Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holka mě dneska ráno volal manžel k oknu ať se jdu podívat na sousedku, jak jí sluší šaty
. A fakt jsem mu scénu neudělala.
Ať se klidně kouká. Začíná být teplo a některé soutěží, jak mít toho na sobě co nejméně. Jsou ženy mnohem hezčí než já, ale víš co? On si vybral mě! Nějaké zákazy/příkazy ho akorát odeženou za tou, která prudit nebude.
@markytka3 Pokud se domníváš, že je tento příběh vymyšlený a je pod tvou úroveň zakladatelce odpovídat, protože si vymýšlí hovadiny, pak na její příspěvek nemusíš reagovat a můžeš odejít do jiné diskuze. Ale jde těžce vidět, jak se tu chceš hádat o nesmyslných detailech a opravdu píšeš strašné kecy, souhlasím s @Cakynka6 ![]()
@ZinaJudita1 píše: Více
takze ani tobe nepride divne, ze v prvni vete pise o tom, ze toto je jeji prvni vztah, a na zaver, ze ji v predchozim vztahu pritel podvedl, proto je takova hystricka stihacka
… jako, ze vetsina mistnich uzivatelek moc inteligence nepobrala, to je verejnym tajemstvim, ale toto uz hranici s inteligenci zaka zvlastni skoly. to, ze vy tu zerete vsechny prispevky i s navijakem, je vase vec, ale nechtejte to po ostatnich… jak mi tu situaci tvuj mozecek vysvetli… jak ji mohl predchozi partner podvest, kdyz pise, ze toto je jeji prvni vztah?.. jsem moc zvedava na tvoji inteligentni odpoved a vim, ze se ji nedostanu, jen mi zase budes nadavat ![]()
@Cakynka6 píše: Více
ok, tak mi to vysvetli ty… to ze, veris kazde hov. adine a tvuj mozek nerozpozna smysleny pribeh, kde se vylucuji dvoje informace, to je mi te lito, ne kazdy byl obdaren duvtipem, a chapu, ze ti muj koment prijde jako kecy, ale ver, kdyby tvuj mozecek si umel dat 2 a 2 dohromady, tak ti dojde, ze kdyz je tohle jeji prvni vztah, nemohl ji predchozi partner podvest s kamoskou, chapes? jednoduseji to podat neumim ![]()
@markytka3 Tyjo, nadechni se a uklidni se. Řekni mi spíš ty, proč tě do nepříčetnosti vytáčí, že napsala „v prvni vete pise o tom, ze toto je jeji prvni vztah, a na zaver, ze ji v predchozim vztahu pritel podvedl“… opakuješ to pořád dokola, jenom jsem to zkopírovala.
Ale jako prosímtě, kde to tam píše? Četla jsem si teď původní příspěvek a není to tam?
Ne na závěr, ale uprostřed píše tohle:
„Za posledni roky jsem zazila nejhorsi zkusenosti a proto mam tak nizke sebevedomi (ikdyz vim, ze jsem hezka a snazim se neustale zlepsovat, citim se nahraditelna) - nejlepsi kamaradka se mi vyspala s pritelem, oba mi to tajili a delali jakoby nic, moje sestra podobna vec, atd.“
Takže máš na mysli to, že se jí kamarádka vyspala s přítelem?
Co k tomu říct, možná neznáš její hranice vnímání a vymezování partnerského vztahu x obyčejného krátkodobého chození. Někdo třeba nepovažuje pár dnů/týdnů chození automaticky za „vztah“, ale pouze za „chvilkové chození“. Pro někoho je vztah hlubší a dlouhodobější záležitost v řádkách měsíců/let. Už chápeš?
Taky jsem kdysi s borcem chodila 2 měsíce a nepovažovala jsem to za vztah, ale krátkodobé blbnutí, spol. strávený čas, úlet, setkávání, oťukávání, cokoliv. Vyloženě atributy klasického romantického partnerského „vztahu“ to opravdu nemělo.
