Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, po zralé úvaze a další tabulce čokolády jsem se rozhodna založit toto téma a jsem zvědavá, jak to máte vy
. Jsem 8 měsíců po porodu, ale pořád trpím totální pažravostí, hlavně na sladké, žádná čokoláda si přede mnou nemůže být jistá. Váhu sice celkem držím, ale až přestanu kojit, tak mám obavu, že ze mně bude jedna velká čokoládová kulička. Co vy, máte to taky tak? Nějaká šance, že to přejde
? Dík za názory!
Při kojení jsem to měla stejně, určitě to není nic divného. Klidně jsem 2× týdně vypila na ex šlehačku
. A váha šla hezky pomalu dolů, nebo se spíš přesouvala na děti.
Ty žravé stavy a chutě mě přešly s umírňováním kojení a po odstavení už to bylo zase normální.
Živím se převážně sladkým, až přestanu kojit, tak začnu jíst zdravěji:-)
Já taky tak..manža furt nosil domů čokolády a sladké, ale pak to nějak přešlo samo
Já taky se pořád cpu, na konci těhu mě pálila děsně žáha a cokoliv jsem snědla tak se to rozjelo, teď si to užívám, zrovna tady mám načnutou studentskou pečeť ![]()
A Nutellu by měly povinně všechny matky fasovat zdarma k mateřské
.
Haha, já se po porodu odnaučila cucat a vychutnávat si čokoládu po kostičkách a začala jsem jí kousat a lámat si to rovnou po celých řádkách! ![]()
když jsem přestala kojit, tak mě to vůbec nepustilo a začala jsem přibírat! Pak už to bylo moc, tak jsem začala dodržovat zdravou stravu a něco jsem zhubla! Ale když se teď dostanu čokoládě do cesty, tak jí zase koušu rovnou po řádkách! ![]()
Tak na mě s kojením přišla taky žravá.. Mám žaludek bez záklopky, ani v těhotenství jsem takhle nejedla. Ale teď na konci šestinedělí s tím začínám něco dělat, jelikož jsem po porodu byla hubenší než teď.. ![]()
@Jarka K To je přesné
. Taky jsem vždycky decentně ucucávala dvě kostičky u televize, ale to už dávno pryč!
Taky jsem to tak měla,ale už to díkybohu přestává… ![]()
https://www.emimino.cz/…anost-96410/
Závidím, mám bezmléčnou dietu i bez sóji a nic moc dobrého sladkého nesmím
![]()
Ty jo, holky, radu sice nemám…zato jsem z vás dostala chuť na čokoládu ![]()
Ale myslím, že si tělo prostě potřebuje doplnit energii na tvorbu mléka a až přestaneš kojit, tak to samo odezní.
Jeeee, holky jsem tak rada ze vtom nejsem sama. Moje holka ma teda 13 mesicu ale vyzaduje kojeni jak naky novorozenec
.Tak doufam ze po odstaveni kojeni me taky ta chut na sladke projde ![]()
Tak to jsem si ted odchyla taky v tom nejsem sama, jsem z toho neštastná sežeru toho víc jak manžel jsem 5 měsíců po porodu a jen se cpu a cpu, ale naštěstí nepřibírám asi si to veme všechno malej tak jen se modlit, že ta žravost přejde ![]()