Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mylsím, že po 14 dnech by ti test ukázal, zda jsi těhotná, ale jistotu ti test nikdy nedá, pouze doktor. Známky těhotenství v podobě únavy, pocitu na zvracení, motání hlavy můžou být jen vsugerované. Pokud nemáš čas si zajít k dr., tak si zajdi někam na krev, v laboratořích jsou běžně do 15 hod., ale pokud ti vyjde, že těhotná nejsi, tak stejně tě návštěva u dr. nemine, takže bych to být tebou spojila a ten čas na dr. si zkusila zařídit. Tak držím palce, aby to dopadlo tak, jak si přeješ. Ahoj
Ahojky ![]()
Já jsem byla těhule skoro měsíc a udělala jsem si test za cca 30 Kč, který mi vyšel negativní. Asi po týdnu jsem si koupila Mamatest (cca 100 Kč) a ten mi vyšel pozitivní. Možná záleží na tom, jaký test sis dělala. Tady v tomto případě už vím, že se nevyplatí šetřit ![]()
Anomiska píše:
Ahojky
Já jsem byla těhule skoro měsíc a udělala jsem si test za cca 30 Kč, který mi vyšel negativní. Asi po týdnu jsem si koupila Mamatest (cca 100 Kč) a ten mi vyšel pozitivní. Možná záleží na tom, jaký test sis dělala. Tady v tomto případě už vím, že se nevyplatí šetřit
Mamatest za 100???
![]()
neczuz píše:
Mamatest za 100???![]()
![]()
![]()
Ju, třeba ten GS Mamatest 10 Comfort, stojí přes 80 Kč. Nejsou to ty 2 proužky v jednom, ale tyčinka (1ks v balení) ![]()
fragola píše:neczuz píše:Ju, třeba ten GS Mamatest 10 Comfort, stojí přes 80 Kč. Nejsou to ty 2 proužky v jednom, ale tyčinka (1ks v balení)
Mamatest za 100???![]()
![]()
![]()
Tak ten jo.
Mamatesty jsem měla oba dva druhy a čárku ukázaly úplně stejnou, jde spíš jen o pohodlí, klasické proužky musíš namáčet, tamten jen počůráš. Jinak klasika stojí 30 kč a jsou tam 2 a účel splní stejný ![]()
Ahoj, holky potřebovala bych poradit. Už dva týdny jsem to nedostala ale když si udělám test vyjde pokaždý negativní. Po celý den jsem unavená, motá se mi hlava a je mi na zvracení (nezvracím). HA jsem přestala brát v lednu a s přítelem máme přerušovaný sex ale občas ne. Nevím jestli je to těhotenství nebo jen nějaká přechodná doba, u doktorky jsem ještě nebyla, dopoledne nestíhám a odpoledne tam není
. Co myslíte?