Já ti nenadávám a nwm, proč zesměšňuješ inteligenci ostatních uživatelů. Posmívat se, psát o mozku, mozečku apod. je spíše důkazem toho, že nejsi moc inteligentní právě ty. Staré dobré: „kdo to říká, toho se to týká“. Vůbec mě neznáš a nevíš jakého jsem dosáhla vzdělání, ale psát to raději nebudu, protože by to bylo vychloubání nebo povyšování se nad ostatními, klasika.
Jsi ale strašně v tenzi, uklidni se, slez z emimina a běž na sluníčko! Měj se
@ZinaJudita1 ok, kdyz vezmu v uvahu, co pises, ze se predtim jednalo o nejake blbnuti, tak proc ji dostalo na kolena, ze se jeji „pritel“ vychrapal s jeji kamoskou?… pokud to ona to nepovazala za vztah, tak ji mohlo byt putna, co on dela… ocividne hysterickou stihackou byla uz v tomhle pripade… tak i tak, neverim, ze je to realita…
@ZinaJudita1, ale to je přesně ta Markýtka, jak ji tu už dlouhodobě znám, vůbec bych se v jejích názorech nevrtal! ![]()
Mě osobně překvapuje, že někteří si dávají tu práci a hledají v příspěvcích nesrovnalosti, pochyby, mě by vůbec ani nehlo! Když se mi chce, odpovím na dotaz, řeknu názor, napíšu komentář, ale řešit, co je smyšlené a co není?
Je pravda, podle zakladatelčiných reakcí, přijde mi, že tak se nechová člověk, který chce opravdu s něčím poradit. Ale k tématu - jako chlap se moc rád podívám na hezké dívky, ale jak bylo řečeno, podívám, ale z různých důvodů bych si kolikrát vybral jako partnerku jinou. Pokud se s tím zakladatelka nemůže vyrovnat, buď terapii anebo alespoň pracovat na tom vybudovat si k příteli hlubší důvěru. Těžko se to dělá po zmíněných zkušenostech, ale je nutné si uvědomit, že všichni nejsou stejní. Chce to čas, urychlit to nejde.
@D. C. no ja se taky v detailech nepitvam, ale tohle uz je pres caru
a hodne pritazene za vlasy… tobe treba nevadi, ze si z tebe nekdo utahuje, ze se bavi tim, ze mu sezeres vse i s navijakem, ze tve rady jdou vniveč… na jednu stranu tady stali uzivatele brblaji, jak to tu jde do kopru, a pri tom na tom maji oni nejvetsi podil, kdyby na takovehle cancy nereagovali, navstevnost by klesala a treba by se epipi vratilo alespon trochu na kvalitu jako melo pred 15ti lety…
@D. C. Děkuji ti za reakci, hezky jsi to napsal. Je fajn, číst taky klidný a pohodový příspěvek. Docela milé zpestření takhle při pátku.
Co k tomu dodat, tady hraje strašně velkou roli ten věk, mladí v tom ještě neumí tak chodit, jako starší a zkušenější. Ano, ona si to jednou uvědomí, ale časem přesně, urychlit se to opravdu nedá. ![]()
Dneska taky vím spoustu věcí, o kterých jsem jako mladá naivní holka neměla ani tušení, ale život mě naučil ![]()
@markytka3 já jsem tu před 15 lety nebyla, přihlásila jsem se letos poprvé, proč epipi a ne emimi??? ![]()
@Anonymní píše: Více
Jdu dočíst diskuzi, ale tenhle s tebou nejspíš dlouho nezůstane. Svým chováním ho odeženeš.
Přesně takhle žárlil můj ex, a zcela bezdůvodně, můžu říct, že to pro mne bylo veeelmi ponižující, vydržela jsem to pár měsíců, ale fakt
to nešlo. Ve finále mi z něj bylo i fyzicky špatně. A tak, abych mu dala za pravdu, nasadila jsem mu parohy jak Brno, a s gustem ho poslala do oběhu.