po celý den jsem unavená, motá se mi hlava a je mi na zvracení (nezvracím). HA jsem přestala brát v lednu a s přítelem máme přerušovaný sex ale občas ne. Nevím jestli je to těhotenství nebo jen nějaká přechodná doba, u doktorky jsem ještě nebyla, dopoledne nestíhám a odpoledne tam není :-( . Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
30.4.10 07:24

Mylsím, že po 14 dnech by ti test ukázal, zda jsi těhotná, ale jistotu ti test nikdy nedá, pouze doktor. Známky těhotenství v podobě únavy, pocitu na zvracení, motání hlavy můžou být jen vsugerované. Pokud nemáš čas si zajít k dr., tak si zajdi někam na krev, v laboratořích jsou běžně do 15 hod., ale pokud ti vyjde, že těhotná nejsi, tak stejně tě návštěva u dr. nemine, takže bych to být tebou spojila a ten čas na dr. si zkusila zařídit. Tak držím palce, aby to dopadlo tak, jak si přeješ. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.4.10 09:51

Ahojky :-)
Já jsem byla těhule skoro měsíc a udělala jsem si test za cca 30 Kč, který mi vyšel negativní. Asi po týdnu jsem si koupila Mamatest (cca 100 Kč) a ten mi vyšel pozitivní. Možná záleží na tom, jaký test sis dělala. Tady v tomto případě už vím, že se nevyplatí šetřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.4.10 09:52
Anomiska píše:
Ahojky :-)
Já jsem byla těhule skoro měsíc a udělala jsem si test za cca 30 Kč, který mi vyšel negativní. Asi po týdnu jsem si koupila Mamatest (cca 100 Kč) a ten mi vyšel pozitivní. Možná záleží na tom, jaký test sis dělala. Tady v tomto případě už vím, že se nevyplatí šetřit :-)

Mamatest za 100??? 8-o 8-o 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
24837
30.4.10 10:20
neczuz píše:

Ju, třeba ten GS Mamatest 10 Comfort, stojí přes 80 Kč. Nejsou to ty 2 proužky v jednom, ale tyčinka (1ks v balení) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.4.10 10:30
fragola píše:
neczuz píše:
Ju, třeba ten GS Mamatest 10 Comfort, stojí přes 80 Kč. Nejsou to ty 2 proužky v jednom, ale tyčinka (1ks v balení) :wink:

Tak ten jo.

• Citovat
  • Upravit
13415
30.4.10 14:28

Mamatesty jsem měla oba dva druhy a čárku ukázaly úplně stejnou, jde spíš jen o pohodlí, klasické proužky musíš namáčet, tamten jen počůráš. Jinak klasika stojí 30 kč a jsou tam 2 a účel splní stejný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí