Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není frigidita, to je realita.
Jen ti opadly ty růžové brýle přes které jsi to doteď neviděla.
Chlapi, to, že se ti na něm něco nelíbí, neznamená, že jsi frigidní..jen už nejsi bláznivě zamilovaná ![]()
Můj chlap to taky dělá, ale v posteli na to naštěstí zapomínám.
Já tohle mám momentálně taky :/ A nemyslím si, že b mi opadly růžové brýle-po sedmi letech vztahu… Mám prostě období, kdy si ted negativ všímám natolik, že mě to ovlivňuje i v sexuálním životě.. A jsou období, kdy mi přijde úžasný, schopný, šikovný chlap… Bohužel mám už delší dobu ten stav No.1 ![]()
@miselka666 Čtete mi myšlenky. Absolutně souhlasím…Nejsem s ním sice tak dlouho, ale vdaná jsem podruhé a mám s ním dítě, takže o růžových brýlích nemůže být řeč ![]()
S tou frigiditou jsem to nemyslela doslovně. Jen jsem prostě sex milovala… Prostě to nějak nejde… A když se překonám (třeba za boty
),tak je to katastrofa-šup sem, šup tam… a jsem ráda, že to mám za sebou.Ale jak jsem psala…„už ani za boty“ ![]()
Chlapi jsou takoví, holt se po letech uvolní a už se nehlídají. Jako když sleduju Moulin Rouge, brečím dojetím a on má ruku v kalhotech nebo si kouše nehty
![]()
@Anonymní píše:
Chlapi jsou takoví, holt se po letech uvolní a už se nehlídají. Jako když sleduju Moulin Rouge, brečím dojetím a on má ruku v kalhotech nebo si kouše nehty![]()
![]()
![]()
To je tak hnusné
Jak pak mám tomu dítěti vysvětlit, že tatínek je prase a tak se to nedělá?…booože, zatím z toho nemá rozum, ale časem ju asi od tatínka odrezervuju ![]()
@Kobliha51 Pěkně
Ale je pravda, že i tak zní jeho slovník… Takže, neřekla bych to momentálně lépe.
Ahoj svagrova to vyresila tak ze to brachovi rekla narovinu ze s takovym prasetem spat nebude. Tak ted vsichni vime ze kdyz je bratr oholeny, cisty a hodny ze byl nebo bude sex ![]()
@MambaJ píše:
Tak ho vyměň.
Nevím, jestli stojí za hledání chlap, který po čase nebude mít ruku v trenkách. ![]()
Dobrý večer…
Máte někdo podobnou zkušenost?…
Už asi měsíc jsme nespala se svým mužem. Proč? Po nějaké době jsem asi na to přišla. Strašně se mi začal znechucovat tím, co dělá. Ale jak mu to říct, aby to nedělal.
Je to trapné, ale začala jsem si všímat, že-rýpe se v nose, neustále má ruku v kalhotech, chodí po bytě bez trenek s volně visím…,furt čumí do zrcadla a rýpe si obličej…No mě to začalo tak hrozně vadit, že jsem si ho pěkně zprotivila já nebo prostě je opravdu hnusný živočich můj chlap?
Když ho upozorňuju, že je doma dítě a není vhodné, aby se tak choval, tak to nějak nebere… Jsem tak trochu bezradná, protože chlap má ze všeho srandu a vážně s ním mluvit nejde.Jsem jen prý „přecitlivělá“ No prostě blbé řeči…