Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
jsem z Prahy a mám děti chlapec 5 let a děvčátko 2 roky.
Manžel si našel jinou už v době kdy jsem otěhotněla, ale důvod odchodu mi uvedl, že už ho to se mnou neba. Nestrádám s penězi, ale cítím se strašně sama a stále se nedokážu dát do kupky.
Hledám maminky co jsou na tom podobně. Musí Vás přece být plno, tak se ozvete!
Jsem z Prahy 7
Ahojky maminko,
my jsme taky nějak tak sami… fyzicky ani ne, ale duševně :-/ Denně u pc, na dceru (7.měs.) jen mávne, a jde si hrát hry na PC. Supr… možná to máš ještě lepší jak u nás.. ![]()
Ahoj…mam 8-mi mesicni dcerku a manzel nas vykopnul kdyz ji nebyly ani dva mesice a je s babou, kterou mel uz tyden po nasi svatbe…brali jsme se v 5-tem nesici tehu…sama stim jeste nejsem uplne srovnana, chce to zabavu, kamaradku…skoda, ze nejsi bliz…
@Pavla7 píše:
Ahoj…mam 8-mi mesicni dcerku a manzel nas vykopnul kdyz ji nebyly ani dva mesice a je s babou, kterou mel uz tyden po nasi svatbe…brali jsme se v 5-tem nesici tehu…sama stim jeste nejsem uplne srovnana, chce to zabavu, kamaradku…skoda, ze nejsi bliz…
Wow… to tě obdivuju… ale máš nádhernou holčičku… držim palečky..
možná jsem ještě mladá a blbá, ale fakt věřím, že na každou někde ten „její“ čeká
![]()
Jullls dekuji…mala je slunicko…mi je 23 a taky verim na osud…ze vse ma svuj smysl a nejaky tatinek nas bude jednou chtit…ze jo?
@Pavla7 píše:
Jullls dekuji…mala je slunicko…mi je 23 a taky verim na osud…ze vse ma svuj smysl a nejaky tatinek nas bude jednou chtit…ze jo?
Určitě! Mě je čerstvě dvacet a malý 7.měs. už se mnou maturovala
taky netvrdím, že mám doma nějaký terno
![]()
Ja absolvovala v kvetnu vyssi odbornou a malou jsem nela od ledna v brisku…jinak nadherne jmeno a datum narozeni…
@Pavla7 píše:
Ja absolvovala v kvetnu vyssi odbornou a malou jsem nela od ledna v brisku…jinak nadherne jmeno a datum narozeni…
Děkuji… trefa
měla být 3.11., ale přenášela jsem a 10.11. jsme si řekli a někde jsme vyčetli že po sexu se do 6h rodí
tak jsme si to rozdali a druhý den to bylo
![]()
Dobrý večer,
potřebuji se někomu vyzpovídat. Je mi dvacet let a mám 3měsíčního syna. Přítel je v práci od 8-18h a já mám poslední dny pocit, že jsem tak něják opuštěná
mám kamarádky se stějně starými dětmi ale pořád si stěžují jak nic nestíhají, ven nechodí protože je 15náct stupňů (jakoby neměly teplé oblečení) a člověk se u nich pomalu štítí napít z hrnku jaký mají doma binec
proto se s nimi nevídám. Přestěhovala jsem se jen 15náct km od původního bydliště ale koušu se nudou. Měla jste to taky tak některá?
@ivannk Neboj, ten pořádný chlap na tebe někde čeká, vše bude zase super. Na druhé straně buď ráda, že máš dvě dětičky, snažilek je tu plno, určitě by s tebou hnedle měnily..