Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, není to tím jarem? Taky na mne poslední dny padá nějaká depka ![]()
Já bych bez muže být nechtěla. I když nevím, jestli bych si po špatné zkušenosti našla jinýho. Nejsem ten typ.
A proč jsi bez muže? Nemyslím si někoho hned brát, ale nějakého kamaráda?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se asi jen tak vypsat a třeba se zeptat jestli to některá z Vás má třeba taky tak:Jsem 40 letá samoživitelka. Mám krásnou zdravou dceru hodnou, hezké bydlení vlastní, dobrou klidnou práci. Spoustu bezva kámošek. A přesto se cítím poslední dobou blbě, otráveně, každý den stejný…Babičku hlídací nemám. Jednou za 14 dní jedeme k mému tátovi - dědečkovi malé na chatu. Dceři je 7 let.Od jejího narození jsme samy. Tatínka nemáme. Celých sedm let jsem sama, myslím bez muže, mužského pohlazení. Sedm let - dlouhá doba. Myslíte, že mě chybí mužská náruč? Nevím… díky, že jsem si mohla postěžovat.
Někdo na povyražení by nebyl špatný, ne??? Někdo, na roztrhání té dennní pracovní a povinnostní šedi…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se asi jen tak vypsat a třeba se zeptat jestli to některá z Vás má třeba taky tak:Jsem 40 letá samoživitelka. Mám krásnou zdravou dceru hodnou, hezké bydlení vlastní, dobrou klidnou práci. Spoustu bezva kámošek. A přesto se cítím poslední dobou blbě, otráveně, každý den stejný…Babičku hlídací nemám. Jednou za 14 dní jedeme k mému tátovi - dědečkovi malé na chatu. Dceři je 7 let.Od jejího narození jsme samy. Tatínka nemáme. Celých sedm let jsem sama, myslím bez muže,mužského pohlazení. Sedm let - dlouhá doba. Myslíte, že mě chybí mužská náruč? Nevím… díky, že jsem si mohla postěžovat.
Já jen rok, a chybí teda dost. Ale na každého někdo čeká, a v pravou chvíli (právě když to nejmíň čekáme) se zjeví.
Jen je „dobré“ jít tomu trochu naproti. Chodíš mezi lidi, za sportem, s holčinou někam (kromě „za dědou“) a tak? Popř. nějaká seznamka? ![]()
Taky jsem sama, se stejne starou dcerou, ctyri roky..bydleni v pohode, finance taky, zijeme se dobre, ale jasne, ze ten chlap chybi..je krasne, pojedem na vylet, snazim se uzit si s ni ten cas a udelat kazdy den jiny. Nekdy to jde lepe, nekdy hur, to je jasny.
Myslím si, že jste nešťastná, protože v sobě popíráte ženskou podstatu (ženské poslání) - viz. různá literatura. Jaký je důvod Vaší samoty?
![]()
Mezi lidi? Jako třeba večer? To ne, protože nemám žádné hlídání.
… někdo to ted napsal dříve, než jsem stihla zareagovat, ale co přesně nějaká seznamka? Třeba moje storyˇ= měla jsem slušnou práci, byla jsem tam každý den a najednou jsem si uvědomila, že mi nějakej ten chlap chybí. Nevěřila jsem, že by na nějaké seznamce byl někdo normální, ale světe div se potkala jsem tam svého ted již budoucího manžela
zkus to… mám zkusešnost s Badoo ![]()
@Anonymní píše:
Mezi lidi? Jako třeba večer? To ne, protože nemám žádné hlídání.
Tak o tom jen nemluv (nic ve zlým
) a sežeň si ho. Kdybys fakt cxhtěla, nějaká kámoška se jistě najde a pohlídá. A ráda, ptž by věděla (i od toho kámošky jsou),že máš rande a tudíž třeba šanci na seznámení. ![]()
Mmch - dobrý článek.
Pravidla randění pro rozvedené: zaměřte se na sebe a postupujte pomalu
Zdroj: http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
A píšeš že máš spoustu kamarádek, ty by snad pohlídaly jeden večer ne?
Ahoj holky, chtěla bych se asi jen tak vypsat a třeba se zeptat jestli to některá z Vás má třeba taky tak:
Jsem 40 letá samoživitelka. Mám krásnou zdravou dceru hodnou, hezké bydlení vlastní, dobrou klidnou práci. Spoustu bezva kámošek. A přesto se cítím poslední dobou blbě, otráveně, každý den stejný…Babičku hlídací nemám. Jednou za 14 dní jedeme k mému tátovi - dědečkovi malé na chatu. Dceři je 7 let.Od jejího narození jsme samy. Tatínka nemáme. Celých sedm let jsem sama, myslím bez muže, mužského pohlazení. Sedm let - dlouhá doba. Myslíte, že mě chybí mužská náruč? Nevím… díky, že jsem si mohla postěžovat.