Jsem pod vlivem sousedů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.7.17 12:07
@def píše:
Tušil jsem tyhle rady a díky za ně. Dospěl jsem k podobnému závěru. Teď už jen „jak se naučit opustit myšlenku na sousedy“. Nebo možná „jak nežít ve strachu“. :think:

To je ve tvý hlavě. Ono to půjde. Až bude vyhrožovat stížností, tak ať si stěžuje. Akorát bude za trapnýho blba, páč jestli se to pak někde bude řešit, hádej jak to dopadne. Výsledek se mu určitě líbit nebude. Teď si představ, že byste dali jedno dítě třeba do houslí. Jak by asi cvičilo…
Začni to brát s nadsázkou a černým humorem, jinak to nejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518

Jestli se chováte takhle, sousedi nemají proč prudit. Divím se, že ještě tak do ře slyší. Moje o něco mladší babi neslyší z patra „mladých“ nic a přitom strýc dupe, hraje hudba a někdo jde dolů ze schodů…Vyprdla bych se na další odhlučnění, pokračovala v ohleduplném chování a počkala…víš na co?! :oops: Až odejdou do věčných lovišť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371

Zkus to jako já, na mě si taky neustále stěžovali a já se jim vždycky hluboce, upřímně omluvil, ujistil je, že už se to nikdy nebude opakovat, a že mě to skutečně mrzí. Takhle jsem se omluvil asi 10×, dokud zjistili, že chodit za mnou nemá cenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
24.7.17 12:19

Aby jste viděl, že v tom nejste sami. Tenhle lístek jsem zrovna dnes našla na dveřích od bytu, když jsem se vrátila s dětmi z obchodu. Bydlím v baráku plném důchodců, mam dvě děti (8 a 3),doma skoro nejsme, porad někde venku a rozhodně dveřmi netriskam. Jen proste nezaviram klíčem, ale zlehka pribouchnu. Důchodci nemají co na práci a vadí jim každý hluk. Bohužel nevím, který z báječných sousedů to napsal, tak jsem odepsala na lístek a pověsila na hlavní nástěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.7.17 12:21

Podle mě jim zbytečně ustupujete, kdoví jestli vůbec slyší. Ty prudí proto, aby vůbec měli s kým mluvit, když nemají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.7.17 12:22

@def Já nevím, vykašlala bych se na ně. Tak ať si bouchají, holt jsou nerváci. Jestli je to tak jak píšeš a měli problémy i se všemi ostatními, řekla bych, že se stížností daleko nepochodí. Asi známá firma. Ve skutečnosti na vás nijak „nemůžou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.17 12:27
@EvulinkaB18 píše:
Aby jste viděl, že v tom nejste sami. Tenhle lístek jsem zrovna dnes našla na dveřích od bytu, když jsem se vrátila s dětmi z obchodu. Bydlím v baráku plném důchodců, mam dvě děti (8 a 3),doma skoro nejsme, porad někde venku a rozhodně dveřmi netriskam. Jen proste nezaviram klíčem, ale zlehka pribouchnu. Důchodci nemají co na práci a vadí jim každý hluk. Bohužel nevím, který z báječných sousedů to napsal, tak jsem odepsala na lístek a pověsila na hlavní nástěnku.

Tvl :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
24.7.17 12:28

Prosim te, ze by ses na ne nevyprd, udelali jste vse, co bylo ve vasich silach.Ale abys kvuli nim byl v nepohode, jee proste je neres. Povidani pana bych ignorovala, odpovedela, ze deti potichu proste nebudou, otocila se a sla.
A vis co, detem bych drevene kostky klidne koupila, protoze z niceho se nestavi komin lip. A vis co, stav ho s nima a klidne si ho parkrat zbourej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.17 12:30

@def nedávno tady byla diskuze, kdy se taky ptal pán, ale problém byl se sousedkou, která slyšela uplně všechno, až jim to začlo kazit sex, páč se manželka už ani nedokázala odvázat, páč měla strach, že je ta sousdeka uslyší… Tenhle problém nemáte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
24.7.17 12:31
@EvulinkaB18 píše:

No ty jo. Neznam nikoho, kdo zavira klicem 8o. Pripsala bych tam, ze dekujes za peci o vas zamek a dvere, ale dal si budes zavirat, jak jsi zvykla.
Tvl, ja nesnasim tyhle prudice :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33507
24.7.17 12:34

@def Asi bych se na ně už vytento :mrgreen: udělali jste hodně opatření aby nebyl od vás slyšet že žijete a stejně se jim to nelíbí, některým lidem se nezavděčíš i kdyby jste se doma vznášeli. Vůbec bych si jich nevšímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
def
24.7.17 12:34
@Stánina píše:
@def nedávno tady byla diskuze, kdy se taky ptal pán, ale problém byl se sousedkou, která slyšela uplně všechno, až jim to začlo kazit sex, páč se manželka už ani nedokázala odvázat, páč měla strach, že je ta sousdeka uslyší… Tenhle problém nemáte? :mrgreen:

My u toho nedupem :) A když u toho řvu jako medvěd :), tak to sousedi pod náma neslyšej. Ty vedle nás už téměř jistě jo, ale přijali jsme, že nás u toho někdo nedobrovolně sleduje :)

• Citovat
  • Upravit
def
24.7.17 12:41

Každopádně díky všem za reakce a názory. Pomohlo mi, že jste mě vrátili do reality.)

• Citovat
  • Upravit
24.7.17 12:41
@def píše:
My u toho nedupem :) A když u toho řvu jako medvěd :), tak to sousedi pod náma neslyšej. Ty vedle nás už téměř jistě jo, ale přijali jsme, že nás u toho někdo nedobrovolně sleduje :)

Tak ze soulože nervy nemáš, ale že upustíš tužku na zem jo? :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33507
24.7.17 12:46

@def Hlavně proboha nepředělávej podlahy :mrgreen: fakt bych jim ukázala jak to vypadá když někdo dělá rámus, ještě budou rádi že jste jaký jste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný