Věřit nebo nevěřit příteli

32
16.4.14 13:39

Věrit nebo nevěřit.

Ahoj všichni. Je mi 20 let a ráda bych věděla váš názor. Mám takový problém s přítelem, jsme spolu 3 roky a on asi před rokem začal vyvádět. Řeknu vám hned jak, když je na koleji x kilometrů daleko, tak píše holkám na různých portálech. Ptá se jich, co mají rády a píše co by jim dělal. A že by je rád někdy poznal osobně. Jednou „nekamenujte mě“ jsem chtěla vědět jak na tom jsem, tak jsem se vydávala za jednu z těchto holek. Domluvili jsme se na schůzce, ve které by šlo o sex. Předtím mi ale psal, že neví jestli do toho jít, nebo ne, že svou přítelkyni opravdu moc miluje, ale že si připadá, že si neužívá dost života, že spal jen se mnou a nikoho jiného nikdy nevyzkoušel. Že by chtěl udělat jeden úlet, a pak by to nechal plavat. Je pravda, že po této komunikaci jsem se mu přiznala. Brečel, sliboval, že o mě nechce nikdy přijít, a že je to hrozný pitomec. Měsíc byl zlatý. Od té doby se to opakuje vždy po pár měsících, já na to přijdu, od té doby mu čtu zprávy a hlídám ho. Poprvé jsem na to přišla náhodou a málem mi vypadly oči z důlků, jak jsem to viděla. No a od té doby prostě sem tam s někým takhle píše, nemůžu říct, že bych našla přímo napsané, že by se znovu domlouval, že s někým někam zajde. Ale na koleji byl v pokoji jedné holky, to vím, tančila mu u tyče. Z jejich komunikace jsem vyvodila, že spolu popíjeli víno a pak šli oba k sobě. Ale přítel se tam vrátil a klepal ale už ho nepustila. Poslední dobou se vůbec více schází s kamarádkama, chodí na akce apodobně. Doma je zlatý, pak odjede do školy, kde ho 3 dny nehlídám a je to. Věřili byste mu, že si jen rád píše o sexu? Já mu nevěřím. Po té domluvě té schůzky, kdy hledal holku na sex normálně na seznamce mu nevěřím. Viděla jsem jak obletoval jednu holku, která se mu kdysi líbila, na rodinné oslavě. Ano, byl trošku nalitý, ale on normálně odšel a šel si tam za ní povídat, pak tam s ní tančil, pak šli někam spolu za dům. Hodinu a půl nevěděl, že existuju. Já si myslím, že tohle nutkání bude mít pořád, hledat jinou aby vyzkoušel. Má problémy s erekcí a velikostí a váží si mě, že mi to nevadí. Ale to ho asi nezastaví. To byl vždy jeho argument, že přeci mě by nepodvel, že mě miluje a že by se styděl za velikost a že mu stejně nechce fungovat, že by se mu holka akorát vysmála. Nevím, co si o tom všem myslet. Vrtá mi to opravdu hodně hlavou. Pořád si těm holkám stěžuje, že to ve vztahu neklape. Přitom doma jsme oba v pohodě. Jediný problém je sex, protože nechci vždy, když si řekne. On má chuť 24h denně pochybuju, že by s ním ty holky měly sex 4× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karfice
16.4.14 13:42

Je ti 20, kluk si chce zařádit.
Ještě vystřídáš tolik partnerů v životě, že toto ti bude připadat jako prkotina.

• Citovat
  • Upravit
2242
16.4.14 13:42

Evi, jestli uvažuješ o vážné známosti, tak s tímto chlapcem to asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 13:47

Zakladatelka

Vážné to je, když u něj teď bydlím. Studuju školu tady kousek. Matka se odstěhovala za prací za ní teď momentálně nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780

Já fakt nevím, co si mám o některých diskusích tady myslet..

K věci: Jestli je to tak, jak píšeš, tak o čem prosímtě přemýšlíš? Takový vztah nemá budoucnost. Nevěříš mu už teď a časem to pravděpodobně bude jen horší. Odpověz si upřímně - chceš jednou s člověkem, u kterého si nemůžeš být ničím jistá, vychovávat děti? Nevypadá to, že bys patřila k těm, co by byly ochotné tolerovat „otevřený vztah“, tak pokud nechceš jednou trpět, rychle z toho vycouvej, dokud jde jen o vás dva.. Pokud i proti tvé vůli udržuje (byť třeba zatím jen virtuální) jiné vztahy, není co řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281

Je mladej, bude to zkoušet… a úletům se bránit moc nebude. :nevim:
Myslím, že věrnost bys mu věřit neměla… :nevim: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

No, tak ty mu očividně nevěříš. Chceš žít ve vztahu, kde budeš mít tendenci chlapa neustále hlídat? Chceš žít ve strachu, když bude někde pryč, že se spustí? Fakt to máš zapotřebí? Jsi mladá holka, kluků potkáš ještě spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
16.4.14 13:48

A Ty studuješ, nebo pracuješ v jiném městě?
No, co znám kluky v tom věku, tak tam máš mínus, že se nevidíte denně…moc bych nesázela na to, že spolu zůstanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
16.4.14 13:48

@radkka Souhlas

• Citovat
  • Upravit
8959
16.4.14 13:49

Vybodla bych se na nej. Kdyz ma chut po trech letech na zalety, co bude za deset, patnact let? Takoveho chlapa bych nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 13:51

Váhám no.. :/ Říkám, že jinak je hodný. Myslí na mě volá mi i 3× denně, píše mi pro štěstí, když ví, že mám písemku ve škole. Občas když někde je na nějaké akci, tak mi něco i doveze sám od sebe. Vymýšlí pro nás oba program. Když není na koleji, tak je pořád se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
16.4.14 13:52

@Eva720 a problem s velikosti se tyka podmiry nebo nadmiry?
Jinak 8o nechapu, podle mne ti zanasi.

• Citovat
  • Upravit
32
16.4.14 13:53

Podmira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakostní_Emilka
16.4.14 13:54

Ty jo…to ve dvaceti řešíš tohle? 8o No..upřímně, mám bráchu a vím na co myslel v tak nízkém věku. A trvalý a věrný vztah to nebyl 8) Dělá z tebe slepici, to to fakt nevidíš? Nevím jaký větší důkaz než to, že jsi ho načapala, by jsi potřebovala. Chlap si domlouvá schůzku za účelem sexu a ty se tady ještě musíš ptát… Někdy stačí přemýšlet a přiznat si realitu. Já ve dvaceti řešila co na sebe na párty a jak opsat test na výšce.

• Citovat
  • Upravit
32
16.4.14 13:54

@Vermion Já studuju, žijeme spolu, takže když není zrovna na koleji, tak se vidíme každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí