Jsem sama s dětma na MD

8
17.6.12 17:17

jsem sama s dětma na MD

Ahoj maminky,
jsem z Prahy a mám děti chlapec 5 let a děvčátko 2 roky.
Manžel si našel jinou už v době kdy jsem otěhotněla, ale důvod odchodu mi uvedl, že už ho to se mnou neba. Nestrádám s penězi, ale cítím se strašně sama a stále se nedokážu dát do kupky.
Hledám maminky co jsou na tom podobně. Musí Vás přece být plno, tak se ozvete!
Jsem z Prahy 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jullls
17.6.12 17:34

Ahojky maminko,
my jsme taky nějak tak sami… fyzicky ani ne, ale duševně :-/ Denně u pc, na dceru (7.měs.) jen mávne, a jde si hrát hry na PC. Supr… možná to máš ještě lepší jak u nás.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6770
17.6.12 19:55

Ahoj…mam 8-mi mesicni dcerku a manzel nas vykopnul kdyz ji nebyly ani dva mesice a je s babou, kterou mel uz tyden po nasi svatbe…brali jsme se v 5-tem nesici tehu…sama stim jeste nejsem uplne srovnana, chce to zabavu, kamaradku…skoda, ze nejsi bliz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
17.6.12 19:59
@Pavla7 píše:
Ahoj…mam 8-mi mesicni dcerku a manzel nas vykopnul kdyz ji nebyly ani dva mesice a je s babou, kterou mel uz tyden po nasi svatbe…brali jsme se v 5-tem nesici tehu…sama stim jeste nejsem uplne srovnana, chce to zabavu, kamaradku…skoda, ze nejsi bliz…

Wow… to tě obdivuju… ale máš nádhernou holčičku… držim palečky.. :srdce: možná jsem ještě mladá a blbá, ale fakt věřím, že na každou někde ten „její“ čeká :* ;)

• Citovat
  • Upravit
6770
17.6.12 20:34

Jullls dekuji…mala je slunicko…mi je 23 a taky verim na osud…ze vse ma svuj smysl a nejaky tatinek nas bude jednou chtit…ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
17.6.12 20:38
@Pavla7 píše:
Jullls dekuji…mala je slunicko…mi je 23 a taky verim na osud…ze vse ma svuj smysl a nejaky tatinek nas bude jednou chtit…ze jo?

Určitě! Mě je čerstvě dvacet a malý 7.měs. už se mnou maturovala :mrgreen: taky netvrdím, že mám doma nějaký terno :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
6770
17.6.12 20:50

Ja absolvovala v kvetnu vyssi odbornou a malou jsem nela od ledna v brisku…jinak nadherne jmeno a datum narozeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
17.6.12 21:19
@Pavla7 píše:
Ja absolvovala v kvetnu vyssi odbornou a malou jsem nela od ledna v brisku…jinak nadherne jmeno a datum narozeni…

Děkuji… trefa :)) měla být 3.11., ale přenášela jsem a 10.11. jsme si řekli a někde jsme vyčetli že po sexu se do 6h rodí :D tak jsme si to rozdali a druhý den to bylo ;) :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.13 22:01

Dobrý večer,
potřebuji se někomu vyzpovídat. Je mi dvacet let a mám 3měsíčního syna. Přítel je v práci od 8-18h a já mám poslední dny pocit, že jsem tak něják opuštěná :roll: mám kamarádky se stějně starými dětmi ale pořád si stěžují jak nic nestíhají, ven nechodí protože je 15náct stupňů (jakoby neměly teplé oblečení) a člověk se u nich pomalu štítí napít z hrnku jaký mají doma binec :roll: proto se s nimi nevídám. Přestěhovala jsem se jen 15náct km od původního bydliště ale koušu se nudou. Měla jste to taky tak některá?

• Citovat
  • Upravit
336
17.9.13 22:09

@ivannk Neboj, ten pořádný chlap na tebe někde čeká, vše bude zase super. Na druhé straně buď ráda, že máš dvě dětičky, snažilek je tu plno, určitě by s tebou hnedle měnily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí