Jsem pod vlivem sousedů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
def
2.8.17 09:58

Arinecka: On pokoj nedá, to už je jednou jisté. Možná už spřádá plány, co mi provede. Možná si jen líže rány z naší hádky. Do pár (tý)dnů je to tu znovu a znovu se to celé bude opakovat. Jen s tím rozdílem, že my už dál ustupovat nebudeme a naopak se budeme bránit.

• Citovat
  • Upravit
33379
2.8.17 10:16

@def Ono to prostě jinak nejde, nemá právo vás takhle omezovat. Pokud mu vadí sebemenší známka toho že v domě nebydlí sám tak atˇse odstěhuje někam na samotu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.17 10:18
@def píše:
Arinecka: On pokoj nedá, to už je jednou jisté. Možná už spřádá plány, co mi provede. Možná si jen líže rány z naší hádky. Do pár (tý)dnů je to tu znovu a znovu se to celé bude opakovat. Jen s tím rozdílem, že my už dál ustupovat nebudeme a naopak se budeme bránit.

Ale tímhle rozhodnutím se ti ulevilo, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.8.17 10:22

Já bych jim tam uspořádala pořádnej mějdan, ať zažijí opravdový hluk :mrgreen: pozvat všechny spolužáky ze školky, se všemi tvrdými podrážkami, které se najdou a jako hlavní zábavu naplánovat basketbal :pankac: zopakovat tak 3×, jednou večer, ať má komouš konečně důvod držkovat a stěžovat si :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
def
2.8.17 10:32
@Stánina píše:
Ale tímhle rozhodnutím se ti ulevilo, ne? :kytka:

Ulevilo se mi, že už si nemusím dělat zbytečné starosti, protože jsou lidé, kterým se prostě nejde zavděčit.

• Citovat
  • Upravit
def
2.8.17 10:35
@neila píše:
Já bych jim tam uspořádala pořádnej mějdan, ať zažijí opravdový hluk :mrgreen: pozvat všechny spolužáky ze školky, se všemi tvrdými podrážkami, které se najdou a jako hlavní zábavu naplánovat basketbal :pankac: zopakovat tak 3×, jednou večer, ať má komouš konečně důvod držkovat a stěžovat si :jazyk:
:pankac: To víš, že to je to první co mě napadlo - takové to afektované rozhodnutí „na truc“. Ale mě bohatě stačí, když si děti budou doma hrát, jak chtějí. Na truc budu dělat berzprostředně poté, co sousedi budou prudit, aby si v té chvíli uvědomili, že jim vlastně bylo dobře. Ono to nikam moc nepovede, protože ty sousedi si žijí ve svém světě, ale alespoň uvidí, že se umíme a budeme bránit.
  • Citovat
  • Upravit
16694
2.8.17 11:00

@def možná, že bude prudit zase a znova, ale možná, že nebude. Možná potřeboval narazit na tu zeď a když ví, že svým chováním ničeho nedocílí (najednou ten špatný pocit nemáš ty, ale má ho on, protože jsi nesklapl paty a s úklonama neodcouval), tak už nebude mít takové „koule“ chodit znova a znova. Zvlášť, když po tom výstupu budeš doma ještě hlučnější, než před ním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
2.8.17 11:10

„Komuniste-kontrolori“ To me rozsekalo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.8.17 11:39

Někteří důchodci jsou „divní“ částečně za to asi nemohou.Roky jsou roky no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.8.17 11:43
@def píše: :pankac: To víš, že to je to první co mě napadlo - takové to afektované rozhodnutí „na truc“. Ale mě bohatě stačí, když si děti budou doma hrát, jak chtějí. Na truc budu dělat berzprostředně poté, co sousedi budou prudit, aby si v té chvíli uvědomili, že jim vlastně bylo dobře. Ono to nikam moc nepovede, protože ty sousedi si žijí ve svém světě, ale alespoň uvidí, že se umíme a budeme bránit.

no vždyť jo, tak jsem to myslela. Dělání na truc, když už všechny slušné způsoby domluvy a vstřícnost ztroskotaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
def
2.8.17 12:19
@Daavis píše:
„Komuniste-kontrolori“ To me rozsekalo:D

Jó, kéž by to byla legrace. Bohužel každýho jeho povolání deformuje i v osobní rovině a tady je to bohužel dost velkej průser. Dědek chce napravit celej svět (mimo sebe), k obrazu svému. Hrozný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný