Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: VíceŘíct mi nový přítel, ať si kvůli němu smažu sociální sítě, tak se smíchy zlomím v pase
@Anonymní píše: Více
a vis proc si myslim, ze si to vymyslis:
tak jsi bud slapka, co spi s kdekym, kdyz tohle je tvuj prvni vztah a pritom ti nejlepsi kamoska vojela chlapa nebo jak to mame chapat?
@unuděná píše: Více
vzdyt pisi, ze dnes je tematem pro copywritery hystericka zenska
jen nabiraji cim dal vetsi idi.o.ty , kteri se proflaknou hned pri uvodnim prispevku… tusim, ze do 10ti min bude tema smazano a autorka nedostane ani vindru ![]()
Je to tvůj první vztah, ale přítel tě podvedl s nejlepší kamarádkou
tenhle přítel? Protože jiný to být nemohl, když je to tvůj první vztah ![]()
@markytka3 píše: Více
Markytko, vždyť je to nekonzistentní „blábol“, nesmysl… Neztrácej s tím zjevným trollem čas. Nekrmme ho…
Opravovala jsem zacatek textu, pisu to v rychlovsti a nectu to po sobe.
Byl to vztah nevztah, romanek, nechtela jsem to rozepisovat, prvni vazny vztah mam az ted.
Jinak dekuju za poznamku ze jsem slapka, hned se citim lepe ze jsem tady psala o pomoc ![]()
Myslím, že dokud si nespravis sebevědomí tak budeš v životě trpět a v žádnem vztahu nebudeš šťastná.
To že se lidi podvadeji je fakt, ale ne všichni. Když budeš silna a stane se to ti tak tě to tak nesemele
Problém je hlavně ve tvé Hlavě!
Zajdi si za psychologem, mrkni na youtube na rady, jak bojovat s přehnanou žárlivostí! takhle ti uteče každej a ne proto, že je jiná hezčí, ale proto, že se s tebou nedá vydržet.
Občas nebo spíš velmi často předem lituji zakladatele těchto příspěvků, protože místo nějakého obyčejného základního porozumění, se hned setkají s cynickými poznámkami. Takže z toho nebuď smutná a některých příspěvků si raději nevšímej.
Všichni jsme to v mládí zažili, první láska bývá náročná, protože člověk je poprvé opravdu zamilovaný a řekla bych, do jisté míry je na partnerovi závislý. Holky mnohem častěji visí na klucích, než kluci na holkách. Přesně, protože klukům odjakživa moc nevoní ta striktní monogamie, musí čumět po ostatních samičkách, které jim zavoní, to je jejich přirozenost. Holky jsou zase více nastavené citově a psychicky je to více ničí, když hrozí zahýbání. Jsou to takové protipóly. Každý se v tom v mládí plácá…
Teď ti to možná ještě nedochází, ale časem si uvědomíš, jak budeš stárnout, že každý člověk má svou cenu, každý jsme originál a zasloužíme si partnera, který na nás bude hodný a bude nás mít rád takové, jací jsme. Možná ne teď, ale jednou takového partnera najdeš. Až budeš mít větší sebevědomí a budeš znát svou cenu, dokážeš si ve vztahu prosadit tak trochu svoje a partnera si určitým způsobem srovnáš
Tím myslím, že to časem nebudeš tolerovat, protože to nemáš zapotřebí a zasloužíš si někoho, kdo tě bude respektovat, ocení tvoje přednosti a bude rád, že tě má. ![]()
to je teda lacina vymluva, tak snad vis, zda to byl vztah nebo ne, to po sobe snad cist nemusis, nebo nevis, co pises? chapu zapomenout hacky, carky, ale zmylit se v tom, zda s nekym mam vztah nebo ne?
… a pokud to byl vztah, nevztah, tak ze za soucasnou situaci muze kamoska je jen dalsi vymluva a lhani si do kapsy, ze nejsi chronicky zarliva
@ZinaJudita1 zakladni porozumeni bychom hlavne potrebovali, kolikaty to byl jeji vztah, kdyz v uvodu pise, ze tohle je jeji prvni vztah a hned v zaveru, ze ji predchozim vztahu podvedl partner s kamoskou… tomuhle ty chces radit, vzdyt je to cele vymyslene… a ta vymluva, ze si to po sobe neprecetla
… kdyby to byla pravda, nemusi prece nic po sobe cist, vi kolik mela vztahu, kdezto, kdyz si neco vymyslis, musis si to po sobe precist, zda jsi nekde nenapsala hova.diny , stejne jako tomu bylo zde.
Bud se stim smiř ze to mlady ucho cumi po jinejch nebo si najdi striktniho podpantoflaka ![]()