Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ptáček vypisováček přelétáček
máš to zapotřebí!??
a to fakt žárlivá nejsem, ale co předvádí on, je regulérní flirtování a zkoušení…tak ať si to na druhé klidně zkouší - ale bez tebe…
Ano, vadilo by mi kdyby měl přítel seznamku, flirtoval s jinými a vypisoval si každou chvíli s jinou ženskou.
Stojí ti ten vztah vůbec za to? Takové divné vypisování by mi teda fakt vadilo.
Přijde mi, že prostě čeká jen na to, která se na pěkný tuťu ňuňu zprávičky chytí. Pak tě pošle do zadních vrátek
To si s nima vypisuje tak okatě, že víš úplně o každé zprávě? Že si s nima několik let nepsal a teď jim najednou napsal, jak se mají? To ti o všem referuje? Je jasné, že ti to vadí, vadilo by mi to taky, ale nechápu, že se s tím teda asi ani nijak netají.
Ahoj, zajímal by mě váš názor. Můj přítel si na můj vkus docela často píše s kamarádkami a známými. Vše to jsou ženy. Píše jim jak se mají a přitom je třeba někdy i pár let nekontaktoval a teď najednou ho zajímá jak se mají. Přiznám se, že mám v něj narušenou důvěru, protože vím, že asi před 3 měsíci když jsme měli krizi ve vztahu flirtoval na seznamce s jinými. Každopádně s tím přestal, ale obepisuje své známé. Skoro každých 14 dní to je nějaká jiná jeho kamarádka, známá nebo bývalá kolegyně. Asi před 3 dny potkal právě bývalou kolegyni a hned druhý den ji psal jak dobré ráno přitom se spolu nějak nebaví. Řekla jsem mu, že mi to vadí zvlášť s ohledem na to, co se stalo, ale podle něj přeháním. Zajímalo by mě jestli vám by to taky vadilo, kdyby váš přítel psal každou chvíli nějakým kamarádkám a podobně nebo myslíte, že jen přehnaně žárlím?