Prestanu s tim nekdy?

Anonymní
27.6.24 12:01

Prestanu s tim nekdy?

Ahoj.

Mozna delsi tema ale dosti citlive a nemam se komu ani vyzpovidat.

Mam 22 let a muj prvni vztah akorat je problem, jsme spolu s pritelem (taky 22 let a prvni vztah) uz 8 mesicu a ja se „hroutim“ cim dal vic. Od zacatku koukal po holkach, samozrejme s tim pracoval, chapal me v tom nedelal to ale sem tam ho proste nachytam. Ja jsem ten typ, co kdyz jde mezi lidi, kouka do zeme, on je opak, zajima ho okoli, nejen holky ale i ostatni.

Jenze.. Ja to od zacatku vnimam jinak, hrozne s timhle bojuju. Za posledni roky jsem zazila nejhorsi zkusenosti a proto mam tak nizke sebevedomi (ikdyz vim, ze jsem hezka a snazim se neustale zlepsovat, citim se nahraditelna) - nejlepsi kamaradka se mi vyspala s pritelem, oba mi to tajili a delali jakoby nic, moje sestra podobna vec, atd..

Takze se to hodne podepisuje na me, kdyz jde s kamaradama do mesta, obchodaku, hned si predstavim, jak cumi po jinych, jak si rekne ze tam ta byla hezka, jak schvalne projizdi pomalu kolem zastavek, kde jsou holky, ze schvalne musi travit cas v centru, kde je jich nejvice. Takhle ja premyslim, pritom mu 100% verim, vsechny soc. site si smazl krome instagramu, kde si odebral vsechny holky, nikdy mi nelhal, je to citlivy chapajici clovek, nepodvedl by me ale.
Nevim jqk s timhle pracovat a hrozne me to unavuje.. Kdyz se zmini o jine holce, hned me to nastve protoze si reknu, aha takze ta se ti libi.
Pritom to tak ani nemusi byt ale vidim dnesni dobu, jaci kluci dokazou byt ho.ada. Mozna me to mrzi, protoze ja bych mu v zivote nedokazala ublizit ale co kdyz on mi jo? Verim mu stejne, jak jsem kdysi verila nejlepsi kamaradce/sestře.

Dekuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5263
27.6.24 12:19

Jedina rada, jak to spravit je, vystavet si sebevedomi tak, abys ty vnitrne vedela, ze jsi tak skvela, ze by byla jeho nebetycna blbost, kdyby ti byl neverny. Tohle cele je proste problem sebevedomi a to vubec nesouvisi s tim, jestli vypadas jako Miss Universe, nebo ne, a jestli jsou nekde hezci holky, nebo holky obecne. Sebevedoma muzes byt i tehdy, kdybys vypadala jako priserka. Zalezi, na cem ho postavis. A doporucuju nestavet to na vzhledu, protoze jinak nechas na plastickych klinikach majlant a budes vypadat jako vlastni karikatura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
27.6.24 12:23

Když se dívám na tvůj zmatený příspěvek, říkám si, že i trollení by mělo mít nějakou úroveň. Zkus to doma ještě pár krát nanečisto a poté si dej na e-miminu reparát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.24 12:28

Chlap, co okatě čumí po ženských na veřejnosti, by moc dlouho mým přítelem nebyl. Je to buranské, trapné, uslintané a k tobě netaktní. Každý se koukne, ale rozhodně ne tak, že si toho všichni všimnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
27.6.24 12:29

Tak si najdi slepce, jiný řešení to asi nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
27.6.24 12:38

Podle mě tohle samo nepřestane, v tom pomůže jedině terapie.
Ty si musíš uvědomit důležitou věc - nemůžeš nikdy ovlivnit to, že s Tebou třeba ten člověk nebude chtít být, nebo že Tě nebude považovat za atraktivní nebo hodnotnou. Tvůj partner není Tvůj majetek a věrnost si nemůžeš nijak vynutit. Co můžeš ovlivnit je, jak k tomu celému budeš přistupovat Ty a jaké lidi si necháš v životě :srdce:… To, že Tě někdo třeba opustí nebo podvede, neznamená, že Ty sama nemáš hodnotu, jen třeba ten druhý je víc kompatibilní s někým jiným, je v úplně jiné životní fázi nebo má jiné nastavení celkově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.6.24 12:39

Otevru si k obedu epipi a hned dva anonymni prispevky na tema hysterie… :nevim: to je tema na dnesni den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.24 12:42

@Sandman1 co?
@markytka3 dekuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
13197
27.6.24 12:45
@unuděná píše: Více

ja zas bych kopla do zadku autorku, kdyby mi zakazovala socialni site, abych si musela kamosky odebirat z pratel, nesnesla bych vedle sebe takovou direktivni osobu. nenapadlo te, ze to, ze se po nich diva, muze byt jen v jeji hlave? kdyz opomenu, ze je to troll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.24 12:46
@markytka3 píše: Více

To určitě může, já jen poslední dobou sleduju ty chlapy na ulici, když jdu v šatech nedejbože s výstřihem a rozpuštěnými blond vlasy (a to je mi prosímpěkně skoro 40) a je mi z toho :poblion: Takhle čumět můj manžel, tak dostane lepáka za ucho :lol: Ne, samozřejmě je to celé postavené na hlavu. Chorobná žárlivka + očumovatel, to nejde dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.6.24 12:48
@Anonymní píše: Více

a jakou radu chces? snad sama vis moc dobre, ze se mas jit lecit… mne by tve chovani jako partnera urazelo, neustala podeziravost, urazeni se, protoze v tvuj mozecek si predstavuje, ze kdyz jdu s klukama ven, tak jen abych cumel na holky a to zakazovani, to uz je hodne pod uroven… kopla bych te do zadku hned, tvuj pritel s tebou ma ocividne velkou trpelivost… resite tyhle stavy spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.24 12:50

@markytka3
Prosím? On to chtel po me a automaticky si je odebral sam, tohle bylo ciste z respektu a ze jsem mu neco zakazovala? Vzdyt ja mu ani nevycitam ze se podiva, nechavam si ten boj sama se sebou v hlave.
Otacis cele
tema a troll to neni, nejsem jedina ktera si timhle urcite prochazi.

• Citovat
  • Upravit
13197
27.6.24 12:51
@unuděná píše: Více

klukovi je 22 let, tak myslim, ze je to jeho prirozenost podivat se na skoronahate holky :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.6.24 12:53
@Anonymní píše: Více

ano, s chorobnou zarlivosti na svete nejsi jedina… z respektu ceho? on chtel po tobe, at mu zrusis socialni site?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.24 12:53
@markytka3 píše: Více

Není koukat jako koukat víš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...