Poporodní žravost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1618
25.6.12 09:52

Nooo, já jsem taky po porodu žíraviny, už mám 5 kg navíc, a to jsem měla radost, že jsem na své váze po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
píchovka
29.6.12 21:55

:lol: tak já taky takhle žeru. je mi uplně trapně, schovávám sladkosti před synátorem 8o, abych je mohla zkrkat já. v těhotenství se mi dělalo zle z čokolády a ze všeho sladkýho. ted se bez sladkýho neobejdu. tatranky, čokolády, polomáčený sušenky, ty piškoty s tim želé :),gumový bonbony, prostě všechno a futruju, jak bych jedla naposledy v životě. mám 6 ti týdenní miminko, kojím přes den po dvou hodinách a myslim si, že mám místo mlíka kakao :mrgreen:. zatim jsem nepřibrala nic, všechno vycucne miminko

• Citovat
  • Upravit
972
30.6.12 13:06

To je ta lepší varianta, když nenabíráš :-). Já sice taky ne, ale nehubnu a ještě by to trošičku bylo třeba :-/. Se děsím toho, až přestanu kojit úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.7.12 10:08

Zakladatelko, já to máí stejně, ale bohužel váhu nedržím :-( po prvním porodu jsem to měla také, skoro rok, pak semipodařiloshodit 20 kilo, to jsem stále kojila, ale pak jsem podruhé otěhotněla, a po druhém porodu jsem opět ve fázi žravosti..tak doufám, že v zimě přijde zase fáze hubnutí :cert: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.4.14 19:01

Žravost po porodu

Ahoj,
ráda bych obnovila toto téma a doufám, že nejsem jediná.. :-) V těhotenství jsem jedla skoro stejně jako před ním, akorát myslím poslední měsíc a půl jsem začala mít hroznou chuť na sušenky a sladké všeobecně. Bylo to asi tím, že mne to velké břicho čím dál víc zmáhalo a tak jsem potřebovala energii. Bohužel se to nezměnilo ani po porodu. Prvních pár týdnů jsme měli trošku zdravotní problémy, takže jsem díky nervům zhubla hned 11kg, ale v momentě, kdy se vše uklidnilo jsem se vrátila ke svému „sladkému hobby“ a jedu sušenky a čokolády na tuny. Vím, že jsem zase něco nabrala zpátky, ale nechci se vážit a nervovat se. Dokud plně kojím, nebudu to vůbec řešit. Manžel mi řekl, že mne miluje a že je šťastný, že jsme v pořádku a v pohodě a takové prkotiny a banality jako jsou nějaké špeky vůbec řešit nebude. Je to zlatíčko. Nejvíc si to užíváme večer u tv, když už to naše malé mímo chrní v ložnici :-) Pěkná poctivá dobrá večeře a pak si samozřejmě slupneme něco sladkého.. Vždycky to mám jako „odměnu“ za celý den, kdy se nezastavím. A jak to holky máte vy? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
13.4.14 21:57

Ahoj,

já mám teda zkušenost, že při kojení jesem ujetá na sladký úplně extrémě, když skončim, tak se to trochu zlepší. Ale musela jsem si v tom udělat taky jasno, přesně jako ty jsem měla sladké, za odměnu večer a to je strašně špatně…Zkus si dát sladkou odměnu po obědě ke kafi a večer si udělej odměnu jinou, třeba nakrájený banán s jablkem, na noc se toho ukládá nejvíce. A taky si odbourej to, že jíš sladký za odměnu..s tím mám totiž také problém a musela jsem to utnout, protože jsem začínala dost kynout. Prostě si dám ke kafi čokošku ale néé večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
2.8.16 06:28

To ja taky se zivim jen sladkým ale mela jsem to tak i u prvniho verim v to ze to shodim az prestanu kojit to co mi zbylo po porodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí